97

младен

преди 6 години

"Те са животоспасяващи за хора като тази жена, която е на възраст.."За държавата идеалният подданик е да работи ~40год. и 1-2 год. преди пенсиониране да предаде богу дух че да не му се плаща дори и мизерната пенсия.....да не говорим за здравно обсужване.

96

С

преди 6 години

Корекция към пост 97Олицетворение , а не олицИтворение -досадна техн. грешка

95

С

преди 6 години

Случаят е олицитворение на състоянието на държавата и народа.Както и да ни заблуждават в " доброто" ни развитие , то истината е , че то е напред и надолу.В бъдеще е предвидено да сме още по-зле финансово , социално , икономически.

94

Дядо130

преди 6 години

За охраната на мутрите държавата плаща по 400 000 лева месечно, ама за човешки живот няма 15 000 лева

93

Лари

преди 6 години

Тази жена ще тежи на съвестта на здравният министър.Впрочем - не, той няма съвест.Докато в България, целта на здравеопазването е да излизат сметките на икономистите, а не здравето на хората резултатите ще са тези - много хора с възможност да бъдат спасени ще умрат. Е-ех, да бяхме народ, а не банда страхливци, много неща нямаше да са така, но уви...

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Грешиш! Шлякаха си се за доларчета/левчета Х 3 или подаръчета от кореком! Манталитетът е същия с много малко коренни промени! Смешно е да се поощрява ера/етап от време което е пряко свързано със сегашпното ни статукво. Татовата система филтрираше абсолютно всичко което грозеше имиджа на неговия "трон-фамилия" и се изнасяха само най-полужителните елементи от обществения живот. Не се заблуждавайте по приказките на Татовите бивши и натоящи придворно хемуроидни и херпесни израстъци.

91

Анонимен

преди 6 години

здравната каса е фирма-обръч на ГЕРБ , те назначават ...я командват кое и как да се случи НЕ Е ЛИ ВЯРНО

90

Анонимен

преди 6 години

абе важното е че цените на имотите "" щели да се вдигнат още 8% през 2018"" а тва че държава няма и хората все по често имигрират ГЕРБ хич не ги инересува . Те нали са в играта с парата ..пък народа кучета го яли

89

Anonimen

преди 6 години

Стига са писали глупости, всички тези операции в страните като Германия и Италия са безплатни за обикновения потребител, явно тук в България здравната каса е по-голям крадец от наще "чисти политици" лошото в случая е че става въпрос за здравето на обикновените граждани като мен. Може би първо трябва да си заминат всички "чисти политици" за да дойдат истинските лекари- лекари за които не всичко е пари.

88

Хаха

преди 6 години

Еми лекувайте се

87

BatBulgar

преди 6 години

До ШопШопе, прав си брат. Да видим колко от неграмотните ще те разберат всъщност. Болестите на нашето време първо се появяват в главите, а после отиват в телата ни. Браво!!! Това е най-точната диагноза

86

До шоп

преди 6 години

Дали всичко е едностранно..много лесно е да мислиш само от твоя гледна точка.

85

Анонимен

преди 6 години

Да беше отишла при доктор Ливайн! Щеше да я лекува безплатно!

84

Пошъл си до шоп

преди 6 години

Тези пенсионери са работили също като нас и са били разболяни от мисленето на хора като теб... Който мислят само да грабят...не пенсионерите-телкаджии са виновни..мислиш че е лесно да имаш телк..така ли..я пак помисли.

83

Анонимен

преди 6 години

Няма пари, щото ромеите не плащат осигуровки. Към това се добавя и безогледното крадене на рехавия бюджет от политиците, от меринджеите на болниците, от фармацевтичните хиени, от обръчите от фирми и т.н. Накрая остава като жабите в пресъхналото държавно блато, да прокълнем и да умрем!

82

Анонимна

преди 6 години

" Умряла нарочно..." до " някаква си личност" пукнала... малее вие които коментирате също не сте човеци..както и тези "лекари" . Същото е като да те помоли някой за вода, защото умира от жажда.Ако имаш му даваш,ако му откажеш въпреки че имаш...нещо си се провалил в опита и смисъла да си човек...Та питам как има пари за друго,но не и за спасяване на човешки живот!?! Ясно всичко е в тесногръдието и егоизма,ама вашите коментари са безмилостни и после от държавата та чак до съседа.ПогледнетеСебеСи!

81

Ран-Ът

преди 6 години

Видими резултати.

80

Брюксел. Найс а?

преди 6 години

Евроатлантически избор - имаш кинти - живучкаш. Свършиш кинтите - изстрелват те на гробищата.

79

Христо

преди 6 години

Планът за геноцид на Българския народ в действие....

78

Аве ей

преди 6 години

Оставете човека да гради бъдещето на западните Балкани, какво го занимавате с някакви болнави къръци. Скачахте ли против безплатното здравеопазване - скачахте, еми...