27

Това изтрихте

преди 6 години

преди седмица."Прибира се дъщерята на фалшиво свирилия на цигулка с куфар.-Тате,Тате откак предаде колегите си нямаме пари. Сега ще видиш какво ти нося.Отваря куфара и вътре бинарни флакончета.-Какво е туй чедо?-Нося ти един 'новобранец".Даде ми го едно украинче.-Я покажи!-Ето смесваме двете безвредни иначе флакончета...-Гледаш ли пушека?-Нищо вече не виждам...-О, май Т. Мей, защо ги отвори и смеси *** офцо...-Сбогом татко...обичам те!-Т ъ п а, като майка си..."СРАМ ЗА Този зМЕЙ!

26

Анонимен

преди 6 години

Сценария е краден от Боливуд, имаше един такъв филм.

25

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли са платили на предателя тъпите ингилизи?Не можаха и да го убият както трябва.

24

Анонимен

преди 6 години

Стига с глупостите. Дори и домакиня не би повярвала на тоя сериал.

23

А бе

преди 6 години

Тереза Мей май е оставила осигуряването на доказателства по случая на жълтата преса!Интересен и може би новаторски подход.Всъщност,като се замислим,не е толкова новост.Едно време през ранния комунизъм се обявяваха виновни,а партийната преса вадеше (несъществуващи)доказателства.Гледай ти каква невероятна прилика!

22

ей пиндоси

преди 6 години

До Анонимен 19Ти прочете ли какво пише в статията и на къде отиват нещата?вия третополовите мразите истината нали?

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Тя, освен че е дъщеря на баща си, друго какво е извършила?

20

ами сега

преди 6 години

Малко по малко тази провокация се разплита,и се вижда че става дума за пари,сега трябва да изгонят английски дипломати защото тяхната страна излъга света и рискуваха мира на земята.

19

Анонимен

преди 6 години

Путин гузен негонен избяга при Ердоган...И мъмчи ли, мъчи !А, цяла Европа е застила дъх да му чуе нежното пискливо гласче...нали само преди две седмици се изтъпани със стиснатото юмруче и ревна гороломно: Сега мене ще ме слушате !!!...и русофилите повториха: Слушкаме, слушкаме, слушкаме.е...е...!

18

Анонимен

преди 6 години

Народът е казал-всяка крушка си има опашка !!

17

dmx

преди 6 години

Искам пълно изобличение на Великобритания или Русия. Искам пълно насиране на някоя "велика" сила. Гадняри мръсни!!!!! Ще ни въртолят в гадостите си, ще ни щантажират с някакви подкрепи или отрицания. ***$и!

16

Анонимен

преди 6 години

И АЗ СЕ ПИТАМ, ЗАЩО СМЕТКАТА Е ТАЙНА? ОЧЕВИДНО ПАРИТЕ СА С ГНУСЕН ПРОИЗХОД И ЗАТОВА.

15

Мда

преди 6 години

Английските класици на криминални и шпионски романи се въртят в гроба!Такова бездарие на сегашните им последователи от службите....Да бяха хванали Дж.Роулинг да им напише сценария-верно,пак ще е фантасмагория,ама поне вървежна.

14

Анонимен

преди 6 години

В тайни сметки обикновено се превеждат пари за извършването на "услуга", а не от продажбата на къща.

13

ЗА ЮДА Е ДУМАТА

преди 6 години

33 ГОДИШНАТА МОМА Е ГОЛЯМА ТАРИКАТКАМного ясно е, че приятелят и не иска повече да се занимава с такива гнусни хора.

12

КиКи

преди 6 години

каква е тази новина ? Каква е тази жена Юлия, какви са тези тайни сметки, за които се пишат новини, какво точно се случва ?

11

Анонимен

преди 6 години

Тая "тайна" сметка, басирам се че журналята са я извъртяли да бъде тайна. Покрай това отравяне, доста кликове навъртяте последните дни.

10

Анонимен

преди 6 години

Лавров: Знаех си аз, че шефа на британските служби е приятеля на Юлия Скрипал и и пробутал стар Новичок чешки призводство с шведски суривини в словашка опаковка !

9

Анонимен

преди 6 години

Добре са заработили от продажба на родината. Цялото семейство били професионалисти. Семеен бизнес.

8

Анонимен

преди 6 години

"Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година."Мда, само остана да обясните защо й са прехвърлени пари от продажбата на "къща" в тайна сметка.