16

Да се хвалиш със зло

преди 7 години

Сутринта гледах ония двамата дето са измислили този рекет и просто останах без думи от простотията им и злобата!Моля ви се взели да се хвалят колко хора хванали, на колко изгорили душите, колко кожи свалили, вместо да се похвалят на колко хора са помогнали, колко пътища са ремонтирали и колко закона ще направят да облекчат шофьорите!Това е геноцид над водачите, пълним бюджета, попълваме дупките на министерствата , ако не са автомобилите и данъците държавата е загинала!

15

Зевзек

преди 7 години

Ходихме в Говедарци - ни колани, ни ГО, ни регистрационни номера, а по лееекото криволичене само мога да предполага колко е весел водачът ;-)

14

Дедовия

преди 7 години

Разумното шофиране и спазването на закона и законите, още не е навредило на никого.

13

Анонимен

преди 7 години

А ти Анани ще се научиш да гледаш парламента само по телевизора както и другите ти колеги от деформаторския блок! Споко, въпрос на време е да се научите, както и ние се учим как да караме, за кои да не гласуваме и тн

12

Анонимен

преди 7 години

Все мрънкала и недоволници.КАТ така, ушеви онака, а като изядат хурката на пътя пак КАТ викат...Аз доволни хора не съм виждал от нарушителите рецидивисти, на тях все някой трябва да им е крив, е няма да стане. Законите, добри или лоши първо трябва да се спазват и после да се обвиняват.Колко по-просто е да спазваш закона, вместо да риташ срещу ръжен, но не би. Келлешът си умира келлеш.Който не го спазва, толкова по-зле за него.

11

Анонимен

преди 7 години

Ето я и моята прогноза до края на годината. 15 000 отстреляни хомосексуалисти в униформи. Всеки ще си получи заслуженото 9 грама олово в главата. А, по - големите отворковци имам РПГ - 32 баркас. Да видиме накрая кой кого

10

Анонимен

преди 7 години

"Както се научихме да слагаме коланите, ще се научим и да не пием"В "малките населени места", ако видиш някой с колан, ще е учудващо. А че половината карат пили, особено след 17 часа(ракиеното им време) е отелен въпрос. Така че нито коланите са "научени", нито за пиенето ще има ефект.Да не говорим, че по селата си карата от 14-15 годишни без книжки и не виждат смисъл, да си изкарват такива като станат и по на 25 години...

9

Контраснайперист

преди 7 години

От върха. Искаш ли 7,62 в окуляра докато се пулиш в дерето?

8

Анонимен

преди 7 години

Както винаги у нас всичко се преекспонира. Категорично трябва да се спрат от движение всички бараки карани от неграмотни мигани. А техните водачи как ще накажат, с актове които няма да платят? Заповедта всички униформени да спират и проверяват ще върне старото време, на всеки ъгъл по един-двама които ще спират с надеждата за юо 20 лева. КАТ да спира нарушителите както е пи света. Времето е пари и това което се задава показва, че се слага отново каруцата пред коня. А не да се продават книжки.

7

Анонимен

преди 7 години

Настана полицейския рай и ушевата нирвана. Алелуя и Амин!

6

Анонимен

преди 7 години

Смяяяяяях. Без истински активни мерки, няма да се обърни войната. Трябва общини и държава да си вършат работата - безопасни пътища, трябва и по-добро обучение, трябва и истински контрол, който е на база истински анализ, ама нищо от това няма.

5

Анонимен

преди 7 години

тия със скъпите коли няма да ги пипаме нали?

4

Снайперист от Дерето

преди 7 години

А сега карайте пли, дрогирани и без книжки!Наскоро обмислях идеята да започна физическа чистка на нарушителите, но явно ще се оложи наказателната акция!

3

смЕх

преди 7 години

Че то и сега сума ти "сладури" си карат така и си плащат,ако случайно ги спрат остава само да ги включат официално в тарифата.

2

123

преди 7 години

И кво?!?*** ,отите си карат и без книжки

1

Анонимен

преди 7 години

Това как да го разбираме - от ръководството на КАТ се спуска плана за годината и по места трябва да го изпълняват. Миналата година излезе скандал в Испания, че си правели надпревара коя областна дирекция ще наложи най -много глоби и им давали надбавки, а "двойкаджийте " без допълнителен отпуск.