Снимка: HelpBook

Столичанин алармира през платформата на Investor Media Group – HelpBook.info за брутално погазване на законите на Република България и разрушаване на общинска собственост, включваща зелени площи, тротоарни бордюри и асфалтирани алеи.

По думите му всекидневно в пространството между столична детска градина и училище се паркират коли на зелените площи.

"Господа, общинари, ако все още във Вас са останали грам съвест и морал, вземете незабавни мерки, защото става въпрос за деца, за нашите деца. Всекидневно в пространството между 68 ОДЗ "Ран Босилек" и 79 СУ "Индира Ганди" в "Люлин" 7 се паркират коли на зелените площи, които вече са станали тиня, а отделно превозни средства преминават по асфалтираните алеи. Това обаче не е всичко. Въпросните коли и джипове се паркират до самата детска градина, което е меко казано грубо нарушение и неспазване на поне 10 конвенции за защита на детето. Ами, ако в тези коли има взривно вещество, какво правим???

Сигурно тогава, господа общинари, ще си измиете ръцете с поредната институция и прочие. Вземете мерки и влезте най-после в ролята си на ръководен орган! Аз съм съвестен данъкоплатец и искам да зная къде отиват парите ми, искам да мога спокойно да заведа детето си на детска градина, а не около мен по пешеходната алея да преминават коли и джипове. Искам да съм спокоен за детето си, както и за неговите другарчета. Това ще стане само и единствено, ако такива като Вас, които имат власт, си свършат съвестно работата, а не само да си клатят краката и да се подкачат със засуканите си секретарки. И ако в момента ме прехранвате и ехидно се подсмихвате, не ми дреме, защото зная, че рано или къстно нещата ще се оправят. Приятен ден и се надявам писмото ми да попадне на родител с поне малко съвест и морал!", гневи се мъжът в сигнала си, изпратен до Столичната община.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase