32

Бунт

преди 7 години

В името на Свободата, на бунт срещу НАТО!

31

някой

преди 7 години

До 31: А знаеш ли колко има, които се прибират в 10, ама вечерта. И не само петък.

30

Анонимен

преди 7 години

България официално не е държава след като оставихме турски самолети да ни охраняват въздушното пространство. Тази "армия" е някаква комедия вече.

29

Анонимен

преди 7 години

и аз имам един съсед ,и се прибира сутринта към 10ч докато си пия кафето преди работа, и го питам що толкоз рано - той ми вика от дежурство се връщал. и си мисля тоя прави пари , оказа се че му плащали 14лв за дежурство 24 часа

28

sante_dog

преди 7 години

МнНОГО СЕ КРАДЕ! И на никои не му пука! Та за армията - имам съсед които работи в МО. Всеки петък в 10 се прибира от работа. Да им вдигнат заплатите, ама и малко да ги постегнат, че това на нищо не прилича...Имаше един генерал дето караше служителите си да му мажат апартамента в работно време. Е как да имаме армия. Те войници или мазачи са?

27

Багафон

преди 7 години

На тия чебурашки им остават две седмици. Дано не направят същите поразии като последните седмици на кабинета ослушарски. Сдавай и се уволнявай!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Как ще няма резултат , има контингетни по редица договори към НАТО/САЩ/ЕС , при бедствия кой спаява хората зимно време, наводнения , аварий, разминиране и т.н. ?

25

Анонимен

преди 7 години

орязаните бюджети на пожарна полиция и армията са за сметка на високите помощи за роми. бежанци и затворници

24

Анонимен

преди 7 години

Но за сметка на това, за рушветчийстващи тумбаци и слухтящи ***, се харчат над два милиарда лева годишно. Без да има никакъв резултат.

23

Анонимен

преди 7 години

Вярно е Ранът , икономическо , ресурсно и физическо унищожение.... на Б.Армия и държава

22

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли колко пари от бюджета на МО отиват по държавни поръчки за охрана от частни фирми на бивши военни обекти, които в повечето случаи са поляни с руини ? С тези средства могат да се вдигнат двойно заплатите на войниците.

21

Анонимен

преди 7 години

Избрахме си президент левент, ще ни оправи всичко вкл. и армията не се притеснявайте изчакайте 800 дни.

20

Анонимен

преди 7 години

Абе от 10 човека, се вижда 1 с тумбак , айде стига глупости, сигурно може щом е там, нали имат някви нормативи

19

Анонимен

преди 7 години

Ало демократа сигурно преди 89 си се мазнил някъде че така да плюеш сега. Бях още малък но това което видях тогава още го помня -ред, организираност,строй, дисциплина, ПВО, хеликоптери,танкове и самолети.Много исках да видя отблизо и изтребителите, но за съжаление нямаше достъп бащата.Та да вземем да помълчим какво е било преди и сега.Просто да се примирим че сме фалирала държава на която не достигат стотици милиарди и всичко се разсипва - вода в пясък.

18

Анонимен

преди 7 години

Колко искате да им плащаме, нали имаме хора да ни бранят от баби на границата.

17

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно че армията е недофинансирана. Пари се отпускат, но биват окрадени в движение. Никой не инвестира в личен състав,защото там възможностите за злоупотреби са малки.Инвестира се в техника - обикновено ненужна и морално и технически остаряла,за да се превъртят едни пари.Това че поради липса на поддръжка тази техника заминава за скрап след няколко години,или че няма кой да оперира с нея,или че е буквално ненужна,няма значение.И краденето продължава - "модернизацията няма да бъде засегната".

16

Анонимен

преди 7 години

Този с тумбака може ли да подскача ? Питам за един приятел.

15

Анонимен

преди 7 години

До MaйMyнaтaЕ той това прави защото, след 8години управление на ГЕРБ - резултата е пълен разгром в мирно време на Армията !

14

Анонимен

преди 7 години

Част от Ран-ът изпълнен!!!!!!

13

зелен чорап

преди 7 години

Войник е професионален убиец на държавна служба ! Всяко друго отношение към тази професия е нелепо. Държавата има нужда от войни, а не от закачалки за униформи. Ако някой се цани да трепе в името на държавата, то тя трябва да го възмезди полагащо се !