29

Паметлив

преди 7 години

Тръмп като им каза на шведите че при тях имало атентат,те му се присмяха,най-непредпазливо!И ето,уреди ги с атентат.А да кажат че няма?Бизнесмен е човекът-каже ли нещо-изпълнява!Ей го наказа че ще хвърля ракети в Сирия-хвърли ги!Къде точно ще паднат не е казал....

28

Анонимен

преди 7 години

Марка, Държавен контролен номер, националност, издирва ли се, номер на рама, година на производство, на първа регистраия, как е попаднал в Европа, как е влязъл в Швеция, минал ли е през България и през кои пунктове..... Тва какво е тука - нищо?! Ама там има голяма новина и ние знаем много! Бряххх!

27

Анонимен

преди 7 години

До 24Смял съм се със сълзи! :))))))))

26

L.

преди 7 години

Това вече не е новита - на края на месеца пускайте по една справка. Къде, кога, колко?

25

Анонимен

преди 7 години

Сега ако водачът си е обръснал брадата и няма сатър, ще кажат че не е терористичен акт, а е задрямал на волана и ще му отнемат точки от талона за наказание. Важното е шведите да не съобщават религията, етноса и националността му, за да не създават антиислямски настроения.

24

Анонимен

преди 7 години

,на последната снимка гледам двама чистокръвни шфедъ от факултета.

23

триполов

преди 7 години

Нека държим отворени границите. Нека капитала на корпорациите прелита от държава в държава. За да бъде гориво за либералната икономика. Другите беди ще ги реши свободния пазар. Георги Ангелов - либерален икономист

22

Евротолерантен

преди 7 години

Голяма работа, избил няколко шведи, те и без това са застаряваща нация и сигурно убитите са старци! Недейте да говорите за това изобщо, така само отмествате темата, която е много по важна, а именно, че българите се държат грубо с бежанците! това е истинския проблем!

21

Анонимен

преди 7 години

Известен на цялата европейска полюция, следихме го да видим до къдя ша стигне и така да заловим цялата Ал Кел Файда!

20

Ъъъ

преди 7 години

Ами Тръмп още на 18 февруари първи съобщи за терористичното нападение в Швеция, и тогава всички много му се смяха. Човекът само дето датата е сбъркал, иначе всичко е точно според плана!

19

Анонимен

преди 7 години

Година е 2030-таШведски хокеист с викове Аллах Акбар вкарва пореден гол във вратите на Финландия.Иншаала - си помисли фински вратар.

18

one

преди 7 години

като чета повечето коментари тукаи се чудямалоумници комплексирани ли ги пишатвсе злорадство, все "така им се пада" все присмехмнооого тъпо

17

Меркел

преди 7 години

Най-важното сега е да се погрижим за бежанците, като не допускаме да се създава вълна от ислямофобия!

16

ГАДОРЯН

преди 7 години

Сега пак сълзи сополи и високопарни приказки! Демек - няма да се уплашим, ще защитаваме нашите ценности. Бля бля бля

15

Новините в Аванс

преди 7 години

Чакаме по телевизията да ни кажат, че е действал "сам", "радикализирали са ГО", имал е "психически проблеми и напоследък се е бил затворил в себе си", "целта на атаката засега не е известна", а и някой имам може да изкарат по телевизията да "заклейми" случилото се и да ни обясни, как това "няма нищо общо с исляма, който е религията на мира"!

14

Додо

преди 7 години

Само да не си помисли някой, че извършителя е мохамеданин! Веднага ще бъде заклеймен за "расист", "фашист" и "ислямофоб"!

13

до 11

преди 7 години

Историята е един фарс и си прави шеги с нас грешниците, които ходим по земята.

12

могерини

преди 7 години

А аз мислех да откоча на шопинг в стокхолм че и да си потърся жребец.

11

ю

преди 7 години

Кой е шоферино дето изтрепа народо? Да нее някой избягал от луд.ницата пак? Или пък е от новите инженери IT специалисти или пък някой учен да ги ***?! Истината няма да излезне наява защото не е угодна на някои господа триполови!

10

Анонимен

преди 7 години

Вирусът "амок" порази и Меркел и Оланд и цел Брюксел.