9

онбашията

преди 7 години

До Стигаами имало балъци като тебе да слагат в ктб, окрали ги, не е новина, като сте алчни за лихви, пада ви се. това с петела е по-интересно от ваща балъщина

8

Потърпевш

преди 7 години

Пази Боже от калпави съседи.

7

Анонимен

преди 7 години

Поредената сводка от психодиспансера.Та по този повод се сещам, че няма нито една статия за това, че бездомник е нападнал или ограбил някого. По скоро научаваме за такива, ако някой случайно ги намери мъртви под мост. Презадоволени сте и се чудите какво да ви дразни.

6

Анонимен

преди 7 години

Защо обиждате човека? Бил нервак Доктори ли сте а? Защо давате оценки на хора които не познавате?

5

mitko

преди 7 години

Еми да го превърнат в "петел с ориз" и проблема е решен

4

Анонимен

преди 7 години

В тая *** не става нормален човек да живее, всеки изминал ден го доказва. Нямало законово основание... гледат само как да не си вършат работата някои на държавна хранилка. Еми като няма - един пердах на собственика от съседите и въпроса е приключен

3

онбашията

преди 7 години

абе гледането на петел не е за удоволствие като слушането на музика, комшията нервак просто е прецакан че е нервак. аз затова не пазя тишина като спят децата, да не свикват на много тишина, че тишина само в гробищата има.

2

Стига

преди 7 години

битови истории и дребнотемия. Журналисти, вие на селска седянка ли сте? Открадната е банка КТБ, крадат се милиарди от бюджета, а вие ни занимавате с петел? Колко плаща шайката за това?

1

Анонимен

преди 7 години

Тези съседи са много гламави да се занимават с РЗИ. Ама така е, като не са чели разказа на Чудомир - "Съседи". Там е обяснено с пълни подробности какво се прави в такъв случай.