16

възмутен

преди 7 години

онова крадливо и дебело момче Каракачанов! Тоз младеж от Русе, комсомолец и доносник на ДС, на 25 г сложен от Луканов във ВМРО за да краднат имотите. Ай стига бе! Жалък народ

15

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не взима от парите на НСО, МВР, които и без друго имат само една функция - охрана и слугинаж на такива като "патриотите"?!

14

Анонимен

преди 7 години

Ако бяха крали по малко (ВСИЧКИ), щеше да има пари не за фрегати ами за самолетоносачи.

13

Krom

преди 7 години

Браааво. Направо да ахнеш. Господа "Патриоти". Ще Ви дам безплатен съвет. Живнете икономиката. Вкарайте ги тези пари в нещо смислено - примерно в производство, закриляно от българската държава. Не вкарвайте от една в друга бездънна яма. Не ниските пенсии са корена на злото. Дисбаланса между работещи и издържани е проблема. Спрете безразборното точене на социални помощи от възпитавани с поколения ***. И ги насочете за пенсии. Това което правите се казва демагогия. Не Ви вярваме. Не и така.

12

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за патриотите.

11

Анонимен

преди 7 години

Кви пари ще влязат в икономиката от данъци бе шкембе войвода... Ще влязат под дюшеците на бабите и после ще летят през балкона към ало-измамниците... Аман от популисти, а фрегати ни трябват, както и самолети, щото граничим до две империи злото.

10

до мартинчо

преди 7 години

Мартинчо, като ти гледам писаниците съм сигурен, че теб никой не може да те спаси. От малоумието няма спасение.

9

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти са тия?! Армията е одрипавяла и изпосталяла та нема накъде. И точно сега ли при това положение? Тия задминаха и тиквата.

8

Анонимен

преди 7 години

Що не вземат от депутатските и мунистерските заплати???????

7

|V|art!n

преди 7 години

Тя тая армия от кой по-точно ще ни спаси? От Турция в НАТО или от Русия, която ще превърне Европа в стъкло, ако се стигне до война? Армия отдавна нямаме, нека пенсионерите поне да са сити, все пак са работили цял живот за да може Костов и ко. да имат какво да продават на неоколониалистите.

6

Потребител

преди 7 години

Странно ми е че когато помирисаха властта веднага посегнаха към армейския бюджет.Материалната база като цяло в армията е отдавна амортизирана и на всеки трябва да му е ясно че дори и техниката да е предвидена да се ползва 10-20-30 години идва момент да се подменя. Още повече че това не се прави от днес за утре.Все пак нека си припомним че купуваме няколко самолета (дори не 2-3 ескадрили както ни трябват) над 15 години.Вярно е че сега 1 войник с 1 бомба може да промени света ама ние и тях нямаме.

5

парламентарен шеф

преди 7 години

На тия шматки само името им е патриотично! По- голяма глупост не бях чувал! Вземайте от армията и се чудете още защо напускат. ***! Писна ми от вас! Между другото не е за първи път да вземат от военния бюджет за раздадат популистки на другите.

4

|V|art!n

преди 7 години

Добра идея е това, дано да успеят да я прокарат.

3

Маркиз дьо Тиквун

преди 7 години

Ала-бала на Шкембе войвода ...

2

Анонимен

преди 7 години

Еееей много са ви криви патриотите бе! Манипуланти , ниедни.

1

Анонимен

преди 7 години

Ехааа..Ало-измамниците потриват ли кунки ?