19

Анонимен

преди 7 години

Радев беше избран но той избра проваления Герджиков и може да се прецака.

18

НИЩО ЗА ЧУДЕНЕ

преди 7 години

АМИ НА БОКО МУ Е ТОЛКОВА - НЕ СЕ БЛЕЩИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ЕСТЕСТВЕНО И ИЗКУСТВЕНИЯТ МУ РЕЙТИНГ ПАДА. ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ДЕЙСТВИТЕЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА. НЕ МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ И ДА КРАДЕШ КАТО ЗА СВЕТОВНО И НАРОДЪТ ДА ТЕ "ОБИЧА" БЕЗКРАЙ И ДА СЕ КРИЕШ ОТ ЙОСИЧ ПОД ПОЛАТА МУ. НАРОДЪТ Е КАЗАЛ:"КАКВОТО НАДРОБИШ, ТАКОВА ЩЕ СЪРБАШ". РАДЕВ НЕ ГО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, НО С ДВЕ ДУМИ ПОСТАВЯ НЕЩАТА НА МЕСТАТА ИМ. ДОКАТО ЛАПАЦАЛОТО БОРИСОВ КАТО СЕ УНЕСЕ В ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ,СПИРАНЕ НЯМА.

17

16

преди 7 години

Радев, ако мирише на комунизъм, твоя идол Тиквата смърди на комунизъм. До 25 живях в комунизма, ходих в казармата. завърших висше без да си помисля да ставам член на БКП. Тиквата е станал член на БКП на 18 години. За да може татко му милицифайка да го набута в Симеоново, защото с една прочетена книга и изпитите не си е взел.

16

Доктора до фри

преди 7 години

А хапчетата кой не си е изпил, а? В Русия съм! В Русия съм!Илюминатите избиват масони по заповед на рептилите. Нибуру пристига утре в 13.34... на Централна гара - 3-ти коловоз. Гответе се.

15

Пешо*

преди 7 години

Схемата на печелене на одобрение от новата стара власт е много хитра и винаги действа.Истинското лице винаги се вижда след брака/изборите.Преди това има само положителни неща и романтика.Една сутрин обаче се събуждаш и той/тя се оказва алкохолик побойник. Но няма мърдане.

14

Боко Тиквата

преди 7 години

"Радев и Герджиков новите любимци, Борисов пети"Викайте ходжата да ми бае за кръвно!

13

Анонимен

преди 7 години

Отворихте работа на гербавите *** поне до 2 часа сутринта.

12

Баси тъпия народ

преди 7 години

44% ги тревожи 7 % безработица.......

11

Анонимен

преди 7 години

"Тоест стартът на кабинета е много положителен"Това е абсолютно вярно.

10

фри

преди 7 години

радев назначи герджиков, т.е. радев му е шеф (на хартия)обаче снимката (ръкостискането), показва, че герджиков е шефа (дефакто):)))

9

сперматозоид

преди 7 години

Жалко. Масони са. И като всеки комунист имат интернационален дълг. В превод: Народа кучета го яли. И дума няма за Лукойл, Топлофикация, ниските заплати, *** без билет в трамвая и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

*** народ = слаба държава !!! Доказателството новите "любимци"

7

:)

преди 7 години

Само чакайте да прочете Тиквун, че е ПЕТИ и гледайте какво става. Комедианта ще получи инфаркт и ще пукне. В малкият му измислен свят той се има за умен, красив и обичан. Истината - хората го презират и мразят.

6

Анонимен

преди 7 години

Юлий Павлов е бивш анализатор от щабовете на Първанов и Станишев. Няма нужда да четете задълбочено!

5

Анонимен

преди 7 години

Като например двойните цени на тока през януари, нали?

4

Анонимен

преди 7 години

Трудно е да се пресметне колко подигравки отнесе Йотова през последните 2-3 месеца и колко пъти беше на_пс_увана и обвинена в далавери Картофка през последните години.Според Центъра, ръководен от Ю.Павлов обаче, те се ползват с доверие и симпатии!Център за анализ ли е това или е институция, занимаваща се с манипулиране и подвеждане на общественото мнение?

3

твърде скоро

преди 7 години

Няколко хубави неща в полза на хората от Радев и Герджиков,и хорана ще забравят за ГЕРБ и Борисов....

2

мачу пикчу

преди 7 години

Въпросът е : До кога?

1

Ха ха ха ха

преди 7 години

Герджиков - любимец, ползващ се с доверие?!Де, посмалете малко!Твърдение на Център за анализ и маркетинг = нашенски швед дава показания под клетва!