69

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма

68

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

67

Анонимен

преди 5 години

До анонименявно имаш няколко познати само.

66

Анонимен

преди 5 години

До До ИванИ къде е по евтино в Европа бре ?! Обиколил съм поне 6 страни в ЕС и навсякъде е по скъпо поне 2 пъти (за храните). Транспорта и наемите с по 3 и 4 пъти по скъпи от БГ.Кола да имаш в ЕС, ще се разориш. Застраховките са огромни, таксите по магистралите да не говорим кви са, данъците са брутални...

65

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Тролиш ли, тролиш ли, другарю Кутев? ***, ***! Няма да ви огрее.

64

Анонимен

преди 5 години

Има си ръководна партия, преди беше БКП, днес е ГЕРБ. Другите партии са спомагателни и спаринг партньори, както беше през социализма. Хората си избираха БКП, Отечествения фронт, БЗНС и още други организации.

63

анонимен

преди 5 години

Не познавам един човек от моите приятели, познати, роднини, колеги и т.н., които са гласували или ще гласуват за ГРОБ. *** фалшификациите и манипулации!

62

Анонимен

преди 5 години

Може да е силен,но не и в политиката.Заприличахме на африканска бананова република с неадекватната му вътрешна политика.

61

:-)

преди 5 години

Кутевчетата кръв пикаят. Червена.

60

До Иван

преди 5 години

Личи си че си от централата на Герб, я колко плюсчета сам си надумкал! Но въпреки яловата пропаганда на едни избори ще останете със зяпнала уста, отвръщението от Герб е масово, като почнем от горивото и свършим до тока , който другия месец ще ни го "коригират"пак! Да не казвам за цената на продуктите по магазините, които незнайно защо в цяла Европа са по-евтини от България, и медиите мълчат и всички мълчат!Та се питат хората какво направи Герб!

59

Анонимен

преди 5 години

Верваме на "Барометър България". Точно толкова, колкото и на Банкянския Туп**.

58

;-)

преди 5 години

Абе то е ясно, че електоратът на БСП обедня - малко ли бабетки си изхвърлиха спестяванията през балконите в очакване на светло червеното бъдеще?

57

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ!

56

Анонимен

преди 5 години

До ИванНе е нужно да го бие. Достатъчно е да няма такова мнозинство за да прокарва безумните си идеи.

55

Иван

преди 5 години

Никой от досегашните политици не може да бие Борисов на избори. Ако можеше, до сега щеше да го направи изборите в последно време са в изобилие. А нов силен политик няма. Така че резултата е ясен и без анкета.

54

да

преди 5 години

Според последни анализи БОРИСОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ СЕДЕМ ГОДИНИ !!!!! Това е положението. .....

53

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно,какво ще стане ,ако такива анкети се правят във всяка област в България и не се манипулират.Дали във Видин ще има одобрение за управниците?В Бургас как ще е?

52

???

преди 5 години

Колко ли трябва да си плиткоумен и тъпоъгълен, за да гласуваш четвърти път за Герб?!

51

софиянец

преди 5 години

До seНа славчо чалгаря ли?

50

Анонимен

преди 5 години

До seКво ве ? Нинова ще се закълне да не лъже повече ли ?