7

Футуролог

преди 6 години

До баламаПреди кой атентат?То имаше няколко атентати срещу "Ш.А."Просто на голямата касапница,свестните умряха а останалите се продадохаСъщото като 11.09.2001Близнаците бяха унищожени чак от втория ислямистки атентат срещу тяхпървия беше в средата на 20 векСимеон Сакскобурготски на 12.09.2001 мязаше на най-щастливия човек защото нещо се е случило през 800-те му дниБойко зодията си неможа да опази та ще бори престъпноста?Без престъпник-премиер престъпноста ще спадне с 25% сама

6

редник

преди 6 години

" Който сее ветрове , жъне бури " А бурята не подбира само сеячите !

5

Анонимен

преди 6 години

Казва се истината за европейските "толерасти" , приятели на всички компартии по света , но добре пазени да не им се случи нещо непредвидено, а за обикновените хора -както казва народът:кучета ги яли . Иронията е убийствена , но едва ли ще впечатли европейските политици -сега ще видите Макрон и бат Боко как ще се лигавят пред телевизиите.

4

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че е религия на мира, хиляди европейци вече почиват в мир.

3

жестока истина

преди 6 години

Точно в десетката но това важи за цяла Европа не само за Испания,може да се направи и друга карикатура , ислямист реже гърлата на стадо овце с надпис Европа а те блеят,права,съпричастност,съчувствие,мир и тн.

2

балама

преди 6 години

Аз на това му викам "късмет" - когато Ротшилд е купил парцалчето два месеца преди атентата, то е било никоми неизвестно, с 20-30хил. тираж.

1

Бам Бам

преди 6 години

Религия на мира? Вероятно имат предвид "мир на праха ..."