39

Василев

преди 6 години

Африка и Близкия изток са стотици пъти по богати на суровини от ЕС, а живеят хиляди пъти по-бедно, защото са колонизирани и експлоатирани от стотици години, а хората там са роби или воюват помежду си, за да имате добър стандарт, да карате всеки ден хубави коли, да пиете хубаво кафе, да носите хубави евтини дрехи !Какво се правите на лицемери и селски тарикати, да не би Баба ми от мексико да точи петрола,диамантите,рудата,златото от тези страни?Какво ривете бе , имате всичко, освен акъл!Хю!ЦРУ

38

до 33

преди 6 години

Меркел е от ЕНП, те са мнозинството в Евро-структурите, ГРОБ са също от ЕНП, така че кой е виновен. ПЕС са също за мигранти, но това значи просто 3-та алтернатива!

37

Анонимен

преди 6 години

Левите първо да научат английски и да видят какви ги вършат техните в Брюксел, а не да вярват на лъжите, които им говори БКП, Нинов, Гея, Алкохолика и т. н.

36

Анонимен

преди 6 години

На приказки е лесно но никой не казва как ще стане. Турция и сега прибира 3 милиарда но гръцките острови се пълнят и вече са претъпкани. Либийската пустиня и морето са огромни и ще трябват хиляди километри ограда и много кораби за охрана на лагерите.

35

Анонимен

преди 6 години

Гледам ги руснаците - горди, изпъчени, усмихнати, имат настроениеГледам ги българите - дребни, смaчкани, изгъpбeни, намръщени, озлобениТака е когато в цялата ти история винаги някой те е мачкал - я гърци, я тypци

34

Анонимен

преди 6 години

До шопаЗа Япония и Южна Корея не са нужни туристически визи, така, че драмата е излишна.Ходил съм 12 пъти през последните няколко години, само пръстови отпечатъци взимат японците и корейците на границата и за 3 месеца си свободен да си обикаляш страната.Ако мислиш да оставаш за по-дълго, само с работна виза, иначе не става. Но ти по-дълго на стандарта на живот там не можеш да изкараш, а работа за нас няма, те търсят само умници.

33

Анонимен

преди 6 години

Че да не би ЕНП да искаше мигранти в ЕС?Точно ПЕС настояваше да се приемат повече мигранти и те гласуваха този закон.Типичните лъжи отново на комунистите и типичната им шизофрения, в България говорят едно, а в ПЕС правят точно обратното.

32

1488

преди 6 години

Според мен в Европа ще избухне гражданска война - белите работещи европейски мъже, които вече са лишени и от правото на деца, защото заплащането им не стига себе си да гледат, срещу самозабравилите се Брюксел-ски бюрократи, ЕС е по-зле и от СССР, както вече е очевидно, при СССР имахме граници и войска и по тези граници се стреляще на месо!!

31

Анонимен

преди 6 години

Няма да плащам на Африка и Турция!

30

Анонимен

преди 6 години

до 10 години : Ислямска Република Халифат България! Честитоооооооооооо... благодаря на всички горди членове на ЕПН и най-вече на члена и партия гроб!

29

Анонимен

преди 6 години

Турция никога не е искала да ви затрива. Ако е искала е щяла да ви затрие още през 14 век, разбрахте ли български квaзимoдовци дребни изгърбени незначителни глупави? Турция е искала да ви използва, както и направи.

28

шопа

преди 6 години

И аз искам да имигрирам в Япония, Южна Корея или САЩ, ама даже виза за турист не ми дават, що за лоши хора?! А у Европа всеки бил Уилкомен!!

27

Анонимен

преди 6 години

Първо:-Османската империя никога не е имала за цел да затрива българите. Османската империя е имала завоевателна политика и е искала да експлоатира другите народи - тоест да им слага данъци и т.н.Второ:-Османската империя е искала да смени религията на българите само и единствено защото така по-лесно ще ги управлява.Трето:-Нищо лично. Просто бизнес.

26

extremist

преди 6 години

Европа се разбра за мигрантите - A МИГРАНТИТЕ ЗНАЯТ ЛИ.........

25

Орбан е Велик

преди 6 години

Само 2% от милионите бежанци в Герминия имат работа, останалите са на хранилката на работещите бели хора, бялата раса беше поробена от Брюксел и Изперкел!!!

24

На ви

преди 6 години

Европа, на ви Запад, на ви бъдеще.

23

Анонимен

преди 6 години

Не съм виждал никъде по света по-долни хора от вас. Българите ще си платите за всичко.

22

Анонимен

преди 6 години

Аз преди бях националист ама ми казаха че това било наивно и ме гледаха с нacмешка. Затова вече съм мощно АНТИ Бългeйpиcтан и само ще ви гледам сеира.

21

Анонимен

преди 6 години

Да си ги отглежда богата Германия те ги поканиха, те да си ги гледат!!

20

Василев

преди 6 години

Хората искат това, което вие имате!!!А вие сте неблагодарни селяни прости!Хората искат работа,доходи, добър живот за семействата си, искат да са нахранени, да са облечени, искат най-елементарни неща!А вие хленчите от сутрин до вечер, хубаво е да има мигранти сред вас, за да може всеки един момент на подсъзнателно ниво, да осъзнавате къде сте били и къде сте сега!Сега сте в белия свят и па.пкате еврофондове, защото селско-просташкия ви мозък е атрофирал и не може да е конкурентен!Брадли!ЦРУ!