19

Нора

преди 5 години

До а дали не е от???Ако е имало кой да му "плати уроци и хоби", дали щеше да му се налага да работи от 15-годишен? Мислете преди да се излагате.

18

Перко

преди 5 години

Да е живо и здраво момчето. Ама тая как не я домързя да нашляпа толкоз букви. Не се научиха да пишат кратко и по същество. Без емоции и дрън - дрън

17

Некои съображения

преди 5 години

Много рано го пуснахте малкия в дълбокото. Истината е, че само с курсове НЕ става. Трябва си мая, която се добива от университет, дори и най-посредствения. Това ще го усети, когато се издигне до ръководител екип, или мениджърска позиция. Да заляга над учебниците и да си завърши училище и магистратура. Цял живот е пред него. Приказките за Бил Гейтс ги знаем, но такива са един на милиард.

16

а дали не е от???

преди 5 години

Помислили са,че е от избраният народ и са го наели веднага на работа. Казва се Давид. Защо не пишете нищо за семейството му? Тренирал бойни изкуства, публикували са му стихове, това не става без пари. Не казвам,че не е умен, просто е имал шанс да прави всичко,което харесва от малък, защото е имал кой да му плати уроци и хоби.

15

Мишо

преди 5 години

До за неразбралите, коментар 6Май не правиш разлика между СофтУни на Наков и престижната Телерик Академия на основателите Светозар Георгиев, Бойко Яръмов, Васил Терзиев и Христо Косев? Къде е общото не разбрах.

14

Анонимен

преди 5 години

"Всестранно развита личност" - такива каквито по времето на комунизма с лопата да ги ринеш, пък вижте до какво дередже докараха България.

13

Добри

преди 5 години

За цар Давид Български, брат на цар Самуил, ми е предния коментар Анониман с коментар 10. Друг път първо вземи чети книжки и после пиши.

12

Добри

преди 5 години

До Анонимен с коментар 10Момчето е българин и ако не беше спал в часовете по история щеше да знаеш, че е управлявал успешно преди брат си Самуил. Аман от неуки!

11

House M.D.

преди 5 години

Джеси, каква ти е тарифата за да напишеш и за мен такава напоителна статия?

10

Анонимен

преди 5 години

Момчето е евреин не заблуждавайте стадото, че от тях се е пръкнало някой качествен матриал!

9

Анонимен

преди 5 години

Още един кадърен млад човек който няма да остане в България

8

Анонимен

преди 5 години

Да не му пука на Давид - българското образование е архаично, а учителите и директорите, вечно протестиращи за нещо, са в 90% с мислене, което е спряло по времето на комунизма. Затова и не могат да приемат, че някой е по-способен от тях. Спомням си в техникума как ме овикваха и обиждаха, защото имах идея или мнение и бях си наумил, че има смисъл да го споделя... Сега работя дистанционно за чужда компания в ИТ сектора, а тези хора още мачкат за 600лв поредните, дръзнали да мислят самостоятелно.

7

Анонимен

преди 5 години

На това му се казва "Вместо да изпишеш вежди, изваждаш очи". Статията е пълна с такива прехласвания и похвали, че чак започва да изглежда съмнително дали всичко написано е истина.

6

за неразбралите

преди 5 години

1. Наков отдавна е олицетворение на интернет трол2. телерик академия НЕ е университет, дори техникум не е, няма никаква акредитация, се едно някой докер от Сточна Гара да ви разпише книжката.3. единственото което продуцират е код-мънки, седящи на най ниското ниво с индийците която фърля код за норматив по заучени шаблони. Нито мислене на инженер нито качество на инженерПоздрави от едно инженерче магистърче от СиднейАвстралияя

5

Цецо

преди 5 години

Браво на младия човек!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Джосо джаса Джесика в джакузи, нещо такова

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето, поздравления за постиженията му, обаче направо се оливате с такива статии. Всичко можеше да е събрано в десет изречения, вместо да разказвате цялата му биография с всички подробности.

2

Анонимен

преди 5 години

Цял роман куплет

1

Аз

преди 5 години

Джеси, пате, какво трябва да ни говори заглавието което си избрала?Някой пелтечи ли какво се случва?