59

до 55 партия

преди 7 години

Къде Сливен е изцяло ромски вилает - ти в Сливен бил ли си ? Има роми и те са на една страна, българите на друга. Иначе в кой град няма роми ?

58

Анонимен

преди 7 години

Единствения шанс е Бойко и Корнелия да си стиснат ръцете и да работят за, а не против България.

57

SS ДИНАСТИЯ

преди 7 години

До 64Ти какво искаш *** да ти работи нормална работа? *** са мързеливи и крадливи като едно тъмно малцинство в България. Те са на принципа щом аз нямам значи и ти трябва да нямаш..... *** рубладжииски могат да работят на само ей тАкива работи, тролене, пропагандиране, крадене и тн....

56

Анонимен

преди 7 години

До РЕАЛИСТАми най платени са тези дето " чукат по клавиатурите " и те честно си изкарват парите !Не те знам какво работиш, но явно не ще да е е честно .Много ти е размита представата за това .

55

Анонимен

преди 7 години

Eдинствената надежда ми е в Слави Трифонов - да успее да организира младите и да свали от власт тези мутри, мафиот и бизнесменчета, влезли в НС с единствената цел да продължат да крадат и забогатяват на гърба на народа.Защо никъде не се казва, че така нареченета Ограда се строи от фирми на Валери Симеонов, за което Борисов му плаща петорна цена на километър, но забележете не от собствените си пари, а от парите на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

54

Gaskoing

преди 7 години

До Анонимен 75: И водата

53

Анонимен

преди 7 години

Тия антибългари наистина ли ще увеличат цените на тока и парното ?

52

Анонимен

преди 7 години

Този от Банкя е изтрещел.

51

Gaskoing

преди 7 години

Това избори ли бяха..? Колко реално процента гласуваха? имаше ли 50 процента?

50

Всяка година

преди 7 години

си му е милиард в сметката. Колкото и време да остане на власт, все е на далавера.

49

До 64

преди 7 години

Ти си едно от доказателствата, че в главата си имаш семки и бонбонки, ждрольо! Обедняване, крадене и лъжи, геноцид за българина. И сега какво, БиБитко ще те компенсира при жестокото поскъпване? Му-ха-ха, блажени са вярващите и тяхно е царството небесно! След края на третото управление на Мозъка от Банкя, тук ще останат само ромове, умиращи пенсионери и неграмотни младежи. Щастлив живот те чака!

48

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

До Хитър Петър Патриотите кратко и ясно са заявили, че ще оправляват само с български партии. Казаха, че независимо дали това ще са ГЕРБ или БСП стига да стигнат до еднакви програми.С ДПС никога няма да са в коалиция.

47

Гражданин

преди 7 години

Абе колко сте вие от ***-ФАКУЛТЕТА в ШУМЕН?Все еднакви са ви постовете.Не ви ли учат малко по интилегентно да плюете.

46

Баба от село

преди 7 години

Ей ти, анонимен 49. Що не си затвориш устата. Щял да се кефи ако Ердоган откъсне парчета от земята ни. Каква майка те е раждала бе *** без роден? Щом пишеш на български, значи си учил в нашите училища. Срам за родители и учители . Я да си събираш скъсани те дрипи и да те няма от Родината ни. Друга земя раздавай! НИЕ НАШАТА ЗЕМЯ НЕ СИ Я ДАВАМЕ. ДА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ. Кръв се е ляла за тази земя и ако трябва пак ще се лее. Ердоган си има достатъчно . Да не бара нашата че ще му изсъхнат ръчички

45

Анонимен

преди 7 години

Не бих казал глупави но определено немислещи са тези които се вързаха на Мутрагена и Му гласуваха. Имал харизма, бил такъв или онакъв. Едно знам от това което сътвори за българина, жестоки ограбване, лъжи, невероятно забогатяване, около 15 МИЛИАРДА по негови сметки. А патриотите ще му полегнат, защото ще им отклони от парите които ежедневно му се доставят и ще слушкат. Така направи и при второто управление. Днес излиза огромно поскъпване! Кай ще живеем господа, още по-бедни май? Да ви е честито!

44

РЕАЛИСТ

преди 7 години

ЯВНО СА ОСТАНАЛИ РУБЛИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ - И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** СИ ЗАРАБОТВАТ НОВИ КОМИСИОННИ !ВМЕСТО ДА ЧУКАТЕ ПО КЛАВИАТУРИТЕ - ИДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ И ЧЕСТНО ДА СИ ИЗКАРВАТЕ ПАРИТЕ !

43

Хитър Петър

преди 7 години

Така наречените патриоти пак ще са патеричка на ГЕРБ. Защо изобщо се наричат патриоти и националисти, като самите те си признаха, че са готови да управляват както с леви, така и с десни, а също и с 2-те турски партии? Това са псевдо патриоти.

42

Анонимен

преди 7 години

До СТРAНДЖAТAКато сте за него,защо плевенския травестит го изоставихти е Странджа?

41

Анонимен

преди 7 години

Два месеца не бяха достатъчни да разберат хората - можете без ТИКВАТА и е по добре !

40

чичо Любо

преди 7 години

Терминал 2 започва все повече и повече да ми харесва