142

НЯМА РАЗЛИКА !!!

преди 6 години

Единият е сериен крадец с прякор Плъха , а другия хладнокръвен убиец с титла Доктор.Един дол дренки и жалки *** независимо от цвeта на кожата и статуса им в обществото.Едно е самозащита при въоръжено нападение , а съвсем друго планирано жестоко убийство и опит за прикриване на престъплението.Да си доктор е призвание и синоним на хуманност, а не индулгенция за безнаказаност.

141

Горан

преди 6 години

Не, няма да те прощаваме, доктора 30 минути го е гледал уж, какво прави... В такъв случай си говорим за подготовка на хладнокръвно убийство.

140

До анонимен

преди 6 години

Не ти е простено. И ти проявяваш психопатия

139

Анонимен

преди 6 години

Преди повече от 100 години един британски съдия е отсъдил по повод на юмручен удар: "Правата на бияча свършват там където започва моя нос. "Непрекъснато се опитват да ограничат правата върху собствените ни носове, къщи, дворове, пари, деца, кревати, мъже, жени, навици, привички, вяра, мисли, чувства, живот, смърт.Забраняват на човека да защитава своя нос щото някой друг можел, знаел и щял да го направи по-добре от него. Е, няма да стане!

138

Влади

преди 6 години

Плъха е престъпник крадец, обирджия. Доктора е престъпник убиец, психопат

137

Горан

преди 6 години

Незаконно притежание на патроните за пистолета? Според мен такова чудо няма. Патрони мога и аз да си купя, без да имам патлак... Те са консуматив в края на краищата, виж пистолета също е незаконен, но спряха да го тиражират това, защо ли?

136

Мишка

преди 6 години

От самото начало си личи, че доктора е психопат

135

Анонимен

преди 6 години

Освен доктора за случая трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност и помагачите, като съучастници, както и собственика на пистолета.Ето защо, пускането на доктора на свобода, още преди да са изяснени всички улики за такава класическа екзекуция, е огромна грешка и мирише от далече на манипулиране на случая в полза на убиеца !След това всеки може да се окаже плъх в двора на някой доктор !Дано се окажат тези, които го подкрепят !

134

най-големия

преди 6 години

Да ми влезе в къщата и аз ще гърмя! Това е частна собственост никой няма право да ми влиза в къщата и да краде! ДОКТОРА ИМА ПРАВО И ЩЕ ГО ПУСНАТ!!!

133

не се притеснявайте

преди 6 години

Докторът не се чувствал добре, но адвокатът му обеща, че веднага, след като се подобри, ще даде пресконференция и ще ни разкаже всичко. Макар че, като го гледам как се е оплел в лъжите си, доста време ще му отнеме подобряването.

132

Анонимен

преди 6 години

Независимо кой какъв е законът трябва да е за всички. Онзи е престъпник с куп присъди. Докоторът какъв е? Незаконно оръжие, вместо да избегне инцидента, да се обади в полицията той целенасочено иска "екшън", после организирано прикрива следи. Кой нормален човек има НЕЗАКОННО оръжие при условие, че безпроблемно може да има законно такова. Нещо май се е самозабравил ми се струва? Не е това начина?

131

Пипето

преди 6 години

Просто е настъпил гаражобера и доктора не е разбрал. Нека Министерството на Вътрешните Регистрации да разлепи календара, да се знае кое кога е.

130

Анонимен

преди 6 години

Къде е този нож хвърлен по доктора? Ножът на плаха е намерен в него без да е бил ползван? Ако е било самозащита защо докторът е искал да трие записи на камери и т.н.?Това си е чиста саморазправа и убийство, а не самозащита!

129

Иван

преди 6 години

Виновен или невинен не знам, но журналистите са ужасни човешки същества.

128

Ром

преди 6 години

Покойния пльх е трьгнал да обере доктора за да може да си изплати фитнеса да хвьрли 10,20лв на семейството колкото да не омрат от глад, а сьс останалите пари явно щял да се напие и да набие някого на пьтя или в крьчмата!

127

До 127 пост

преди 6 години

Какво щяхме да пишем в друг развой на събитията е само и единствено твое мнение-нищо друго! А "доктора" трябва да лежи, защото е УБИЛ, без значение какъв е произхода на въпросния "плъх", защото е стрелял с незаконно притежавано оръжие, тръгнал е да прикрива следи, викайки свой приятел и т.н. А като ви е виновна държавата, прокуратурата, съдът, политиците и лошите закони принудете управлението да ги смени чрез всенародни протести срещу властта , ама ще излезете ли или чакате умните и красивите?

126

bluesky1

преди 6 години

До 139 Дано си запомнил, че пред "за да" се поставя запетая, както и това, че не се пише "ония", а "онези" или "тези", а освен това "ония" трябваше да поясниш с "които", а не с "дето".....бих ти давал частни уроци, но мисля, че имаш нужда от по-компетентен специалист, каквито са ресурсните учители....

125

Анонимен

преди 6 години

И на мене ми се случи да ми обират гаража.Наблюдавах половин час и най-сетне слязох да видя дали не са ми откраднали резервните чистачки.Но кат влезнах в гаража, що да видя - Слави Трифонов седи и ми казва: - Къде ти е кухненския нож да те закола бе !А аз му отвърнах:- Ето ти пистолета ми и ходи ей там на капака на онази кола да се гръмнеш !А той отговаря:- Аз да не съм ти Плъха бе ? Не виждаш ли, че съм бял човек, с топки и имам деца !

124

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае пълната истина, за това са създадени закони и правила

123

Анонимен

преди 6 години

Като се намери пистолета ще излезнат наяве още докторски зулуми.