57

Анонимен

преди 6 години

Нападнаха журналист от Червен бряг пред дома муАмерикански журналист не скри учудването си колко зле е медийната свобода в България. Имах някаква представа за ситуацията в страната и бях прочел някои статии по въпроса на път за София, но не знаех, че нещата са толкова зле, заяви Дийн Старкман по повод 111-то място на България в класацията за медийната свобода на Репортери без граници.

56

Анонимен

преди 6 години

БОГАТА И СОЦИАЛНА ЕВРОПА Е ДАЛА НА СВОИТЕ РАБОТЕЩИ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И ВИСОКИ ДАНЪЦИ НА БОГАТИТЕ, А НАШИТЕ СОЦИАЛИСТИ СА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПЛАЩАТ ЗА ДРУГИТЕ, А ИСКАТ БЕДНИТЕ ДА ИЗДЪРЖАТ ДЪРЖАВАТА ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА ОТ СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ КАКАДУТА- ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!!!!!!!!!!!

55

До 53

преди 6 години

Аз пък да ти кажа колко е партийната субсидийка на ГЕРБ-таман 30 милиона кунки.Във всеки случай на Корнелия е по-малка.

54

Анонимен

преди 6 години

47,я кажи "синя София" кои сини подкрепя,защото според мен сините одавна изтекоха в каналите на историята.Аз сини партии и лидери не виждам.Ама на тебе щом ти се привиждат,може.Гласувай си за тях и после кажи,ако не те е срам,кого си подкрепил.

53

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименГерберчетата може да не искат БСП, но аз назначавам Корнелия Нинова за мин. председател. Какво ще направите, герберчета?;)))

52

Анонимен

преди 6 години

Колко е партийната субсидия на тая дрогарка и защо няма пари за хората с увреждания иначе ще дари 600 лв на някой беден сиромах, докато прибира милиони партийна субсидия. Кой гасува партийните субсидии в НС защо не даде отет за престоя си в НС вместо да гледа в чуждата паница.

51

До 47

преди 6 години

София одавна не е синя,не лъжи.Автентичните сини одавна изчезнаха,заедно със свалянето на Костов от власт.Той имаше визия за бъдещето,но хората не го разбраха.Искаха да станат богати сега и веднага и се довериха на мадридския крадец,после на комсомолеца Жан Виденов,когото изкльопаха големите акули,после тройната коалиция,които бяха орел,рак и щука и сега ГЕРБ,които са същите.Така че,не очаквайте спасение от тези хора,те само затягат по-силно въжето около шията ви.

50

Анонимен

преди 6 години

България разполага с ресурси от природен газ в газови хидрати от над 4 трилиона куб. метра, но правителството на ГЕРБ блокира тяхното усвояване под диктовката на Кремъл.За разлика от България, Румъния ще изследва собствените си ресурси от газови хидрати в румънската акватория на Черно море с НИК Метеор, за което е дала разрешение още през м. август. За разлика от Румъния правителствата на ГЕРБ, разбирай Б.Б., всячески блокират възможностите за добив на природен газ в България от неконвенционални източници. Затова Румъния ни изпревари, защото гледа собствения си интерес и слугува на н

49

Анонимен

преди 6 години

ГОСПОДАТА ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ КОВАТ ЗАКОНИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО, А НАЛИ ТЕ МЕТНАХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА НА РАМЕНЕТЕ НА ПЕНА ЧИСТАЧКАТА КАТО НАПРАВИХА 10% ПЛОСЪК ДАНЪК- НАЧИ НИ МЪ СЛУШАЙ КВИ ГИ ДРЪНКЪМ ГЛЕЙ МЪ КВИ ГИ ВЪРША- АМАН ОТ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ КОИТО ИСТОРИЧЕСКИ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- СПРАВКА В УСТАВА НА БСП ОТ 2. 2017 Г- ГНУСНО И ЛИЦЕМЕРНО, НАЛИ?! МЯТА ПЕРЧЕМ АЛА КАКАДУ И ДРЪНКА ПРОСТОТИИ- НИ СТАВАТЕ ЗА НИЩУУУУУУУУУ.

48

Анонимен

преди 6 години

СКАНДАЛ! Под диктовката на Москва ГЕРБ пропусна и последния влак за добив на газ в Черно мореНа 30.10.2017 г с електронно писмо от. до българските представители в COST MIGRATE ръководителят на научно-изследователската експедиция на кораба Метеор проф. д-р Герхард Борман уведоми българските си колеги, че поради мълчаливия отказ на българската страна за се даде разрешение за работа в българската ИИЗ, корабът Метеор ще проведе планираните научни изследвания само в румънската акватория Българските учени все още се надяват правителството да преосмисли своето отношение към планираните морс

47

Анонимен

преди 6 години

Повече България я не даваме на БСП.

46

до 22

преди 6 години

Всички са производни на една партия не се учудвай защо е така. София винаги е била синя София е напред, селяните гласуват за комунсти и турци и виж ги къде са, защо другарите не отиват във Куба и Венецуела като искат комунизъм.

45

Анонимен

преди 6 години

Докато не се направят такива закони които да са еднакви за ВСИЧКИ нищо няма да се промени тука без значение кой ще е на власт.Основната вина си е наша защото позволяваме и търпим беззаконието и всеки си прави каквото си иска.

44

Анонимен

преди 6 години

43,"вервам"ти,да знаеш.

43

До 34

преди 6 години

А,що,бе?ГЕРБ одавна се оправиха.

42

Анонимен

преди 6 години

Нинова ако закрие бсп и да се разкара от политиката ще направи най-голямото добро.Тогава цялата вина пада върху байко и десетгодишното му разрушение и за нула време ще бъде закован за историята.

41

Анонимен

преди 6 години

Изцапа знамето!

40

Анонимен

преди 6 години

"ГЕРБ опита да заличи лъжите на Борисов от доклада за ЧЕЗ"Депутати от ГЕРБ Валентин Николов и Димитър Лазаров пробваха да премахнат от доклада на временната комисия за сделката за активите на ЧЕЗ две от констатациите, които според тях уличавават премиера Бойко Борисов в лъжа.

39

Анонимен

преди 6 години

Според последно изследване България е сред страните с най-ниска средна продължителност на живота в Европа,благодарение на партия ГЕРБ и всички управляващи преди нея.А беше време,когато японците се дивяха на столетниците в Родопите,но това вече е минало.

38

ковачеф

преди 6 години

Абе кове,ама как се кове с две леви ръце..