27

Дръндер

преди 6 години

За едно е прав. ГЕРБ са по скъпия популизъм.

26

Анонимен

преди 6 години

келепирът на народните представители не е заплатата, а възможностите да се докопат до обществени поръчки, субсидии и европейски средства и верно хич го няма матряла, дето е така дълбоко заблуден и блее ли, блее....

25

Анонимен

преди 6 години

Всеки един от гадовете в парламента си има собствен бизнес, така че заплати въобще не трябва да получават, а да работят там без пари и на полза роду! И на който не му хареса, да напуска Парламента.

24

Анонимен

преди 6 години

"Успехите във вътрешен и международен аспект"Бойко се хвали, че ТРИ папи са го галили по главата. Ето това е международния успех. И се е снимал как го галят даже.Да ни е жив и здрав, нашият галеник папин Бойко.

23

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че именно те ще " скочат "... Те гласуват ЗА, само ако се предлагат увеличенията за заплатите им и почивките им, както и за останалите придибивки и привилегии.... А как едва съществуват хората, изнемогвайки да плащат ежедневно високи цени, данъци, такси за всичко, изобщо не ги вълнува... Всеки ден или през ден болни, гладни, отчаяни, безработни или работещи бедни се самоубиват като за тях това е единственият възможен изход...

22

Анонимен

преди 6 години

Цецо не каза ли, че няма да поскъпва тока, а той ще все пак ще поскъпне? Какъв вид популизъм е това? Евтин...?!!

21

Анонимен

преди 6 години

"Успехите във вътрешен и международен аспект" - хаха

20

прах в очите!

преди 6 години

Евтин популизъм беше вчера да разгласят по социалните мрежи и телевизии, че ДОГОДИНА ще дадат едни 50лв над МРЗ, по- догодина още едни 40 или 50лв, а Гинка иска 51% поскъпване на тока СЕГА. И следва ефектът на доминото.Не може да поскъпва всичко СЕГА, а ти да обещаваш ЖЪЛТИ СТОТИНКИ за догодина.Дигаш тока, режеш ТЕЛК, поскъпват горивата, поскъпва всичко, повишаваш депутатските заплати с хиляди... а 50лв ДОГОДИНА!

19

Анонимен

преди 6 години

Абе то нека да е попълизъм, ама си намалете отпуските и спрете с вдигането на заплатите.А за господин Гърневски, попълизъм означава да правиш нещо което се харесва на мнозинството от народа. Другото име на това да работиш според желанията на мнозинството от народа е Демокрация.Щом господин Гърневски е против принципа на Демокрацията, може би няма място в парламента на Република България, а някъде в Северна Корея.

18

До Джедай Мастър

преди 6 години

Тиквата каза,че е РЕВАЛ,а не плакал.Има голяма разлика.Оревал е орталъка.

17

Анонимен

преди 6 години

Референдум за заплатите на депутати и министри!Референдум за броя на депутатите!Референдум за МРЗ!

16

teo

преди 6 години

Поредната комунистическа голяма ЛЪЖА на ***, защото БСП-БКП ако мислеше за народа щеше да предложи да лиши депутатите от МИЛИОНИТЕ СУБСТИДИИ, което означава, че се лишава от НЕ ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ И ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРИВИЛЕГИЯ НЕ СЕ ЛИШАВА ! ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ - НО 45 + 28 ГОДИНИ СТИГАТ, СТИГАТ....!!! БЪЛГАРИНО ?????

15

Анонимен

преди 6 години

Аз съм от осмият етаж и искам да попитам: Защо чак сега се сещат за това?

14

Ежко

преди 6 години

Преди първия си мандат популиста от партия на суджуците обещаваше че ще намали заплатите на депутатите, ще намали автопарковете на държавните ведомства, че депутатите които не ходят на работа няма да получават заплати. Нвколко години по-късно: депутатите си дигат заплатите непрекъснато и получават нови привилегии, в Кфн заплата е 13 000 лв., лесничействата купуват луксозни джипове за да се вози дебеля премиер в тях, пеефски - бизнес партньора на бпйко не стъпва в парламента но заплата получава

13

Анонимен

преди 6 години

Мнооого по-дълбоко трябва да се бръкне и вземе повече от паричките. Едно добро начало би било от 240 на 120 тунеядци. Едно добро продължение би било-без държавни субсидии за партиите. Един добър завършек би бил всички крадци в затвора.

12

Анонимен

преди 6 години

Нито е популизъм, нито е реваншизъм. В най- бедната държава в ЕС с най- ниски доходи и 400лв МРЗ чисто, някои получават 3 средни РЗ и куп привилегии, и куп други странични доходи. Не замразяване на заплатите, орязване на заплатите трябва, така както орязват ТЕЛК.В най- бедната държава от ЕС на едни хора им вдигат заплатите с хиляди, за сметка на болните, сакатите, отрудените, облъсканите хора, на които обещават 50лв догодина и още 40-50лв по- догодина, "трай, коньо, за зелена тревица!". Позор!

11

зевзек

преди 6 години

"Евтин популизъм, скочиха от ГЕРБ" ... абе ако правим дори бакалска сметка на тефтер с молив хич не е евтино :))) ами са си бая пара ...

10

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е без заплати да работят за народа. Избрани са не за заплати, а за работа.

9

Анонимен

преди 6 години

Суджук, а да пътуваш в джип за 250 бона народна пара какво е?

8

Ми

преди 6 години

какво да каже Гърневски? Той е такава хиена...