8

Край

преди 6 години

В София се смята че колете са по-важни от хората. Ако майка с количка върви по улицата защото наглеците са окупирали тротоарите с безценните си барутници - колата която върви след нея ще свирне да бърза. Много диво племе. Властта не се вълнува от реда в обществото - само от парите му.

7

Анонимен

преди 6 години

Така е,почти всеки иска да закара догледника си до градината или училището ,понеже ще го заболявания крачетата пеша или с гр.транспорт.

6

Анонимен

преди 6 години

Тия снимка е от по-късно, когато децата са в граднината и автомобилите вече са се се разотишли. Иначе не може да се види входа от спрели коли там.

5

Анонимен

преди 6 години

По пешеходна алея срещу мен кара и не спира наглеца. Гледа ме с малко дете съм и отиваме към градината, обаче и той на пешеходната алея с дизеляка и ще ни гази.

4

Анонимен

преди 6 години

"На снимката няма нито зелени площи , нито асфалт"Ами ако беше забраннео за автомобили и асфалта щеше да е цял и трева щеше да има, а не кал.

3

Анонимен

преди 6 години

Така е. Точно там колите се врат да паркират точно пред вратата на градината и затова се движат по тротоара и по тревата, където децата сутрин идват на градина. Като преминаваме оттам съм иструктирал дъщеря си да не диша докато минаваме, защото е пълно с автомобили със запалени двигатели точно пред входа, и напрво не може да се диша от изгорели газове.

2

Belgium

преди 6 години

На снимката няма нито зелени площи , нито асфалт , нито нищо ... Но тук стадото си мисли , че всичко му е идеално ... Излезте в чужбина и вижте разликата теленца ;)

1

Анонимен

преди 6 години

welcome in bulgari...stan