32

БС

преди 5 години

В Англия за такова нещо, ще те пратят и на Неделно Училище, плюс глоба и наказание. Като отидеш няколко Недели по 2-3 часа, чак тогава ще решат кога да ти върнат книшката. А ако полицията реши може и да те изпрати в съда.

31

House M.D.

преди 5 години

Колега #27, проблемът е, че законът забранява свалянето с повече от 20 наведнъж, което прави знаците том незаконни,още от времето, когато максимално допустимата скорост за извънградско беше променена от 80 на 90.

30

Че Гевара

преди 5 години

Затвор е прекалена мярка но едни 100 часа общественополезен труд с цел почистване на крайпътни канавки е справедливо наказание

29

Пу, пу

преди 5 години

Ама се е нахакал този. То и аз три пъти по две години карах без книжка. Те се бяха събрали над 2000 лева актове за глупости. Там, без да съм опасан с колан докато паркирам, без светлини в ярък, слънчев ден, неспазване на ограничение 40 заради ремонт на пътя, ама то ремонта е приключил преди половин година. Бе как се плащат такива пари?! Жилището на семейството ли си да ипотекирам ?!

28

БС

преди 5 години

Трябва да има (задължително) и наказание плюс глобата. Три или шест месеца без право на шофиране. Тези хора са много опасни за другите участници в трафика.

27

Анонимен

преди 5 години

Ето го другия бай *** :) Иска да има ред, но без глоби. Такъв филм няма в света. Като неискаш да седиш на вода 3 месеца ..Ще спазваш закона. Няма как да съжаляваме джигити каращи с 140км при ограничение 60. Ако зависеше от мен, щеше са ходи и в затвора.

26

до 28

преди 5 години

Като ти е скъпо, няма да караш бе, кирпиден!

25

Ко? Не!

преди 5 години

950 лева глоба ли ?! Някой наясно ли е за колко време се изкарват тия пари в него регион? Там Разград, Русе, Шумен. Кой ще стои три месеца само на вода за да ви плати глобата? Абсурд! Човека ще си кюта там две години по нисък от тревата и всичкото акт отива в канала. Направете глобите процент от заплатите както е в развитите държави.

24

Анонимен

преди 5 години

По принцип 60 има ограничения , където има изход и вход към пътя с цел ако някой излезе да не го удариш, а да имаш време за реакция. Ама бай *** все трябва да умува и да се мъчи да НЕ спазва нищо. Иначе на масата иска , като в Германия. Като не ви харесват правилата за движение връщате си книжките и ходите с автобуса.

23

Анонимен

преди 5 години

Няма как да не платиш. Ако те спрат вземат книжката и спират колата. Това с баалъците е стара мантра. Балъцитее са тези, които нарушават и после нямат лев да плащат :) т.е.. квартален тарикат.

22

Анонимен

преди 5 години

Глобите няма да стреснат големите джигити. Според мен най-ефективното наказание принудителен безплатен обществено полезен труд на непривлекателно ,но видно за обществото място - с колкото километра е превишението толкова дни труд.Може и на норма, че да не кръшка провинилия се !!!

21

House M.D.

преди 5 години

Ограничение 60 на главен път е нормално за Родопите, а не за равнина Мизия. Не оправдавам нарушителя, карал е с 55 над законовото ограничение, но и знакът е ***. Такива *** знаци има и в участъка между разклона за Елин Пелин и с. Саранци в двете посоки.

20

Анонимен

преди 5 години

А кога ще глобите джигитите дето правят нестандартни пътища и за това се обръщат рейсове,коли,камиони и за това масово се избиват хората?Това за знаците хранилки си го знаем още от комунизъма и социализъма на бай Тошо!

19

Анонимен

преди 5 години

ще обжалва човека, и ще се оправи.

18

666

преди 5 години

Като е главен път Разград-Шумен защо ограничението е 60?Поредната хранилка на КАТ!

17

Анонимен

преди 5 години

На много места по пътищата има ограничения. Прав път без никаква вероятност да стане катастрофа сложили табелка 60 км а след табелката храсти и зад тях патрулка с двама дремещи. Събуждат се само ако засичащата апаратура им свирне и веднага скачат и ловят прегрешилия. А на места където има вероятност от катастрофи няма никакви табелки и дремещи палкакажии. Защо такова недоразумение бе. От 40 години съм по пътищата израснал съм както се казва на път бях 22 годишен когато се качих на на ТИР.

16

Анонимен

преди 5 години

А министъра, шефа на ченгетата, дето се ръгаше със служебния автомобил по Гергьовден и искаше да прегази де що има. Него глобиха ли го, или той е тарикат?

15

Анонимен

преди 5 години

Джигиталното образование е в ход.

14

Анонимен

преди 5 години

За всеки глобен ли ще публикувате статия?

13

Анонимен

преди 5 години

абе друсни го 3 бона вземи му книжката и го вкарай в затвора минимум 3 месеца да бачка като луд да го видим следващия път