85

До по-надолу

преди 7 години

Ами излезте на Жълтите павета за премахване на това двойно гражданство и купищата безобразия! Ама по ни е хубаво да слушаме лукумите и лъжите на Борисов!Ние трябва да си оправим държавата като излезем като един на улицата!Нима мислите, че тук във форума някой ви чете излеянията??? Това е удушник и после пак ракия и салата!

84

Чибо

преди 7 години

До Анон 92И двама да останем, пак ще сме си българи и в България, не в Турция!

83

Анонимен

преди 7 години

Президента има ли позиция по въпроса?Оказа се поредния паркетен генерал, дето не смее гък да каже на разбеснялия се ислямски диктатор. От ден на ден все повече ме е срам да се наричам българин

82

Анонимен

преди 7 години

До 82 атакиста Какъв патриот си ти след като си живял 15 години с душманите

81

Анонимен

преди 7 години

Борисов за 8 години нищо не направи да се отреже пипалото на Ердоган! Напротив, правеше му теманета дебелата Тиква!

80

Анонимен

преди 7 години

Не може бабата с шалварите дето преди 27 години е отишла в Турция да ми определя на мен управниците? Откъде накъде? каква е тази простотия? Не Ердоган е виновен, а нашите управници- нека си има двойно гражданство, но ако не е прибивавал половин година в България от една календарна година да няма право да гласува.

79

Анонимен

преди 7 години

До 94 по същата логика дай да не гласуваме от Лондон а?

78

Анонимен

преди 7 години

Българи, наглостта на делиорманци стана безгранична. България е християнска държава я която се говори български. Ще ми идват шал,,,варковците от Анадола и ще ми гласуват в България????? Един път завинаги трябва да се спре това!! Къде си Радев, избрахме те защото не си продажник и предател като онзи зеленчук от Банкя. И защо не се вземат мерки? Радев, предупреди щльоковците от Турция, България е за българите. Да гласува който живее постоянно у нас!

77

Анонимен

преди 7 години

Туко виж и ДРОМ на ромите спечели - цирка ше е пълен. Две турски и една ромска партия. Има да са смея. До къде докарахте държавата. Едни с действия, други с бездейтвия.

76

GD

преди 7 години

Има ли човек който да е роден от две майки? Майката е една, Родината е една . В крайна сметка да се самоопределят какви са. Двойното гражданство е келепир който трябва да бъде премахнат. От къде на къде хора устроили се в чужда държава ще диктуват нашето бъдеще. Да са мислили като заминават за кого ще гласуват.

75

Анонимен

преди 7 години

Бай ви Тошо направи тази каша,не трябваше да ни бута имената.Сами се прецакахте а Путин е с Ердоган...Няма братушки има Наташки.

74

Анонимен

преди 7 години

Тодор Живков тогава отрано ги усети и отряза главата навреме! Имаше яко разузнаване! Сега Тиквата се е скрил или каквото му кажат това прави , от страх всичко ще продаде!

73

Анонимен

преди 7 години

Радев, стига мълча!

72

аз

преди 7 години

"Ние, гражданите на Република Турция, трябва да осигурим излизането на коалицията ДОСТ на предни позиции..."И това ако не е намеса във вътрешните работи на България от чужда страна?!?!Къде е нашата държава - Президент, Премиер ???

71

Анонимен

преди 7 години

Външно министерство какво прави!? Тодор Живков затова си ги пращаше !!! Който иска да е там да се отнема българското гражданство !!!

70

Анонимен

преди 7 години

Познайте какъв може да е следващия призив!

69

Боил

преди 7 години

Кде е президентът,премиерът,външният министър,стига сте мълчали .Срам за вас и за службите.Забрана за двойно гражданство.Нямя някякви фесове и *** да ми определят редът и управлението на България

68

време е

преди 7 години

време е да се премахне двойното гражданство в България!

67

Анонимен

преди 7 години

На ска//паняка, турски министър мога да му кажа, да ходи в някоя турска баня и да го навървят колкото им е кеф, ***//нафите. Защо се разрешава на чужда държав да се бърка и влияе в наши избори? Няма ли президент и премиер? До кога ще се правим, че рухваща и изолирана се Турция ни се бърка в нашия живот, до кога? Питам Радев и Герджиков. Коя държава разрешава това на Турция, май само ние? Решителни мерки срещу тази наглост. Да гласуват само тези които живеят постоянно у нас!!!

66

Анонимен

преди 7 години

До 78 Еми то вие по принцип не си вдигате гащите,,не да се гбзите