9

Менчо

преди 5 години

ЕС ще даде много много пари на Бългсрия много пари България да приеме бежанците.И понеже бългсрският политик е мнго много глупав и много много алчен ще приеме закон за приемане нс бежанците .ЕС ще даде много много пари и за построяеане на много много пбщежития за бежанците в България.ЕС много много добре знае , че Българските политици ще откраднат по големата част от тези много много пари , но за ЕС е по важно да набута бежанците в България.А на бас !

8

Анонимен

преди 5 години

вижте заплахите на Макрон и ще ви се изясни...само бройката която ще ни пратят е за уточняване 50 000 или 80 000 ?

7

До 9 и 11

преди 5 години

BELI EVROPEECO :) не те ли е срам да си толкова неграмотен? Мислиш ли, че някой може да прочете идиотизмите и да те вземе на сериозно?

6

Коки

преди 5 години

Аз смятам, че боцко вече ни е предал/продал за пари и власт. Сега отива да финализира сделката. Много е трудно, когато си си давал *** за всичко, сега изведнъж да кажеш не.

5

Пустиняк до 8

преди 5 години

Ще плачете вие за Меркелица, когато Зеехофер се наложи и почне да връща бежанци на базата на Дъблинското споразумение и отделно врътне кранчето за субсидии, от което Бг се хрантути. А тия ербапи от Вишеградската четворка, що не си направят самостоятелно съюзче, че да си затворят границите, но да загубят финансирането и свободния достъп до пазара на труда. Тогава пък какъв вой ще настане, особено от шмекерчето Орбан, че гордите му маджари се изхранват с немски и австрийски заплати.

4

Анонимен

преди 5 години

Гостоприемната Меркел ханъм поканила брадатите "лекари и инДженери" пак се опитва да си реши проблемите прехвърляйки топката на другите жонглирайки с Дъблинското споразумение. Да видим нашия тиквун дали пак ще се наведе пред големите началници или най-после ще покаже, че носи панталони и ще застане до Орбан и другите истински независими държавници.

3

Анонимен

преди 5 години

Как не се намери един читав политик поне незнам.Можеби масоните не позволяват?

2

Роб на влаЗта

преди 5 години

Границата на една държава служи да не влизат чужди нежелани граждани в нея .Ако който иска да дойде получава гражданство ,дом,пари без да работи какво ще стане.Тук да не сме социални грижи на планетата...който мине браздата се отстрелва или арестува и връща в страната си ...

1

Анонимен

преди 5 години

Злото вече е сторено,а с последиците от него тепърва ще си скубят косите! Те нямат доблестта да си признаят грешките и да вземат крути мерки,а правят замитане под килима! Меркелица е за международен съд за съсипването на Европа с поканата към цялата *** на Азия и Африка !