14

Гоги

преди 6 години

Вашингтон проявява загриженост за растящото влияние на Русия? Абе, тези ни взеха за мезе. Влиянието на СССР по-малко ли беше до разпадането на варшавския договор. Не ги е грижа за хората на Балканите, а да ни направят колония и само те да командват. Стига с тези плитки номера. Държавите сами да се определят с кого и как.

13

Анонимен

преди 6 години

Ей, този Осман.Вярно,че не е имало войни. Гледай ти. Турция наш спасител. Кой ли ще ти повярва.

12

Анонимен

преди 6 години

До 1 И КАК ЩЕ СПАСИ СВЕТА.?

11

Afuli

преди 6 години

Ne e sigurno...california e...

10

Анонимен

преди 6 години

Мнението на западнаците за нас:NATO (UK, France, Germany and eastern-european parasites).Смятам, че можете да си го преведете.

9

Анонимен

преди 6 години

До 2 нашите деца ЗНАЯТ чужди езици. Но думата "Коректност" , не знаят Може и английски да знаеш.Но може и да се правиш на " Ни чул НИ видял" когато ти е удобно.

8

Osman

преди 6 години

Балканите са живяли най-добре по времето на Османската и те го помнят. Босненци, арнаути, Санджака, българи, сърби и македонци помнят колко добре и спокойно са живели тогава. Да не се тревожат. Турция никога не би ги оставила в несигурни ръце. Идват пак справедливи, мирни и успешни времена за всички. Турция няма да ни остави на произвола на съдбата.

7

Анонимен_777

преди 6 години

...''след обединената реакция на Запада на отравянето на бившия двоен агент Сергей Скрипал във Великобритания Балканите станаха още по-важни....Да разбираме ли че значението на Балканските народи флуктуира в зависимост от нуждите на гео-полит. война на запада срещу Русия...Днес сме значими, утре - не ... според нуждите...

6

Българоубийците

преди 6 години

До къде ни докара само политиката на Сашо Нереза, евреят Сюлейман и Драгалевския Чекатило, и тяхното продажно Котило !?

5

Анонимен

преди 6 години

Боко го потаря това от две година, тея в хамерика тепърва се усетиха. хаах

4

анонимен

преди 6 години

само русия може да се справи със султана за да не стане някое меле набалканите

3

г

преди 6 години

Всички обичат Русия, но всички искат да влязат в ЕС, странно.

2

Анонимен

преди 6 години

Ми те само Балканите са видели война в последните 80 години, така, че е ясно защо не надуват фанфарите да си запалят чергата. Американците и брюкселаците ще си закусват с прясно изцедени сокове и сини сирена с хайвер за по 500 евро , пък нашите деца ще умират да им спасяват восокия стандарт на живот....

1

истина е

преди 6 години

Само Русия ще спаси света от американската пасмина !!!