74

Анонимен

преди 5 години

"Лидерите на Г-7 призоваха Русия да спре да дестабилизира демокрациите и предупредиха, че са готови да засилят санкциите срещу Москва, ...... в стил преЦедента Роско Плювналиев. :)Нещо като лай на пуНделчета ми мяза ... :)

73

Анонимен

преди 5 години

САЩ внасят стоки от цял свят,защото са по-евтини и качествени от произведените в самата страна. Внасят стоки, а дават хартийки,наречени долари,които печатат в печатница като коледни картички. САЩ нямат покритие на тези хартийки, а ги поддържат в употреба чрез огромната си армия. Това е вид пирамида, а Плашилото мисли да прави реална икономика със заводи и тн.

72

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

До "ЕС всемогъщ",Абсолютно сте прав колега! ЕС е най-големата икономика в света, защото само заедно сме по-силни от агресорите. Китай е на първо място по кражбА на интелектуална собственост със 70%, след нея плътно я следва Русия с 65%. А всички знаем за задлъжнялостта на САЩ.

71

боже господи

преди 5 години

"Лидерите на Г-7 призоваха Русия да спре да дестабилизира демокрациите и предупредиха, че са готови да засилят санкциите срещу Москва, ако е необходимо, предаде Ройтерс."САЩ обяви икономическа война на Г7, а Г7 размахва пръст на Русия да спряла да "дестабилизира демокрациите"? Тези мaлoyмни ли са или да? :D

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Сега Бойко съвсем ще се обърка на кого да слугува - на Меркел ли, на Тръмп ли, на Путин ли, на Ердоган ли?"---Няма да се обърка. Той има тренинг виж как си върти т'ва под кръста, като пумпал със скоростта на светлината. :)

69

невероятно,но факт

преди 5 години

Тази декларация на Г-7 окончателно пояснява мисленето и намеренията на участващите в групата държави,а това е -англосаксонците над всичко!Тръмп казва -САЩ над всичко,но "партньорите" се обиждат и казват-не,искаме заедно да сме над всичко!Но бившият м-р на външните работи на Сингапур казва,че западните държави трябва да се оттеглят с достойнство,защото са загубили съревнованието.Той казва още-западните държави бяха носители на идеи,сила,култура,цивилизация и т-н-но това вече е история!

68

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам,че през последните десетилетия, когато САЩ контролираше света е позволила на всички държави да сложат високи мита за американските стоки. Според Тръм така се получавали дефицитите в търговията. Имали компетентен човек тук да ми обясни къде е врътката на САЩ. Защо дори с Мексико внасят със 100 милиарда долара стоки на година повече, отколкото изнасят. Защото е по-евтино от собствено производство?

67

Анонимен

преди 5 години

Краденето тука на Текстове от сайта на БТА станало ежедневие , колко би изкарал сайта ви ако не краде от Интернет?

66

Burzum

преди 5 години

Канцлера в домираща поза на заплаха ,а перуката прилича на уплашено твърдоглаво дете от типа няма пък *** другарко....

65

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Г8 - Г7 - Г6 - Г5 - Г4 - Г3 - Г2 - Г1 - Г00 !

64

Анонимен

преди 5 години

Евроманафството, новата, обединяваща европейците, прогресивна идея, ще бъде представена в Европейската Аз Сам Блея.

63

Анонимен

преди 5 години

От десет класа автомобили, в 6 класа първи са Тойотите, Мерцедес е първи в един клас.

62

noema c kumapama

преди 5 години

последната надежда на обама за създаване на престъпен свят ще бъде предадена на съд за предателство и измяна. и не обръщайте внимание само на тръмп. всички гледат със скучаещ интерес комсомолката меркел. тq няма нищо ново в главата освен старите заклинания на хонекер. ама инак се води за "десна". :-)))

61

до 62

преди 5 години

Евроманафството бие всички рекорди по *** пропаганда, ялова немощност и жалко, долно и цинично васалство. Местният вестник писа за посещението на Меркел в САЩ, " ПРЕДЛОЖИЛА НС ТРЪМП ЖЕЛЕЗЕН ПАКТ" трябваше и железен кръст да му даде за да е пълна картинката.

60

на снимката

преди 5 години

супер разглезено и самодоволно дете заявява на баба си:" е няма пък да го направя! да видим какво ще ми сториш?!"!

59

джеви

преди 5 години

до анонименвие добре знаете: малката проститука я *** всички, с пари или без; голямата не, на нея винаги се дава и бакшиш. Затова Бойковия прайд ще е наведен и ще върти *** на четири страни, и бакшиш няма.

58

noema c kumapama

преди 5 години

"европа в единен фронт". не ставайте смешни с поредното си изопачаване на действителността. меркел, алтмайер и хайко маас никога не са били еропа. още по-малко тяхната политика. меркел трябва да свиква, че само ще губи и ще трябва да седене на подсъдимата скамейка. инак снимката е показателна за онези, които разбират, че с диктатурата на сорос и меркелските цоцялисти и зелени е свършено..

57

do 62 интересно

преди 5 години

Едно е ясно, нямаш и елементарна представа за христианството, особено за Православието. Униатите в Украина могат да си се наричат християни колкото си искат. За Грузия и "великата ", ръководена и измислена от САЩ операция, дори Запада призна, че са се на..ка..ли. Въпреки, че скачаха като циркови пудели отначало.

56

наведените

преди 5 години

"Лидерите на Г-7 подписаха в края на срещата си в Канада вчера компромисен текст за търговията, който обаче не урежда конфликта с митата между САЩ и шестте им партньори," - ясна е работата - наведени до края! иначе "безкомпромисни" срещу русия, северна корея и иран!

55

извънземен

преди 5 години

До Хане е пръдла, много далновидно внесе араби, познай защо?!