101

Македон

преди 7 години

Албанците са истинските македонци!

100

да

преди 7 години

оставете я тая загубена Турция ..без Америка тя е нищо...а що се отнася до Македония - май.ната им защо трябва да ни интересува някаква жалка албанска провинция, която не спира да демонстрира колко много ни мрази...е,сега поне ще получат много любов ..албанска :-):-):-):-):-):-)

99

Анонимен

преди 7 години

Исляма ще превзема град по град, местност по местност, държава по държава. Поотделно, понеже е по- лесно. А ние ще се плюем едни други, ще си гледаме сеира и ще цъкаме с език. И ще ни взема не с оръжие, а с претапяне...

98

Трак

преди 7 години

Мъжете ми харесват,задължително ще си сменя пола и мразя църквата!

97

Анонимен

преди 7 години

Това е разликата между балканската политика на РФ и Турция - едната иска съюзници на Балканите,а другата винаги е искала да ги владее....Разликата драги ми мърморко е, че едната ги е владяла, а другата въпреки победоносните войни и подкрепяна от Австро-Унгария и Англия винаги е искала да ги владее. Мдаа..

96

Хистерик

преди 7 години

Халбанците са потомци на траките. Мдаааам

95

Анонимен

преди 7 години

Az lichno she to rezna tikvenskata glavica iskash li da se probvame

94

Анонимен

преди 7 години

E page biva glupost biva gramicidin nikakva...S nisko inteligentnost I samochuvstvie togava I renewed golemiyat BG vsickite Vas day VI preberat u stranata vi Kato zapochnem ot Amerika stignem do Britisha it vsyakade a ? Glupav smotan narod

93

Анонимен

преди 7 години

Just in you're dreamed bulshitians..

92

Анонимен

преди 7 години

Албанците са единственото автохтонно население на балканите. Всички останали сме пришълци и сме им на гости.

91

Лъвско Сърце__

преди 7 години

До ninaЕ като гледаме постоянно миналото нито те ще станат по-добре, нито ние, но можем да си помогнем за в бъдеще, една религия сме все пак.

90

Анонимен

преди 7 години

Мога само да кажа БРАВО на албанците!!!

89

до 116 nina

преди 7 години

Не е правилно това разсъждение. България претърпява огромни катаклизми в тези периоди, а тези съседи с които ни сравняваш получават свободата си по-рано и имат възможност да действат по-рано. Как очакваш, едва съединени да тръгнем да воюваме веднага, докато на юг 7 пъти по-голяма държава съсед точи зъби за балканите. Това е самоубийство. За съжаление на балканите който тръгне пръв на война губи. Съседите просто го наказват в гръб. Гърците имат по-силна подкрепа от европа още тогава.

88

nina

преди 7 години

И ,#102, като ги оставихме да ги изколят като пилци по време на Илинденско-Преображенското възстание,какво помогнаха тези 3 войни след това,да ми кажеш ти?

87

nina

преди 7 години

До #102Нито съм луда,нито съм ти *** на теб.Останалото можеш да прочетеш в коментарите ми по темата.Поздрави.

86

Lothbrok

преди 7 години

Ех, откакто затвориха Макдоналдс, цялата им държава не върви на макетата....

85

Задачка закачка

преди 7 години

Пее растко прякорче с 4 букви? Що е то? Ха познайте де хехехе

84

Комплексари са маке

преди 7 години

Донците! Затова да се оправят, нали са велики.. Трябва само да стоим отстрани и да чакаме те сами да дойдат да молят да се присъединят към нас! Ако ходим да искаме да им помагаме ще се по искат за велики..., затова нека ония ги клатят и да им гледаме сеира.. каквото почукало такова се обадило!!!

83

Алконавт

преди 7 години

Като стана дума. Пие ми се Лозова рикия. Готов съм да се бия за рикия. И за Македония!

82

Bulgar

преди 7 години

Брат брата не храни, тежко му, който го няма!