322

П.Петров

преди 6 години

Някой компетентен може ли да обясни, след като вече има разрешение от главния архитект, след като е съобщил в кметството и заинтересованите лица и е изминал 14-т дневния срок за обжалване във ВАС или РДНЦК, за какъв му е да чака каквото и да е от кметицата ?Не се ли ползва правото за мълчаливо съгласие ?

321

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе е така.Никой не забелязва най-голямото престъпление в този случай - нововъведения параграф 28,който лишава всички живущи в столицата от градинки и междусградово пространство.Това е най-големия проблем и най-голямото престъпление в случая.

320

Така е

преди 6 години

Ако всеки изнудван постъпи като тоя пич, с корупцията е свършено.Ама се искат топки.

319

Анонимен

преди 6 години

МАРШ В СЛИВЕН

318

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че тая е корумпирана и дегенерирала плиткоумна лейка. Яснио е, че тероризира бизнеса,,, всичко е ясно. Лошото е, че ако беше от ГЕРБ щеше да е НЕДОСЕГАЕМА, както са недосегаеми стотици техни местни дирибеи. Тя просто е била достатъчно глупава да си помисли, че може да работи като тях.

317

Анонимен

преди 6 години

Тая мaлоумница го е разигравала, на него му е писнало и я е нагласил. Правилно. Всеки, който е малтретиран от администрацията трябвая да постъпва така. 90% от тея са *** и хрантутници.

316

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 339 Какво интервю да дава? Защо смяташ че престъпниците трябва да дават интервюта? Да не си журналист?Ха, ха...

315

Анонимен

преди 6 години

Чукчи писател, чукчи не читател! Както ви обясниха подробно пазарлъците са се проточили месеци. Той размера бил ясен преди да си ги поиска

314

Така е

преди 6 години

Каквито и защитни глупости да пишете, Иванчева е в Сливен при Анита.Защо защитавате корупцията? Нали там в БСП сте чисти като моминска пазва.

313

Мила

преди 6 години

Много лъже туй момче, бре.. Не се е научил да го прави добре!

312

Tiko

преди 6 години

В Англия мияч на чинии - у нас топ бизнесмен.

311

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е като са ги арестували на ъгъла на Гурко, дали са им насочили пистолети на двете жени и са им крещяли Полиция, полиция, лягай на земятааа!!

310

Отговор

преди 6 години

До Въпрос към кметица F 321 Тук не става въпрос за Фандъкова , а за Иванчева. Кота хванат Фандъкова в корупция , тогава я питай.А ти от къде имаш компютър? Я да те питам па аз тебе.

309

до 332

преди 6 години

Това го чувам от теб.Но дори и да е така,всеки уважаващ себе си адвокат може да откаже да защитава някой ако мисли че ще загуби.Всяко загубено дело се отразява негативно на името на всеки Адвокат.Никой не обича да губи.Само Марковски с дебелите си връзки е в състояние да я спаси и то по втория начин.Но няма да му се получи!

308

Анонимен

преди 6 години

До до 320Не,тя е поискала двама други адвокати,които и отказват явно поради страх и единсвения който се заема да поеме защитата е Марковски.Иначе щеше да е изобщо без адвокат.Това е.Пак е скалъпено.

307

Andreshko

преди 6 години

Това на снимката да не е тъщата на Цецо шестака,дето му беше подарила апартаментите? Що се отнася до сценария с Иванчева,това е най-тъпия милиционерски сценарий създаден до сега с факти,които повдигат нови въпроси,на които мелиционерите нямат още отговор. Що се отнася до СРС-тата,много бързате. Трябва да я разпитат по дълго време в полицията,за да имат много изречения с нейния глас,за да скълапят после от тях необходимите за следствието СРС-та. Стари милиционерски номера.

306

до 320

преди 6 години

Не знам какви медии си чел.Имай на предвид че в интернет всеки може да напише каквото си иска.Повечето сайтове са жълти.От самото начало по Нова казаха ясно че Иванчева се е спряла на Марковски.Още тогава загрях за какво иде реч. Марковски е адвоката на Борисов.Целта е той да е връзката на Кметицата с Властта, и ако може да се спаси по втория начин.Само че,ако това се случи на всички ще им стане ясно какво е станало и Борисов ще бъде Компрометиран.Но той това го знае, затова няма да се върже.

305

Анонимен

преди 6 години

Мен са ме принуждавали да променям показанията си с двама полицаи на главата ми,защото обвиненията падаха върху адвокат с който те се познаваха.Направих го,защото започнаха да ме преследват и заплашват,а и не ми се занимаваше.С вде думи вместо истината,трябваше да пиша лъжи в полза на адвокатката и против себе си.А де факто аз бях потърпевшия,който се оплака в полицията.От тогава не се учудвам на нищо в България.

304

Кума Лиса

преди 6 години

,,Който нож вади, от нож умира!,,Факт е , че много хора смятат ситуацията за ,,постановка,,.Факт е, че институциите не се славят с уважението на народа.Факт е, че обществените поръчки отиват в ръцете на некомпетентни и алчни хора.Факт е, че построеното с евро средства е некачествено, макар и платено тройно.Какво ще последва за настоящите управници, е ясно. Проблема е, че следващите ще започнат отначало и пак няма да стигнем до никъде. Резултата ще е като след ,,Костовото,, управление.

303

П.Петров

преди 6 години

Има поне три несъответствия:"Проблемът е личен", затова потърсил посредник;Не познавал Дюлгеров, но се включва в престъпна схема с него;4 пъти кметицата го отбягвала, за да си поиска подкуп?! - ако иска подкуп, ще го извика ненадейно някъде да се разберат още първия път.Кметицата го е мотала и се е обадил на приятелите си в ГЕРБ, които са му уредили разрешението за строеж. Те са се обадили на Дюлгеров и са го убедили срещу 20% от подкупа да участва в схемата и да изкуши или натопи Иванчева.