170

Историчка

преди 6 години

Всеки народ заслужава съдбата си, само нашият живее по-добре отколкото заслужава. Това е заради политици като цар Борис 3, Тодор Живков, а сега генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов. Това го пиша, без да има пристрастия нито към комунистите, нито към монархофашистите, нито към ГЕРБ.

169

Анонимен

преди 6 години

До БобиГермания завила ли е на изток,след като меркел=съмнявам се в немските форуми и коментари под стаии, да има и трима немци, които да пишат: "напред с "братска" pycия", "да живее пътин", "pycия е велика"... много съмнявам , че поне трима ще можеш да намериш.от тук извод - ходенията на вмеркел, са чисто прагматични", но НЕ носят "идейна закваска", каквато носят 99% от изпадащите в умиление като чуят за пътин, български русофили... даже не русофили, а пътинофили.

168

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

А ти *** в холандския Лидл и ще го купиш по-евтино отколкото в българския.А ти отиди в долно Койнаре да пиеш боза на аванта!

167

Анонимен

преди 6 години

Този завой е важен и полезен, но на Бойко ще му е най-трудно да го обясни на голяма част от нахъсания си електорат. Голяма заслуга за черно-белия поглед на герберите имат Плевнелиев и Цветанов. Те явно още чакат опорните точки и леко се спотаиха през последните седмици. Как ли ще вземат завоя?

166

Боби

преди 6 години

Германия завила ли е на изток,след като меркел често ходи и си строи северен поток 2,франция зави ли на изток след като макрон бе там.НЕ .има национални интереси,и слава богу за пръв път си гледаме нашите,а не чуждите

165

Анонимен

преди 6 години

До 188Научи се да правиш разлика между народ (населението), страна (географията) и държава (управлението) !Само за русофили: Научете се да правите разлика между - зелен крокодил (руския мужик), дължинта на крокодила (територията на руския Гулаг) и зъбите на крокодила ( КГБ, Путин & Со)Това са трите дименсии на Империята на Злото.

164

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ да ама ако си вече на земята падане няма. Системата ни е бетон.

163

Анонимен

преди 6 години

"Който седи на два стола,накрая пада на земята."стара бълг.поговорка

162

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ЛОШО ИМА- НАПУСКАМЕ КЛУБА НА БОГАТИТЕ И СЕ ОКАЗВАМЕ В СТРАНАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ, КЪДЕТО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 270 ЛВ, А В РАЗБИТА ЕВРОПА 1900 ЕВРО, КЪДЕ СА ЕДНИТЕ, КЪДЕ СА ДРУГИТЕ, СЕГА НАШИТЕ ФИЛИ ОСТАВАТ БЕЗ ***, НЕ СА НУЖНИ, ИЗПОЛЗВАНИ И ЗАХВЪРЛЕНИ, УФ ЗАБРАВИХ ЩЕ ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ НА ИЗТОК, ТЕ ОБИЧАТ ДА БЪДАТ РОБИ.

161

Анонимен

преди 6 години

България винаги е била приятелска страна на Русия и руснаците го знаят това. ГРОБ може и да опитва да бута на запад ама като народа не иска няма на къде.

160

Анонимен

преди 6 години

До 184То и Русия е още по-богата на ресурси, но населението и' мизерства.Значи кучето е заровено в гена.Докато руския ген е оформен чрез - Иван Грозни убива син си, то норвежкия Иван лови риба със сина си !

159

антизападопоклонник

преди 6 години

До 168 :):)Да кажеш за една от най-богатите на природни ресурси държава в света, а именно Норвегия, че разчита на само на единия нефт от Северно море, е меко казано наивно! За твое свдение 5 милионна Норвегия е на едно от челните места в света по улов на риба! Тя Норвегия само с риболов може да крепи икономиката си! Другото са й само бонуси!

158

Анонимен

преди 6 години

Един Троянски кон никога не завива - той си е на сиджимка в Кремъл, но е спуснат по недоразумение в нивата на Европа !Крайно време е Европа да го натири обратно в руския Гулаг, за който си мечтаят русофилите - най-квалифицираните чрерноработници в европейските тоалетни !

157

Анонимен

преди 6 години

Надеждата ми е в Зелените чорапи и Генетал -Деси.

156

Анонимен

преди 6 години

Западът `не бил дойна крава и нямало да ни носи на гръб`??Ми ние не искаме да ни носи на гръб! Ние искаме НИЕ ДА НЕ ГО НОСИМ НА ГРЪБ.Да не ни забранява да произвеждаме и да изнасяме стоките си. Да не ни кара да ядем храна второ качество.Да не ни пробутва пропадналия си морал, да не ни кара насила да се радваме на гей парадите, че от тях се отвращаваме.

155

Анонимен

преди 6 години

обикновено когато се опитваш да угодиш , накрая с теб се угоДЯ(ща)ват!българия я виждам като един Юда, който винаги търси да е със "по-силният на деня". Т.е. на такъв човек, на такова "***" - НЕ трябва да се има доверие НИКОГА! Факта, че се "мишкува и хитрува - дайте евро, ама без "банковият контрол" е повече от показателен за реалната картина! И бабата много добре го знае това, затуй Евро - "Du wirst nicht sehen!"

154

Анонимен

преди 6 години

Докато на власт са пожарникари ,физкултурници ,мутри и милиционериБългария не я очаква нищо добро.

153

Анонимен

преди 6 години

А пък сега западняците ни казват България не заграница и си пълнят тоалетните с българска прислуга. Както и бордеите с български момичета.Но това кой знае защо много се нрави на джендърите.И ни забраняват да изнасяме друго освен/от тях да мине/ - лютеница.За тая нещастна лютеница три месеца писаха и се хвалеха как сме пробили на Запад.

152

Анонимен

преди 6 години

Завива на Изток към Русия.Късно е вече.

151

Анонимен

преди 6 години

Невежество + Мързел = Русофилство