51

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално. Най-терорирстичната държава, която има традиции в тероризма(за справка взривената църква Света Неделя) Русия да има най-много джихадисти. Пък и нали ИДИЛ те си го създадоха.

50

Анонимен

преди 6 години

Русия създател на ИДИЛРусия ядрен терорист и терорист с БОВ номер едно в света, убиващ чужди граждани с радиоактивни материали и забранени отровни газове в ЕСЗа да се победи тероризма необходимо и достатъчно е да се унищожи Русия.

49

Анонимен

преди 6 години

Нормално е. Все пак путин си е интимно близък с ердоган у аятолаха. Руслямски съюз в действие.

48

Анонимен

преди 6 години

Кой сега ще каже - Русия бомбардира само болници с немощни болни, опашки за хляб с бременни жени и училища с невръстни деца в тях? А сега и трови Европа с БОВ! Моля!

47

българина

преди 6 години

по коя методология ги преброихте до 3247! или 3185?!?!? значи ги знаете по именно но не искате да умрът за? щото са агенти на сащ нали? отделно съгласно разсъжденията на Симеонов, те не руснаци сам защото са имали руска лична картa, всички знаем че товаса хора с двойно гражданство едно от което е руско, хора от републиките. а финландците и поляците не знам да са били с двойно гражданство. новината е некоректна

46

Анонимен

преди 6 години

И джихадистите сред руснаците са най-много. След байрям, не могат да измият Москва и Питер от кървища по улиците една седмица. Докарват овцете с камиони и ги колят по площадите.

45

Анонимен

преди 6 години

3000+ руснаци и 5000+ европейци!!! Ама някои тука плюят само ей така за спорта, без даже да си направят труда да четат, камо ли да мислят. Явно са жертви на американското оръжие за масово поразяване "дурачок"

44

Анонимен

преди 6 години

"Листата от Европа се води от французите с 1910 бойци с френски паспорт."Колко удобно го представя Брюксел- руснаците били 3000, французите 2000, немците били 1000, британците били 900, балканците били 800 (ама дайте да не обявяваме че общо гражданите на Европейския съюз са 2 пъти повече то руските)

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Русия-146млн.-3400джихадистиФранция-60млн-1900джихадистии т.н..Процентно от населението руските граждани са най-малко!"ЕС-500 милионаРусия 140 милиона те. процентно от населението руските граждани са най-много

42

Крим не е руски

преди 6 години

Все сър Пичук -терористи.

41

Гн Миташки

преди 6 години

Хората са полудели

40

Лозунг

преди 6 години

Руское участие в ИД - самое большое участие во вес мире!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Пиздак ами ЕС какво е бе кратун да не е държава?

38

Анонимен

преди 6 години

До 19:Русия наследи Ислямска държава !И не само, че я наследи, а и продължи терористичните атаки в Европа, но вече с оръжие за масово поразяване - Новичок !

37

Анонимен

преди 6 години

Русия-146млн.-3400джихадистиФранция-60млн-1900джихадистии т.н..Процентно от населението руските граждани са най-малко!

36

Анонимен

преди 6 години

Е как Русия да победи себе си? То затова участието на Русия в Сирия беше фактически бомбандиране на цивилни граждани, жилищни квартали, училища, болници, детски градини, пазари и навсякъде където има събрани повече от 10 цивилни. Срещу въоръжени руснаците хич ги няма, ядат бой като празни брашняни чували.

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе руски пиздак, гражданите на ОНД са над 10000.Абе сорчак, да те светна - ОНД не е Русия!

34

Анонимен

преди 6 години

Твърде е възможно,всичко е възможно.Защото всичко е пара,а силните на деня не са държави,а групи,за които държавите нямат особено значение.

33

горно коле

преди 6 години

Нормално,все пак Русия е държавата в Европа с най много мюсулмани.Там има цели области и градове които живеят според закона на шериата.Има го и това че всички са бедни и е логично да тръгнат да трепат за копейки.В България също има руски ислямисти,така наречените русофили.Те мразят християнския Запад и се въззхищават на Иран,Сирия,Ирак и Либия.Спящи клетки готови да трепат украинци,българи,европейци и всичко що не е ислям.

32

Анонимен

преди 6 години

"Листата от Европа се води от французите с 1910 бойци с френски паспорт."По интересен начин четат в Брюксел данните- француизите били толкова, германците били толкова, белгийците толкова, всички имали по-малко бойци от руснаците хахаха.Ало, "обединената" Европа, "голямото семейство на ЕС", не така със селските хитринки. :DВсичките са граждани на ЕС и бройката им сумарно е 2 пъти повече от на руските граждани.