13

Пчеличката Мая

преди 5 години

Имам клип, в който отварям Верея кисело на година и половина. Само малко слуз, иначе перфектно като вид. Това е безумие. От предприятието обясниха, че това било НОРМАЛНО!!! Кисело мляко на година и половина!

12

Жо

преди 5 години

ВИЖДА СЕ ясно фирмата, която е Старозагорската...Ве...

11

Анонимен

преди 5 години

Е, то изобщо не се вижда, че пише Верея. Иначе съм попадал на техни млека, които около гърлото имат нещо подобно на каша (прилича малко на каймак).

10

Анонимен

преди 5 години

Държавата трябва да даде максимална публичност за имената на такива фирми и максимална гласност на резултатите от проверките. А ако няколко пъти сгафят със стандартите да отнемат правото им да произвеждат хранителни продукти. Като си отидат няколко фирми от пазара, защото са загубили клиентите си или защото държавата ги е спряла, останалите ще се вземат в ръце и ще почнат да се замислят какво предлагат на пазара. А да се разчита на съвестта на производителя е умряла работа.

9

Gorskio

преди 5 години

Не виждате ли, че кутията е Верея?

8

Смехурко

преди 5 години

"Прясно мляко, стичащо се на конци. Какво всъщност пием?!"Вие - не знам, но ние пием бира.

7

демокрад

преди 5 години

Ами така ще е, защото БАБХ реално се занимава с други дейности като зарази по животните, но не гледа и проверява храните. Защо не ѝ сменят името на тази Агенция на ААгенция по заразите?

6

Анонимен

преди 5 години

Как ще пишат името, нали утре ще са рекламодатели някъде.Те медиите са си най в батака от всички, с най голямата лъжица. Сладка работа.

5

Анонимен

преди 5 години

Напишете името на фирмата, бе! Това е най-добрата борба с производителите на фалшиви продукти. Ама борбата с такива производители е мнима - най-важното е да си пробутаме статийката с анонимните обвинения, щото производителя може някога да е добър рекламодател и не бива да му споменаваме името. Така скоро няма да се изчистим от такива продукти на пазара.

4

Анонимен

преди 5 години

При управлението на другаря Борисов ядем и пием само хубави неща.Не е като при оня Орешарски.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-добре купувайте мляко от по-близкото село до вас!

2

алоо

преди 5 години

"у нас качеството зависи от добрата съвест на производителите". За какъв ч.п са тези десетки институции,които трябва да съблюдават какво се предлага на пазара??? Това със съвестта е мнооооого отдавнашна история(за съжаление).

1

Анонимен

преди 5 години

Аз отдавна спрях да го пия , защото е по-скъпо и много по-некачествено от продуктите в Европа, където е на цена от 0,55-0,90?/л ...Калций и протеини можеш да си набавиш и от други изпочници