92

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бобитъй де аз кво казвам? антидот не че е нямало, антидот няма, най вероятно. спецслужбите не си представяли? тва да не е кръжок авангардисти според тебе...седи си майор михов и си представя .. тотално читалище.

91

Боби

преди 6 години

До Изгъ рбич Задв ратянколега Гафът в Норд Ос стана защото спецслужбите не си и представяха че някой може да хване на веднъж няколко стотин заложнициЛинейки и екипи е имало достатъчно Нямало е достатъчно АнтидотДаже се е стигнало до АБСУРДА да не казват на докторите с какво точно са се надишали пострадалите.

90

Пиер Блек

преди 6 години

Черен пиар не значи лъжа, а истина, каято е неприятна. Само да уточня.

89

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До какво представлява?речи го тва на роднините на жертвите от "норд ост" дето изпукаха като кучета на асфалта, докато дойдат линейките

88

ondarei

преди 6 години

Гадна и нагла *** са руснаците. Която държава е тръгнала с тях не е прокопсала. Сега и на глупавите албионци почва да им просветва ,че с мръсните им пари приеха и мръсните им номера.

87

Анонимен

преди 6 години

С други думи: Твърде вероятно, малко въможно, и досега не срещано явление.

86

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен106а за бомбардировките втората световна, по време когато даже не сме били официално част от противниковия алианс , извинение кога? кви братя са ти хората, които са се опитали с вероломно нападение да предотвратят съединението? руснаците имат хиляда филма за брестката крепост, ние нямаме един за това, как набиваме кофата на "братята". завирай се под камъка, от който си излязъл

85

Дръндер

преди 6 години

Чета тук и се смея с глас! Говоря за коментарите! Русия ни била враг, САЩ и Великобритания са ни враг и прочее простотии! Абе смешковци, *** я пораснете! Ние нямаме приятели или врагове! Има само такива, които искат да ни използват! И това включва и трите държави споменати от мен по-горе!

84

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАгент Гей Паркър от ЦРУ, знаеш ли, че омръзна на публиката с тъпните си? Искам едно просто нещо - кога руснаците нарушиха въздушното ни пространство? Когато не пуснахме руски самолети през гадната война срещу братята-сърби през 1999 г. или не пуснахме самолета на вицепремиера им Дмитрий Рогозин?

83

Батенберг

преди 6 години

До Анонимен99я да прокоментираш едни 70 милиона златни франка дето сме си платили съединението на братушките? застраховка ли е или инвестиция в бъдещето?

82

шматка

преди 6 години

Добре де човека е бил двоен агент.Такива рядко умират от старост.

81

русофил=изменник

преди 6 години

Редно е русофилството да се наказва също като предателство към родината с доза "Новичок". Ако съдя по коментарите русофилите са съгласни да пийнат малко бойно отровно вещество с чая си.

80

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Амониева Силитранобовранец, хората със селитра за риба ходят. наркоманска работа, дай им да се надишат с пушилка и да плямпат глупости по форумите

79

Амониева Силитра

преди 6 години

Ам димките по мачовете да не са полезни за дишането .Малее какви димки съм правил със тор -направо та убават .

78

Анонимен

преди 6 години

"Империи на злото са точно САЩ и Великобритания!"-------------------------------------------------Съгласих се, но аз бих го преформатирал в империи на злото са Малкобритания и ФАЩ.

77

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

76

Анонимен

преди 6 години

Забележете, че Русия приключи унищожаването на запасите си миналата година, а САЩ са във финалните етапи на унищожаването на своите запаси. Обърнете внимание на словосъчетанието "финалните етапи"! Колко на брой са тези етапи? Не се уточнява, но постоянно слушаме оправданията, че няма пари за финалните етапи.

75

Боби

преди 6 години

Поредната случка се вписва ИДЕАЛНО в общата кампания срещу РусияОбвиниха Русия за допинг(но няколко години Англичани вземат всички проби в Русия и не намират допинг)Спряха Лидерите за олимпиадата и им преразпределиха местата - Съда ги оправда- едно ИЗВИНЯВАЙ нямаше и НЕ ГИ ДОПУСНАХА ВЪПРЕКИ ВСИЧКОНякой подхвърли допинг вещество създадено в СССР на Кърлингист - като е доказан еднократен прием и то минимален(допинг и Кърлинг Магаре и космос)И поредното отравяне на бивш СССР/РФ предател във ВБ

74

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

кво е кво е ..."успешната" операция Норд-Ост. те тва е. некви агентури си мерат патериците предизборно и са намерили кой е безплатно да очаткат.

73

Анонимен

преди 6 години

Империи на злото са точно САЩ и Великобритания!