304

П.Петров

преди 6 години

БСП+ГЕРБ+ДПС=БКП_ДС Докато властта е в тях България никога няма да е просперираща държава , защото са събрани прости и нагли селски тарикати и обикновени бандити и доносници!

303

Задния двор на ЕС

преди 6 години

До АнонименЦял ЕС ни одобрява да сме задния двор на ЕС Правителството също одобрява да сме задния двор на ЕСАЗ НЕ одобрявам това и искам оставка на съглашателското антинародно правителство на задния двор

302

Анонимен

преди 6 години

Оставете правителството на мира,стига протести, цял ЕС ни одобрява.

301

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 314 Гразна картинка.

300

Анонимен

преди 6 години

Герберската тролна маса пише ли пише, то повечето са чиновничета/Калинки и си клатуркат краката, ама скоро иде край.

299

Анонимен

преди 6 години

А като продавяаха НОВА телевизия за почти същите пари никой думичка на каза. Щото нямаше комунистически милионери кандидатстващи да я купят. А тука Ковачки загуби сделката и БСП изритаха пенсионерите навън на студа да протестират.

298

Анонимен

преди 6 години

За дървените глави герберски.ЕРП бяха продадени от царя а 33% държавна квота от Борисов 2012,спрете с лъжите...

297

Joko

преди 6 години

С тази продажба то не бе врява, то не бяха срещи и обсъждания, та таже и един счетИводител си подаде оставката. Много *** народ остана в БГ-то.

296

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да дадем на комунистите и техните привърженици северосападна България и да ги оградин с висока ограда. Ако я направят цъфтяща градина ей богу аз самия ще стана комунист.А ако измрат от глад загубата няма да е голяма.Таман и рейсовете са осигурени - да ги пращаме веднага.

295

Дали

преди 6 години

президентът Радев не вижда ДЕСТРУКТИВНАТА роля на БСП/Какво градивно, позитивно са извършили откакто имаме нови Президент и Вице- президент: постоянно измислени скандали, дори да виждат, че нещата, които твърдят НЕ СА ИСТИНА- продължават, за да тероризират дейността на Парламента, Европредседателството.И всичко- да принудят НЯКОЙ да умре от напрежение или да подаде оставка.Ами вие, от БСП, сте терористи. И получавате заплата за НИЩОПРАВЕНЕ.Колко работа свърши Правителството? Замислете се.

294

Анонимен

преди 6 години

Спете още спете. Бате ви Бойко ще ви скрои шапката и с енергото, както направи и с магистралите/открива ги и после ги ремонтира/. Със санирането /тече повече от преди ремонта. Като се събудете някоя сутрин и видите сметката за тока ще се чудете мъж ли сте или жена и без Истамбулската конвенция. Жалко за разумните хора, които страдат от т.н. симпатизанти на ГЕРБ.Спете още спете!

293

Анонимен

преди 6 години

Джурасик парк, сал едни динозаври на протеста.

292

Топ некадърници БСП

преди 6 години

Знаем Ви, червени кърлежи управлението - омаскарявате, ограбвате, убивате и все някой друг обвинявате за вашите долни деяния! Вън от татковината ни, безбожници!

291

Ясен

преди 6 години

Това могат другарите - Дай им нещо да събарят и след това да го ограбват! Досущ.....!

290

Анонимен

преди 6 години

Бях на протеста. А тези които не са били си изсмукват от пръста аргументите. А бе злоба.

289

Не действувате

преди 6 години

разумно, адекватно, като някакви кукли механични навити сте от БСП: какво общо има с ЧЕЗ Правителството; нещастници и смешници.Нелогични сте.Като склеротици, които като си навият нещо го повтарят до припадък.ОМРАЗНИ ставате.НИКОГА повече БСП.Анахронизъм като ДПС.

288

ай стига ,БЕ

преди 6 години

Станишев продаде държавното енерго-Бойко бил виновен!

287

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен300,Велизар Енчев не беше ли и той агент на КГБ....мдаааааааааааа всичко си идва на мястото. Същите лица бяха на протеста организиран от Газпром против Шиста....Да питам тези рубли -странични доходи дали са опоменати в данъчните декларации на всеки който е бил на протеста

286

Анонимен

преди 6 години

Посетих протеста. Имаше около 3000 човека. Лошото е, че е в работен ден. Хората са на работа и въпреки всичко имаше 50 на 50 млади и стари. Както винаги "журналистите" пак се постараха да изопачат действителността като дават само възрастни хора. Митинга беше организиран от Велизар Енчев и "Възраждане", а БСП го подкрепи. Овен това хората се страхуват за работните си места и не искат открито да заявят, че Гинка от Пазарджик е поставено лице. Истинският купувач е Борисов, ходил в ОАЕ наскоро.

285

nda

преди 6 години

абе, кой плаща плакатите? много тематични, скъпи,...бабите нямат пари за това