12

пъпеш

преди 6 години

Песа е ухапал детето на някой съсед. Човека му е кипнало и наред. Ако го разкрият 3 год условно за убийство на животинчето.

11

1

преди 6 години

За мен това си е планирано убийство но не на всички, просто някои са се оказали на непоходящо място в неподходящ момент.И най-вероятно убиеца или убийците са били най-малко познати на жертвите, поради което са простреляни в главите от съображения за сигурност/няма свидетели/.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Абсолютише! Още повече след заканата, че който стреля по НАП, стреля срещу държавата. И... възмездието не закъсня!

9

Анонимен

преди 6 години

Ще натопят някой квартален автоджамбазин колкото да успокоят народа, но бъдете сигурни че истината тук никога няма да излезе наяве.

8

Mimi

преди 6 години

През "кухи" фирми за източване на ДДС се ощетява държавата.Данъчната администрация ли е организирала този разстрел?

7

Анонимен

преди 6 години

За какви мутри, "професионали убийци", за какви пет дойч марки говорят тия бе?! За ликвидирането на едно цяло семейство не само трябва да намерят професионалисти от чужбина (успех), но трябва да броят солидна пачка от 6-цифрените суми. Какви пари има в тая д*пка Нови Искър?

6

фалшива новина

преди 6 години

Мария Гaбриел каза, че фалшиви новини атакуват демокрацията.

5

Анонимен

преди 6 години

Убийство от страст? Следователите като не знаят как да направят разследване, да вземат да повикат помощ от техни колеги, които знаят...

4

Циник

преди 6 години

Такава касапница - няма нищо общо с ревност!Методично и хладнокръвно избиване!Ако жената е побегнала ..." един" от "убиеца" я е подгонил ... и не е успяла да избяга с колата!2 куршума в гърдите и 1 в главата... ъхъ ревност ще да е!Глупости на търкалета!

3

Не верваме

преди 6 години

Цацата каза, че бащата ги е удушил да не би да наричате Цацата лъжец със тия фалшиви новини атакуващи демокрацията.

2

Анонимен

преди 6 години

Толкова "широк и обстоен анализ" са направили МВР на местопрестъпението, че тефтерчето е намерено от журналист. Какво да говорим повече. Случая с брутално измъчваните и убити българин и македонка в апартамента в кв. Редута през 2007-***. Извършителят: неизвестен. Клането в мезонета на семейството в кв. Гео Милев през 97-***. Извършителят: неизвестен. Масовото клане на един цял мутро-ресторант до стадион Славия (с поне 25 свидетели). Извършителите: неизвестни.

1

гербисто-патриот

преди 6 години

Убийството не трябва да се свързва с точенето на ДДС. Да не мислим че точенето на ДДС може да води до такива масови убийства било заради отмъщение, било заради някакви проблеми. Не е така. Само лични мотиви може да има в случая, а работата и бизнеса са други неща.