87

Анонимен

преди 7 години

Няма да увеличат пенсиите, защото от тях не може да се краде! Дадени веднъж трябва да се изплащат без партиите да могат да крадат от тях.А от 1 млд за саниране се крадът 50% и са хранилка за партийните фирми.Такава разбойническа е политиката на гербавите и другите т .н. системни партии.Не може БВП в Сърбия, Албания и Македония да е по ниски а пенсиите двоини на Българск

86

До До 85

преди 7 години

Само че държавата има грижата да ми взима данък върху всичко спечелено чрез лична инициатива и да ме санкционира, ако укрия доход с цел да го вложа в нещо, което да ми носи печалба. /Всеки по-умен човек в наше време, дори да е на заплата, гледа и странично да припечели нещо за сметка на свободното си време/Държавата ми прави удръжки и върху заплатата. после хрантути кого ли не с мои пари и ако стане гаф с пенсионните вноски,държавата ни лук яла, ни лук мирисала. Но удръжките и данъците прибира!

85

До 93

преди 7 години

Не само ,че имаше,но имаше и само облагане! Първо се информирайте!

84

Анонимен

преди 7 години

Ааа,за афганистанец,сириец или иракчанин може да се харчи по 1035 лева на калпак,за един български пенсионер внасял данъци и осигуровки не може 300 лева,ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА *** такива!

83

гадове !

преди 7 години

а заплатите си може да увеличават нали гадовете !!!!!!!!!!!!!!!! дано живеят дъъъъъъълго и щастливо с пенсия от 161 лева !!!!!!!!!!

82

бля бля

преди 7 години

нема такава държава...

81

ХАХА

преди 7 години

До Анонимен.....а тези на 60-65 години днес, са имали предостатъчно време, за да си подсигурят материално обезпечени старини!......Кое време,бре ***?!Работил ли си в частния сектор след 90-та година!?Кой частник те осигурява на висока заплата,та да натрупаш за пенсия!?Само държавен служител може да ги говори тия!

80

сминдух енд чесън

преди 7 години

Този ,който заслужава голяма пенсия или вече е хвърлил топа ,или вече са му присъдени около двеста кинта и да се оправя както може.Останалите си ги знаем какво представляват

79

До 90

преди 7 години

Наистина,част от най-възрастните, а също и най-необразованите хора продължават да си гласуват с надеждата, че е възможно отново да станем еднакво бедни, но с осигурен покрив и парче хляб.Но много от хората,които са работили в България през последните 27 г., са взимали ниски заплати и дори и да са се осигурявали върху реалните си доходи, не могат да вземат прилична пенсия. Има и такива,които сами са се грижили за доходите си, но нали знаеш колко от дребните и средни бизнесмени успяха да оцелеят?

78

РХ

преди 7 години

пенсиите могат да се увеличат и то веднага, със рязко увеличени на ДАНЪК ПЕЧАЛБА, а на на стъпаловиден ДОД, т.е. на преразпределение от изкарващите парите, вместо преразпределение на печалбата на прибиращите парите!Но как да гласуват това, като значи да раздадат краденото от собствените им фирми!

77

Anonimen

преди 7 години

Gadove sa 30 godini 133 lv

76

РХ

преди 7 години

"Доброто и лошото ченге" продължава да се разиграва с пълна сила."патриотите" искат нещо, което знаят, че няма да се приеме. "печелят" в очите на пенсионерите"герб" - отхврлят нещо, което знаят, че трябва да се отхвърли. "печелят" в очите на "бизнеса""бсп" - подкрепят идеята, но отхвърлят практиката (защото знаят, че не могат да я приемат), под предлог, че този, който я предлага бил в един отбор с този, която е отхвърля.А истината е, че искат да избият тези, които вече не са им нужни!

75

Корекция

преди 7 години

85 е отговор на 79.

74

Анонимен

преди 7 години

Ааа,от пенсиите комисионни няма ,ама виж от санирането,ваксините и магистралите пада по някох лев по веригата!!

73

До 80

преди 7 години

Пенсионерите са си изработили правото на достойна пенсия!Най-нелогично е да поставиш млади срещу стари.Държавата е длъжна да намери пари, след като 70 години е разполагала деребейски с пенсионните фондове и е взимала колосални външни заеми, изплащани после от онези, които днес са пенсионери.Когато някой поема държавното ръководство, той много добре знае, че поема и активите, и пасивите на тези преди него. Да си е правил сметката, когато е поел отговорност и когато е взимал нови заеми!

72

сминдух енд чесън

преди 7 години

Изглежда просто и лесно,вземаш от едни дето не заслужават и даваш на други още по незаслужили.

71

Нас

преди 7 години

Червения унищожителен режим създаде това което КРАДАТ сега от 27 години! Сега какво е създадено!!! Да не забравяме че окрадоха и пенсии за 60 год. Напред!

70

Уго Чавес

преди 7 години

Вся власть Советов !

69

Да

преди 7 години

Значи 300 лева минимална пенсия -не може!А да вдигате осигуровките на народа,който плаща същите и на държавните служители-може!Докога народа ще плаща чужди осигуровки,бе маскари!?

68

Не са същите /до 78/

преди 7 години

Онези, които поддържаха режима преди 1989 г. или просто си траеха от страх, са вече над 80-годишни или пък изобщо вече не са сред живите.Днес на възраст 60-65 г. са онези, които през 1990 г. бяха под 40 г. и най-много реваха по площадите, приветствайки демокрацията. Онези от тях, които не напуснаха родината, надявайки се, че нещата ще се оправят, сега излизат в пенсия! Не забравяй, че те са по-млади от поколението "Бийтълс"- онова поколение, родено след 09.091944, което възропта срещу режима!