24

Анонимен

преди 6 години

Тук некви така пишат все едно разследващите по случая Скрипал всяка вечер им докладвад резултатите..., а на тях просто една леля (медията) им е казала...няма по-елементарно нещо на света от средностатистическият човек...вервайте ми!!!

23

Боби

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПоръчителя на Немцов има основателни подозрения че не е разкрит. А самия извършител е заловен и осъден.Путин е достатъчно интелигентен та ако поръчва убийство да не останат следи - такова ПРОФИ убийство е на Хордоковская - 4 изстрела в тялото един контролен в главата - пистолета е на местопрестъплението - никой нищо не е видял, няма улики. Разследването е висящо.А за "ДНЕВАЛНИ" изобщо не са си правили труда да установят кой - 111% сигурен - Пича им лази по нервите

22

Анонимен

преди 6 години

Броят на българските пpocтитутки и миячите на Запад също ще расте.

21

Много ясно

преди 6 години

Нали самият ТОЙ е наредил да ги отровят, а също и отровата, която да използват.

20

Олег

преди 6 години

До големи мизерници саАми правилно. Те се раждат с идеята да идат на война и да умрат за "родину" и "Путину". Защо да се хабят парици за улици дето ще ги разрушат във войната, защо са им сгради, като трябва да умират и те. Важното е да има за Михаил Иванич.

19

Анонимен

преди 6 години

Не ме гледайте какво правя и не гледайте в каква *** живеете, а ме слушайте какво ви говоря :)

18

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжа на диктатора-убиец!

17

Олег

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПринципа е ясен вече от разследването в Украйна. Путин е беден, богат е Михаил Иванич с 40 млрд. долата.Путин не убива. Само негови фенове в Кремъл със собствени средства му правят подарък, като наемат някой човек да убие някой друг човек. При тях е нещо като ваучер за рожден ден. Събират парици колегите и му зареждат ваучера с някое подаръчно убийство.

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Аз питам:"Щом Путин не поръчва убийства, защо убиеца на Немцов на е разкрит. Нали всичко в Русия е отлично. А в същото време нямаше и ден и разкриха" атентатора в Санкт Петербург?! И как не откриха кой заля Навални с зелонка след като го имаше заснет на камера.

15

Олег

преди 6 години

До КЛДа така е. Защо мислиш, че никой не се бори истински с него, освен като попрекали да го перват лекичко по ръката. Язък за дребни държавици с мижави политичета като нашата, дето си нямат Стамболов.

14

Боби

преди 6 години

Да сложим точка на случая СКРИПАЛНЕРВНО ПАРАЛИТИЧНА ОТРОВА(ако щеш БОВ)ДействиеБЛОКИРА ЦЕНТРОВЕТЕ В МОЗЪКА НА ЧОВЕК КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ЖИЗНЕНИТЕ ФУНКЦИИПри малка концентрацияПърво се поразяват по-маловажни и по-незащитени центрове - ПОЯВЯВАТ СЕ СИМПТОМИДори да се приложи лечение не се знае постоянно какви ПОРАЖЕНИЯ ще има(примерно постоянно уриниране)При ТЕРМИНАЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯВдишай Издишай Вдишай Издишай Спри да дишаш Сърцето спря СМЪРТОпределено Скрипал са отровени но не с БОВ

13

КЛ

преди 6 години

Аз лично предпочитам силна, макар и авторитарна(според вижданията на "Запада") Русия с Путин начело, отколкото разграден двор с ядрени оръжия. Някой трябва да държи под контрол ядрения арсенал, иначе утре вместо самоделки в европейските градове ще гъмят атомни или поне "мръсни" бомби.Освен това Вождът на Премиерска Република България лично нарежда на журналистите какво да го питат, за разлика от човекът на снимката.

12

Олег

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЕ то какво друго има там, че да не са суровини? Единственото свястно нещо там са го оставили динозаврите.

11

Олег

преди 6 години

До Анонимен 12Не не са. Просто в било мъгливо както обикновено в Англия.

10

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Руската централна банка, прогнозира разтеж, но забравя да отбележи, че това са приходи предимно от суровини.

9

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин - молодец.

8

Анонимен

преди 6 години

Путин е великан.

7

Олег

преди 6 години

Е да формално е прав. Просто не са в списъка с БОВ. Т.е. Скрипал не са отровени с бойно отровно вещество, а с токсично вещество способно да избие армия.

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Мрекeл не си открива пряка линия за да не я питат защо ЕС е пълен с терористи.Като не си гледал, не значи, че не прави!

5

Само САЩ

преди 6 години

"Страхът от взаимно унищожение винаги е сдържал водещите държави от резки движения и ги е принуждавал да се уважават взаимно"*** визира САЩ и Китай.