161

extremist

преди 5 години

"Отсега нататък Австрия не може да е посредник в Украйна. Точка," - ОТСЕГА НАТАТЪК УКРАЙНА ДА ЗАБРАВИ ЗА ЕС. ТОЧКА.

160

До 175

преди 5 години

... и като се събудиш какво? - краката ти отвити, на главата ти вали сняг от отворения прозорец, нали? А сега леко, много внимателно, си извади пръстите от контакта, и извикай сестрата да ти даде успокоителните, че пак имаш проблеми с главата.Едва след това може да продължиш да излагаш тука идиотиите, които ти се въртят в главата, но след лекарствата те ще бъдат поне малко по-реалистични.

159

extremist

преди 5 години

Австрия е Троянският кон на Русия в Евросъюза! - ....НЕЩО НЕ ВИЖДАМ РУСКАТА АРМИЯ ДА ПОСТАВИЛА ЕС ПОД ОБСАДА, ЗА ДА ИМА НУЖДА ОТ "ТРОЯНСКИ КОН". ВИЖДАМ КАК НАТО ЛАЗИ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО РУСИЯ И ИЗОСТРЯ ПОЛОЖЕНИЕТО...

158

Р

преди 5 години

Укр депутатка глупачка подмазвачка получава пари и иска да пише а зелка коментира др какво да пише нали плащат на нея

157

Т

преди 5 години

Ел завижда че не е тя на .свадба поканена мн обича да пише глупости за путин и русия голямо чудо че путин на свадба поканиха го и толкова от муха слон направиха

156

До 179

преди 5 години

До Анонимен 179Запомни какво си казал, защото много скоро реалността ще излезе наяве.... да не те е срам после

155

Скука

преди 5 години

Напразни русофобски вопли и попържни. Кервана си върви и скимтенето на евроатлантопомиярите е без значение. Новите технологии и производства изискват все повече редки суровини. Днес Северен поток 2, утре Северен поток 3, а по-нататък може и тръбопроводи за прясна вода. Но- само за този който си знае интереса.

154

Анонимен

преди 5 години

Зелке, ставаш смешна в плюенето и омаловажането на събитието.То бива невежество, ама чак такова ... Щирия е една от 8-те федерални области на Австрия, а не "дълбока австрийска провинция." Грац е вековен център на европейската култура и не е в "отдалечен хълмист район", а е в района на Алпите.СМЕХОТВОРНО ОПЛЮВАНЕ на една неутрална и горда държава!! ***!!

153

Анонимен

преди 5 години

Любимецът на русофилите на сватба по Европата. То сватбата на 53 годишната горгона хубаво, ама след нея ВВХ ще има и неприятна среща с Меркел, която му носи лошата вест "Обичам Русия ама повече обичам Германия и затова Северен поток 2 няма да има щото чичо Сам не дава и ще бие по ръцете"

152

Анонимен

преди 5 години

До Как пиятПък да видиш как пият финландците. Руснаците ряпа да ядът.Не повтаряйте като папагали. Иначе ,че пият, пият но има други които ги минават .

151

Анонимен

преди 5 години

Путин знае перфектно Немски език, с германци, швейцарци, австрийци идеално си пасват.Приемат го за свой човек и то от много години, много преди да стане президент и много преди да стане голяма клечка.С Герхард Шрьодер си пият бирата редовно, ходят заедно на сауна, с Берлускони ходят за риба, с Макрон ходят по музеите и какво от това?Американските агенти така ще наредят в троянските коне цяла Европа.И сега заради тях и да не ходи на сватби ли?

150

Анонимен

преди 5 години

Поредната доза информационна помия от майсторите на "свобода на словото и демокрация".Някаква украинка госпожа Никой, написала в тайното си тефтерче някаква *** мисъл и го скрила под възглавницата си, някакъв си господин Никой, заявил, че е жалко не знам какво си...Абе какво ме интересуват някакви мишоци какво мислят?И каква е целта на тази миризлива статия?Щом Путин се почеше веднага западните пропагандатори пускат мътен поток от подобни статии за тоянски коне, подло, долно, тъпо...

149

хааа

преди 5 години

От кой е критикувана,от разни продажници,джендери и фашисти?!ха....

148

Анонимен

преди 5 години

Е какво толкова има. Приятели са, поканели са се. Голямо чудо станало ...Ако Путин имаше подмолни и коварни планове, нямаше да ги издава с посещения по-сватби.

147

факт

преди 5 години

На Европа не и трябва троянски кон,тя сама се простреля в крака с бежанската криза и слабостта да се защити от хуните

146

браво

преди 5 години

Човека на една сватба не може да отиде без разни к,ретени да започнат да лаят,поканен е ще отиде той е културен лидер на свободния свят....

145

Анонимен

преди 5 години

След първата световна ,РОССИЯ прави най голямото си разширение на територията сиНе разширение, а намаление.

144

Пияндето

преди 5 години

Не е хубаво ако сме ние , че ние сме *** умрелия кон , ако Русия разчита на такива като Тиквата бегала е !

143

Анонимен

преди 5 години

Троянския кон на Русия в ЕС сме ние, не Австрия.

142

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 154не се притеснявайте моля