10

до Бастун 9

преди 6 години

номер 9,ти сън не си спал,за да вземеш отношение по въпроси дет хич не са ти ясни.Най-вероятно си един голем ПОТ-ник.Исфъстяла работа.

9

до 8

преди 6 години

На тая "остаряла" даскалица няма да можеш да й смогнеш в леглото първо, второ се замисли твоята жена на нейните години какъв провиснал свинчок с мустаци и косми под мишните ше е.

8

Анонимен

преди 6 години

радева прилича на тежкоатлетка, а Брижжит е пример за елегантност и класа! Но каква да бъде любовницата на българския пенсиониран *** радиЙев, системно прекалявал с УРАНжада от хасковско-харманлийската дивашка територия...

7

Анонимен

преди 6 години

Ех, Сева, Сева. Чак пък прекрасно...Ако си махнеш розовите очила, ще видиш една остаряла даскалица с изплашено изражение.А ти сигурно работиш в рекламна агенция за преоценени стоки?

6

Анонимен

преди 6 години

И кво?

5

Анонимен

преди 6 години

Посещение, продължило 16 часа, от които 10 ч. сън.1ч. 10 мин. разговор с Радев, 20 мин. пресконференция, 45 мин. среща с Борисов, 20 мин. пресконференция. Обяд - калкан., от който Борисов останал гладен.Цялото правителство се беше изръсило там, за да е в помощ на Борисов, шото той , както знаем, не е способен да обсъжда нещо без предварителна подготовка.

4

сева

преди 6 години

Всички груби и обидни думи по адрес на Брижит Макрон отидоха на вятъра... На 64 години госпожата изглежда прекрасно! Освен това усмивката не слезе от лицето й, през цялото време имаше позитивно и елегантно излъчване! Какво повече, уважаеми дами и господа. На живо - стил, класа и красота от Париж!!!

3

Анонимен

преди 6 години

а от плажа група руснаци започнали да скандират Вечна дружба Русия - Франция - България.Муахахахха.....братушките са били на 4-5 водки бас хващам.

2

Анонимен

преди 6 години

Т'ва... тоя сайт сигнално жълто на Хигиена Нулева ли е или новинарски сайт, бре? Стигнахте дъното. К'во ни интересува с какво са облечени жените на президентите бре?

1

Анонимен

преди 6 години

Немам сили да си го преместа в другия крачол. Уморихте ме от такива новини ей