32

Анонимен

преди 6 години

Тия от Антифа са по-големи измикяpи и от неотата...смешници

31

Пак неразбрали

преди 6 години

Тия са крайно леви и анархисти, същите дето ръкопляскат на бежанците.И повечето са там за спорта- да се бият малко с полицията и да потрошат това онова...

30

Анонимен

преди 6 години

Цялата вакханалия се плаща от Москва, така че може спокойно да им чупите главите.

29

левичарски простотии

преди 6 години

НО КОМЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Руските НОМЕРА

преди 6 години

..ИЗОБЩО НЯМА ДА МИНАТ...!!!ЩЕ ИМ СКЪСАТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ТУПАНИК....!!

27

Анонимен

преди 6 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНАКО НЯКОЙ ДЕН ВСЕ ПАК СВЕТЪТ СТАНЕ ЕДНО ЦЯЛО, ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ ЧОВЕКА ВЕЧЕ НЕ Е ЧОВЕК,..това го знаят вече и първолаците...ГЛОБАЛИСТИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ МОДЕРНО РОБСТВО,..нека сме по-директни - братчедите се стремят и то тия с номера 33... долните етажи са баламосани с други мантри и са прости изпълнители ...

26

НИЩО НОВО ,БЕ....

преди 6 години

РУСКАТА АГЕНТУРА И ЛЕВИЧАРИ --НЕ СПЯТ !!!ИНСЦЕНИРАТ ---БЕЗРЕДИЦИ И РЕВОЛЮЦИИ!!!КЪДЕ СИ ЕРДОГАН ЕФЕНДИ , ДА ВЪВЕДЕШ РЕД И ДИСЦИПЛИНА В ЕВРОПА??!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Защо хората са срещу глобализацията- защото си искат работните места а не заводите да се изнасят в трети страни, защото не искат да издържат навлеци от не знам си къде със социалната си система, защото искат да живеят на чисто и за други такива. Също така знаят че това със со кротце со благо няма как да се промени

24

онбашията

преди 6 години

толераcти бият тoлерасти, кеф

23

До 27

преди 6 години

Редакцията се препотява от работа да търси видео, където ченгетата са потърпевши, а не протестиращите.

22

Анонимен

преди 6 години

На хората взе да им писва от т0леранстия и евроатлантически ценности. Показват, че не желаят да са роби на системата и искат да живеят в един по-добър свят, който не е свят на задкулисието. Естествено, че нищо няма да стане, защото кукловодите са приспали навсякъде населението, взели са му свободите и са му наденали финансов хомот, за да ве може да шава. Повечето хора са наълбукани с кредити и си траят, за да не загубят работа, жилище, семейство и т.н.

21

Никой

преди 6 години

Светът ще стане едно цяло,колкото и да не им се иска на разни"музейни"мозъци.Всеки се ражда човек,за да живее,като човек със потребностите на времето в което живеем......21 век сме.не седми.

20

Анонимен

преди 6 години

Ааа, и още ще расте омразата, спокойно. Днеска добра бройка се очаква 100 хил. Как беше - който сее ветрове...

19

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ....Диктаторката Меркел явно се тресе от страх от народното н......А двеликото диктаторче путин не се ли тресе? Когато в Русия пламнат размириците няма и да намерят трупа му!Хана российским оккупантам!

18

Анонимен

преди 6 години

до 19 Не искат баба Меркел да се гъ.зи на Тръмп и да пуска всякаква *** от Изтока в Германия. Това искат германците, кууууха лейкко!

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...........Само по най-лявата писта, може да дойде спасение за обикновените.......Такава писта като на БСП ли? Гласувате за партията на едрия капитал ръководена от *** нинова, ама иначе квичите за спроведливост и социализъм!

16

до 17

преди 6 години

В България вече нямаме деца и няма за какво да воюваме

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19А какво искат бе, червен каскет? Искат путин ли?..че *утин какъв е - другото лице, на същата монета!

14

Анонимен

преди 6 години

До Просто и вярно!============Не искат капитализъм!.....А какво искат бе, червен каскет? Искат путин ли?

13

Анонимен

преди 6 години

Само по най-лявата писта, може да дойде спасение за обикновените, отрудени и в същото време - жестоко ограбвани и експлотирани от капиталисти и бамки, хорица!