50

Боби

преди 6 години

До Анонимен 41Крадеца Вика СПРЕТЕ КРАДЕЦАЦветни революции в Източна Европа веднага след 1990Революции в Близкия Изток - Египет, Турция(неуспешна),Гражданска Война в Либия, Гражданска Война в Сирия(продължава), ИД създадена не територията на Сирия и Ирак като Ирак още не може да изтласка ИД от своя територияДруги Бразилия 2013-2016Йемен 2011-2012Киргизия 2005Грузия 2003Украйна 2004(да не се бърка с 2014)Тунис 2011Ливан 2005Беларусия 2005(неусп)Армения 2015(неусп)Украйна 2014-СЕГА

49

Анонимен

преди 6 години

До 47Алкохолизиран пенсионер от панелите. Хората говорят с факти , а не като тебе с убиди. Вашето време мина . Вече не сте в играта.

48

Анонимен

преди 6 години

Помощниците на президента на РФ са написали нещо на сайта на президенството, взели са си хонорарите, през това време президента е бил на рибалка

47

Анонимен

преди 6 години

Най-смешно е когато срещу тероризма говорят ръководители на държави, коит открито се занимават с държавен тероризъм - САЩ, Русия, Великобритания, Франция, Турция и т.н.

46

Gost

преди 6 години

Русия е световен терорист и крадец !!!

45

Анонимен

преди 6 години

Доста злобни , обидни коментари надраскани от наркозависими двуполови същества. Скоро ще започне почистване на софия от сороския ***.

44

Анонимен

преди 6 години

Много се изложиха в тази Украйна. След ВСВ мислихме , че няма къде по-надолу . Но очевидно има...Да откраднеш от най-близките си земя. Това е ужасно. Огромно петно, което ще буди само недоверие, още десетилетия към тях.

43

БГ-Гражданин

преди 6 години

Какъв е този монголоид на снимката, на времето имаше един такъв подобен, който се казваше Ленин, после на същите географски ширини се появи един грузинец с мустак, който се казваше Сталин. Там в Сибир май само такива се пръкват ... !!!

42

Анонимен

преди 6 години

Широк фронт сформирант срещу терористично анексиране на Крим, обаче Русия е от другата страна на барикадата

41

до 41 , 42

преди 6 години

Изглежда, че нещо ви сърби. Споко, ще ви се помогне ....

40

Анонимен

преди 6 години

На снимката: комплексирано, злобно и отмъстително човече.

39

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика, дръжте крадеца !Путин първо да спре терора над Украйна и всички съседни държави на империята на злото !

38

Анонимен

преди 6 години

След като бившия посланик на САЩ в Русия Майкъл макФул написа официално в Twitter, че е депресиран от победите на Асад и Русия срещу Ислямска Държава какво повече да говорим?!?!?!

37

Анонимен

преди 6 години

А с Крим какво става? Кога ще го връщаш на Украйна?

36

123

преди 6 години

Рубладжийски *** възбудено тропат, ли тропат...копейки в джобчетата дрънкат.

35

Анонимен

преди 6 години

Русия като почне да е управлява нормален човек, който ще е вкара в европа при християнския свят ....Тогава ще дава наклони . Сега тя няма партньори , няма уважение , няма и пари . Типично в нейн стил...направи някой скандален гаф - Украйна , а после се прави на разумна и добра. Смешно е.

34

Анонимен

преди 6 години

До ДръндерЗначи Путин бил дектатор за теб. А Рокфелер, Ротшилд, Меркел, Макарон дали не са диктатори. защото виждам добре ги понасяш и пишеш под диктовката на паричките им?Путин го одобряват 83% от хората в РФ, а Рокфелер, Ротшилд и другите диктатори-кукловоди, колко ги одобряват. Меркел- 20%, Макарон се срина и той на 24% за един месец. Кой управлява открито с волята на народа- Путин! Кой управлява диктаторски и скрито и копрупционно против народа-твоите работодатели диктатори кървави.

33

Анонимен

преди 6 години

тоя от снимката ли е путин

32

Педагог

преди 6 години

До Анонимен 33Това е типично за ЦРУ и всеки го знае, дори децата. Ти на каква умствена възраст си. Да не си дете със специални потребности?

31

Фильо

преди 6 години

Путин нито веднъж ли ме употреби думата Ислямски Тероризъм, или вие, послушнически я филтрирахте?