60

Попа

преди 6 години

На никой не му трябват територии които се намират в ЕС просто защото ще им струва скъпо при положение че с достатъчно пари можеш да купиш всичко в дадена държава, например България. Я си помислете колко от нещата които генерират пари са българска собственост. Дори златото не си добивате. Териториалните претенции са само в главите на форумните плъхове и ВМРО просто защото така им се иска, някой да има претенции към *** им с лош материал която нищо не струва.

59

Анонимен

преди 6 години

Турците са пришълци в България. Идват неканени през 14ти век. Видях карта на Европа от 10ти век и там нямаше турция. Щом идват тука неканени трябва да се съобразяват с нас, защото българите сме били достатъчно добри и милостиви да не ги изколим.

58

Попа

преди 6 години

До 54ДообреХахахахахаха, а сега си пусни БТВ или Нова, гаранция ще попаднеш на нещо Турско произведено в Турция, пускано в Турция и с жени които се смеят висоооко на глас хахахахахахахахахаТъъъпччоо хахаха

57

Анонимен

преди 6 години

А храбрата Банкянска мишка къде се скри. Или вече е препасал престилката и е сложил наколенките.Ами коалиционните му партньори - големите патрЕоти. И те се скриха като мишки.БЪЛГАРИ, управляват ви мишки !

56

Анонимен

преди 6 години

България не е видяла нищо добро от турция.

55

Анонимен

преди 6 години

Тези са същите които се правят на изклани животни и протестират и се правят на вегани. Същите които протестираха срещу Орешарски. ***.

54

Анонимен

преди 6 години

Т.е. аз разбрах....... че това там във Варна е просто една купчина от най-обикновени провокатори. Да си *** е срамно, защо нямат срам тия хора?

53

Анонимен

преди 6 години

Вие сами си признавате, че сте роби и го величаете като султан, какъвто не е! А тов, че нямате право на глас е още едно от многото доказателства, че сте безгласни роби под диктатурата му! Той дори забранява, на туркините да се смеят, което е потресаващо погазване и намеса в личния живот и пространство на тези жени.Десетки примери мога да посоча още за нарушаване на законите и правата от негова страна.Вие си живейте така, но не го налагайте на други народи, които нямат нищо общо с вас!

52

До 43 Вафлен

преди 6 години

Спокойно! Волен и Валери и те така скачаха, скачаха срещу Турция, проглушиха ни главите с тракийските имоти и когато се добраха до кокала глас не им остана! Да сте ги чули днес? Де го сега Варели да хване Ердоганя за салтамарката и да го подгони назад, както онази мила бабичка на ГКПП! Та и Възраждане да са във властта и те ще си загубят гласните струни!

51

Анонимен

преди 6 години

Добре, че не са в Турция. Там има протести само ако Султана позволи. Преди операцията в Африн Ердоган каза в изявление по телевизията:"Военната интервенция може би няма да се хареса на някои граждани. (кюрдите) Който излезе на улицата и реши да предизвика вълнения ще бъде считан за Терорист. Време е за обединение на Нацията. Който се противопостави е терорист. Хайде ако ви стиска заповядайте да ви видим".

50

турчин

преди 6 години

До АнонименЕдин професор зададе същия въпрос на популиста Сидеров, че ако на документ покаже че Шурция дължи някакви пари на България или бежанци веднага ще му брои 1 млн. долара. Оттогава Сидерката мълчи.

49

Анонимен

преди 6 години

А вие защо си въобразявате, че България е ваша?! Ние сме били на полуострова и сме имали държава много преди нашествията ви!Стотици хиляди българи са търпели зверствата ви и сте ги убивали, палили, грабили.

48

Анонимен

преди 6 години

А ако дойде Путин какво ще правите защото И той е диктатор ПА И ПРИЯТЕЛ НА ЕРДО???Гиди "мозъци"изпрани....

47

До Анонимен 32Как успя в коментар от 4 изречения да пакетиращ толкова много тъпотии!? И един сериозен въпрос - защо българите и *** са на непоклатимо мнение, че винаги все някой им дължи нещо?Обясни ми откъде са тия 20 милиарда долара и ако е истина, аз ще ти пратя чек за тази сума.

46

Анонимен

преди 6 години

По правилно е да се каже троянско магаре,от колкото троянски кон!

45

анонимен

преди 6 години

Само 50 човека. Скрийте се най добре. Излагат страната ни.

44

Анонимен

преди 6 години

Похвално- така трябва да затворите Варна и за Путин,ако му скимне да мине през града!

43

Анонимен

преди 6 години

И още много, много проблеми и беди от неговото управление......Българите страдат, докато управляващите остават безнаказани.

42

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ако оставим на тези шушляци властта, за един месец са ни вкарали във война!

41

Анонимен

преди 6 години

Нали са скарани Прокопиев и Бойко и сега Прокопи се възползва от случая. Иначе Прокопи е по голям тюркофил от Борисов. Ама се опитват да привлекат няколко заблудени 'патриоти'.