40

Справедливо и просто

преди 6 години

Формулировката е проста , за потенциално опасен неканен гост не носиш съдебна отговрност. Дефиниция на потенциално опасен - въоръжен с нещо, държащ се агресивно, рецидивист(за него други условия не трябва да са необходими). От тук нататък всеки си поема отговорността и риска - ако затриеш някой който не е бил потенциално опасен, си го лежиш и те така

39

айде сега

преди 6 години

След като нашите юристи са некадърни,преписва се американския закон,и всичко е 6!Е да,ама ще секне далаверата!

38

Анонимен

преди 6 години

да се освободят и родителите от Люлин. И те са тормозени от военния пенсионер.

37

анонимен

преди 6 години

Къв Борисов ,той не подаде ли оставка ?

36

Анонимен

преди 6 години

Какви принципи и норми бре. Когато някой влезе в дома ми да извършва престъпление, единственото ми наказание трябва да е да изчистя мозъка му от стената.

35

България е КЕНЕФ

преди 6 години

След обсъждане с НПО,МАГИСТРАТИ и ДЕПУТАТИ ????? А народа къде е ? А гражданските организации къде са ? НПО не представлява България и Българската НАЦИЯ ,нито магистратите защото те не са пряко избирани,Нито ДЕПУТАТИТЕ защото те пак не са избирани пряко ???? ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ???? ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ?? Това е висша форма на ДИКТАТУРА...Отново прах в очите..Народа Кучета го яли,само на избори се търси,а през останалото време да умира

34

Василев

преди 6 години

Селяни прости, най-добрите закони да си сложите, най-добрите банки да ви дадат, 1 трилион да ви сложат в бюджета, абсолютно няма да може да направите, защото сте некадърни,комплексирани,крадливи,завистливи,болни мозъци!Значи проблемите не е в законите, нито в системата!Следователно, вие имате много работа да вършите, първо започвате от себе си, огледайте се къде се намирате и какво можете, и се гръмнете, така ще си решите всички проблеми и ще отървете и другите хора от вашата некадърност!ЦРУ!

33

БОЙКО #1

преди 6 години

Какво се правите на интересни, и всяка година да има избори, пак Бойко ще е премиер. Ние избирателите му, ще го избираме и преизбираме. На хората им писна БСП-арската, комсомолска червена наглост!!!

32

няма начин

преди 6 години

До толератенРазваля се сичката далавера на съдии и адвокати!

31

Анонимен

преди 6 години

А ще може ли законно да застреляме крадеца на суджуци?

30

Баце до чичо Гошо

преди 6 години

До Чичо Гошо За какво не БСП да управлява това е продължение на безвремието мисля че съселът Станишев и Феса Орешарски са ни достатъчни ? ВРЕМЕ Е ЗА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ

29

Анонимен

преди 6 години

Добре де защо НС се занимава с глупости. Най-важните въпроси в момента са Истанбул ската конвенция и заплатите на депутатите(там гласуваха единодушно)

28

Георги

преди 6 години

От много време насам казвам мнението си,че законите ни са като решето!С хиляди вратички в тях!Ескалацията на битовата престъпност е следствие от това.Не трябва след всеки случай да се правят козметични промени!Просто трябва законите да станат истински за да изпълняват предназначението си!

27

срам и позор

преди 6 години

Нали той незаконно даде още пари за "награда" на полицията че не работи и ето те не работят потънали в корупция и престъпления.

26

Burzum

преди 6 години

Съд за Тиквата!Ако някой го гръмне се води неизбежна отбрана.

25

Джедай Мастър

преди 6 години

Какво разбира Винету от неизбежна отбрана, че след един случай, за един ден, без анализ, обмисляне или оценка на ефекта хуква да променя закона? Причината е, че озверелият български народ възприема доктора като някакъв герой и сега Тиквата - врял и кипял популист ще се опита да отклони част от акламациите към себе си.

24

Един от Северозапада

преди 6 години

Пожелавам от все сърце и на Цачева, и на Радев, а и на всички гербери, получаващи на държавна ведомост заплатите си, поне 3-4 пъти годишно едит такъв плъж да препикава нощем гаражите им, вратите на апартаментите, на имотите, на колите. А те да действат по законоустановения ред, да звънят на 112 и да чакат. После, след тая година, да ги питам, какво мислят за неизбежната отбрана и притежаването на законно оръжие от населението?

23

разум и мисъл

преди 6 години

Стигнах до една заключение,а то е,че народа МАСОВО изпростя и озверя.Само като вървиш по улицата и виждаш едни намусени хора,гледащи ядно,често говорещи си сами и все ти се струва,че ще ти скочат на бой.Защото като са лишени от възпитание,ценностна система и разум,те не могат да проумеят,че варварското поведение няма да промени жалкото им съществуване.

22

чух

преди 6 години

До ЕкспертиЕксперти и специалисти знаят къде е големия проблем в наработещата и не реформирана полиция която е изгубила доверието на народа,знаят го и от властта но нямат смелостта да бръкнат в гнойната рана.

21

Чичо Гошо

преди 6 години

Тиквата да си ходи, ред е отново на БСП да се пробва!