43

един там

преди 7 години

До анонимен 36,Адмирации колега, доста силен пост! Сега да отговорим на Оф 36,Ти пък би ли дал пример за положитлно отношение на български официални лица към Русия, след идването на т.нар. демокрация? Както се казва- "каквото повикало, такова се обадило"! Омръзна ни да слушаме вече че сме плащали най-скъпата руска газ в Европа и подобни! Провери- за 2012г., когато сме плащали най-скъпо газтта, Чехия и Полша са я плащали по-скъпо от нас!

42

става за пропаганда

преди 7 години

Гледах клипа на Навални срещу Медведев. Няма никаква информационна или правна стойност. Става за пропаганда, но не става за съда. Само твърдения, без доказателства.

41

проктолог

преди 7 години

Навални, виж съдбата на Нориега, на Саддам. Американците първо ги обичаха, след това ги намразиха и елиминираха.

40

До 45

преди 7 години

"Путин е точния президент на Русия в момента."Това изречение е много вярно за момента, но не е точно, като цяло. Времето и историята ще дадат точната оценка!

39

бългериа фърст

преди 7 години

Вече досаждате с вашето протеже Навални.

38

Анонимен

преди 7 години

"Боже, Боже, де да им имаме "мизерията и нищетата" им...."*** и живей там и цялата ще е твоя!

37

До АНОНИМЕН 41

преди 7 години

Едно време и Хитлер е бил любимец на народа, пък какво се е получило?

36

До въпросче

преди 7 години

Ако можеше да четеш, щеше да влезеш в руските сайтове и да видиш финансовите отчети на организацията на Навални! То, ако службите бяха намерили незаконно финансиране, отдавна да са го тикнали в затвора!

35

АНОНИМЕН

преди 7 години

Поредната изтривалка на Сорос , който като ще бъде убит от собствените му поръчители от САЩ . Те така постъпват с хората -използват ги като менгеме и после ги убиват прехвърляйки вина на Кремъл. Путин е всенароден любимец и докато е кандидат ще бъде винаги избиран. Такива мижитурки издържани от Сорос нямат шанс.

34

Анонимен

преди 7 години

Дано Путин спечели изводите защото не искам и Навални да бъде убит като Немцов !

33

До 37

преди 7 години

Те нашите *** не искат да четат, не искат да слушат и гледат, те само изпълняват. Те не могат основното - да мислят самостоятелно!

32

Of 36

преди 7 години

Ти нямаш нищо общо с Добри Войников! Ти си просто един статист от филма "За няколко рубли повече". Такива, като теб не могат да отговорят на простичкият въпрос: би ли дал пример за положително отношение на съвременното ръководство на Русия към България? И още един простичък въпрос: правиш ли разлика между Русия и Путин?

31

Анонимен

преди 7 години

ПОНЕ НЯКОЙ ДА ВЛЕЗНЕ В САЙТОВЕТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК И ДА ПОГЛЕДНЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ...ПАДНА МИ ЧЕНЕТО КАТО ГЛЕДАХ НЕГОВИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА....

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Значи вие НАИСТИНА не можете да си представите, че в голяма част от българския народ е останало чувство за чест и достойнство, и благодарност, а така също наличие на ИСТИНСКИ, ЗДРАВИ, НОРМАЛНИ, ТРАДИЦИОННИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ, а не някакво западенско лигавене и мръсотии. Не сме "рашисти", ние сме нормални хора, които знаят какво е това "братушки" и не разменят съвеста си за зелена тоалетна хартия и КРИВОРАЗБРАНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Добри Войников още през 1871 година ви го каза!!!!!

29

въпросче

преди 7 години

По- интересното-кой го субсидира?

28

Анонимен

преди 7 години

за тоя даже няма да си хабят полония, още веднъж като го полее някой със зелена боя и ще си бие шута към запада, където ще го представят за борец за свобода

27

Анонимен

преди 7 години

Путин вече е поръчал Навални на Кадиров в случай, че пропагандата и държавния апарат засечат при манипулацията на изборите.

26

Н

преди 7 години

този НЕ Е ВРЕД КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО МЪРЗЕЛИВЕЦ

25

Анонимен

преди 7 години

Навални не е истинска алтернатива на Путин. За жалост, няма никаква алтернатива на Путин. Ще си я карат постарому

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Боже, Боже, де да им имаме "мизерията и нищетата" им....