21

Lynx

преди 6 години

Както коментар 1 е отбелязал - от "психотест" смисълът е никакъв. Трябва да има задължителна застраховка. Според породата - застраховката да е различна. За едър *** - от 1000 лв нагоре. При липса на застраховка - глоба - от 2000 лв. нагоре. Ти да видиш тогава ще има ли скъсани квартални шушляци, които гордо разхождат *** по училищата. Едрата порода куче е отговорност, само че повечето олигофренести кучкари не го разбират, щото толко им е акъла.

20

HELL

преди 6 години

"първо психотест!"Това за всичко ли!Психотест за родители, деца, публика, клиенти, пациенти, управленци и т.н.21 Век живота на планетата е ПСИХОТЕСТ! Басиииии ***-***-та.Отричам се от хората да идва някаква извънземна раса и да ме махне. Върви планетата към първобитния човек и никаква еволюция няма да има.*** фалшивия свят където попаднах и нема оправия, а има 6 вид наречен човек да се заличи завинаги!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Забрана или ограничения за определени породи ТРЯБВА да има със съответните нормативни докумени - Ротвайлер, Питбул, Мастиф, Доберман и др.!Контра-мерки - разрешение за използване на бойно оръжие при самозащита или защита на човек нападнат от куче!За съжаление има две вирусни болести, които нямат лечение и се пренасят по кучета, котки или др. "любимци" - Бяс и Тетанус (ако нямате ваксинации!)

18

Анонимен

преди 6 години

И данък!!!!! С мръсотията, която причиняват хайваните им, кучкарите трябва да се отчитат поне с хилядарка годишно!

17

Анонимен

преди 6 години

Сега нали има ЗОО полиция,ЕКО полиция,в почти всеки голям град има поне по 50 човека разни инспектори и не знам какви още контролни органи? Какво правят по цял ден?

16

Анонимен

преди 6 години

Тия 39 глоби от началото на годината могат да ги събират за ден в Борисовата.

15

Анонимен

преди 6 години

На кучкарите не им трябва никакъв психотест,защото такива и без това не са наред с главата. Кучкарите имат нужда от незабавна медицинска психиатрическа помощ,а кучетата им имат нужда от приспиване и кремация. Това е така,защото кучкарите МРАЗЯТ хората. Кучкарите са ПСИХИЧНО БОЛНИ СОЦИОПАТИ,които искат от кучетата им да бъдат заместители на човека. С други думи,кучкарите искат кучетата им да бъдат първи и единствени дружки,кучетата да го опъват, кучетата да изместят общуването с хора.

14

Анонимен

преди 6 години

Първо, глобата за несъобразителни и нагли кучкари е малка. Трябва да се глобяват кучкарите веднага,ако не искат- да им се приспадне солено от техните заплати,майчински и др.Второ, държавата трябва да ЗАБРАНИ вноса и размножаването на кучета. Да се забрани собствениците на кучета да държат по/ми/я/ри/те си в жилищни блокове. Никакви кучета- нито в града,нито на село. И още нещо: Кучетата са опасни за човека! Кучкарите МРАЗЯТ и НЕНАВИЖДАТ ЧОВЕЦИТЕ. Светът БЕЗ човека е същински АД!

13

Ха-ха

преди 6 години

Комшията, дето гледа кон на 4 етаж, дали ще го хване теста. Той сега не го впряга, щото му конфискуваха каруцата, ама скоро ще му я върнат

12

хахаха

преди 6 години

Първо направете така, че някой инспектор да работи сутрин рано когато си разхождат кучетата, щото и 20 000 да е глоба те няма да чакат да се наспят проверяващите. Пример в 40 СУ гр. София си се разхождат редовно кучета за да си вършат нуждите в училището, а директорката само вдига ръце, че нямало как да ги спре и кой да ги санкционира сутрин и всяка сутрин училището си служи за разходки на дом.любимци на люлинчани.

11

Анонимен

преди 6 години

Психотест обаче,първо дали обича животните,а не да му служи като прищявка и после да го захвърли на улицата, това са ЖИВИ същества ей, това не е предмет.

10

Анонимен

преди 6 години

Как се събират глобите обаче в Столичния инспекторат няма информация.---На топло пред служебния компютър, цъкайки пасианс и чакайки да дойде 17:00 да си тръгнем от работа!

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки кучкари трябва да се регистрират в полицията, снимка и пълни данни. И хванат ли го да води дзвера без каишка, да се//е където му падне и тортичката да дими, а той да му говори, изчака ли се мама, браво мама, глоба 1000 лева. Не с фиш, директно в общината. Като тръгне да плаща данъци да му се удържат. Не иска ли, на кредиторска фирма и глобата да стане 2 000 лева. Бащата на осакатено ти дете, трябва да намери хора, да набарат собственика на онова куче и му счупят ръцете и краката.

8

Анонимен

преди 6 години

Глоби и правила се приемат но няма кой да ги съблюдава. В кварталното училище се събират вечер в двора ученици да пият алкохол и пушат цигари и още кой знае какво. Единственото което се прави по върпоса е да почистват мизерите им всеки ден. Ак оот време на време минава по някой полицейски патрул през училището и изисква сметка няма да е така , обаче полицията е заета с охраната на вип персони и мачове.

7

do 2

преди 6 години

И 50 000 лв да е глобата, като няма кой да следи за това все тая... за съжаление...

6

Анонимен

преди 6 години

След въвеждане на задължителния психотест, много малко хора вече ще отглеждат кучета в апартаментите ;) :D Блоковете са обществени, социални места, не може някакъв звяр с остри зъби и мощна захапка да диша срещу мен в асансьора, втренчен и непредсказуем или до малко дете! Ами ако на някой психо му хрумне да си вземе за домашен любимец вълк или рис какво тогава? Забрани и закони за отглеждане на животни в градовете трябва има, стриктно да се спазват и нарушителите да се санкционират строго.

5

Край

преди 6 години

Ей не се разбрахте - Общината и държавата не щат да налагат ред /да глобяват да принуждават и пр./. Властниците искат да ви галят само по косъма и да ги избирате за да могат да харчат Вашите пари чрез свой фирми.В градинката пред общината и пред МВР псетата си тичат на воля -и през ум не им минава да ги гонят.

4

Ха-ха

преди 6 години

Теста на кучето, на стопанина или на автора на идеята ще се прави?

3

the Ghost

преди 6 години

Трябва да бъде забранено в апартаментите в блоковете да се отглеждат домашни любими ( без значение какви ) по-големи от 5кг. Който иска ротвайлер, немска овчарка и пр. едър *** - на село на двора

2

Анонимен

преди 6 години

Воденето на повод е задължително не само заради опасността кучето да нападне,а и заради собствената им безопасност,както и от възможността да предизвикат ПТП.Задължителна регистрация в кметствата по местоживеене на стопаните,чипиране,плащане на данъци и забрана за отглеждане в апартаменти на едри породи!Разходките на едрите породи,задължително с намордници и извън паркове,градини,училища и места увеличено присъствие на хора!За нарушителите яки глоби-от 1000 лв.нагоре!