129

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСанират блокове ГЕРБ , а комунистите още сега се чудят как да отkpаднат стиропора. Форумните Tъпи *** трябва да работят за хляб и сол.

128

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ продължава да бъде най-силната партия в България. ФАКТ!!! Просто трябва зимата да е люта и Tъпия българин да си спомни Жан Виденов...

127

з н а й к о

преди 7 години

А трябваше нови блокове да вдигнат, безплатно. Че хорицата яки къщи са зарезали по селата, заради тия вехти панеле.

126

Анонимен

преди 7 години

Политическия истаблишмънт?

125

Анонимен

преди 7 години

Цачева що не последва примера на вожда на партията, в края на крайщата тя се е съгласила да остави претседателскто място в парламента/това си е абдикация

124

Анонимен

преди 7 години

От членовете на правителството му, Т. Дончев е най-малко противен. Останалите са...абе чудо!

123

Анонимен

преди 7 години

Министърките му - некачествени, като почнеш с Бъчварова исвършиш с Кунева, председателката на парламента се видя колко е качествена. Ами мъжете? Москов ли Горанов ли кой? Няма. И никога не е имало нещо качествено около него. Бок..луци. Като него.

122

Анонимен

преди 7 години

До 151А калинката министърка с купена диплома в Германия

121

Анонимен

преди 7 години

Бойко,ни прави верно на лош материал,щон ни залъгва със скъпи мсгистрали,стадиони и спортни площатки по села ,детските градини като че ли той ги е измислил преди него все едно не е имало ,санирани блокове.Само, забравя да каже ,че това следствие от нащо членство в ЕС /за което ние плащаме не само членски внос ,но и със слугинажна политика/ А и фирми на ГЕРБ се облажиха от еврофондове/И не на последно място той се държи като дерибей на България -Който им кажа него ще изберът-Ние не сме овци

120

Анонимен

преди 7 години

Има ли нещо, дето да е направил и да се е оказало стойностно? То не бяха магистрали за ремонт, то не бе Белене дето щеше да продава реактора на иранците и те "почти" го бяха купили, ама не, а с този хъб ни проглушиха. Реално е само дигането на цените - на тока, на винетки, на билети. За пръстовите отпечатъци и за отровните ваксини на любимия му министър не ми се мисли.

119

Анонимен

преди 7 години

Отдавна мина времето, когато след братски целувки между бай Тошо и Леонид Брежнев, потичаха каците с меда към България. Сега Путин казва: щом си подписал, ще си платиш като поп! Няма братство, няма равенство! Танците и софрите са заменени с шумолене на банкноти.

118

Спиро

преди 7 години

До Този дето го триятА защо масово се опитва да се насажда мнението, че има някаква разлика между днешна Pycия и CAЩ, като то няма разлика в глобалното, а само нюанси в локалното?Ти защо мислиш, че въпреки "задължението", 50% отказаха да участват в цирка? Не 5, не 10, не 20, а цели 50% продължават да НЕ гласуват, въпреки "заплахите"! Прости хора ли са тия, според теб?

117

Анонимен

преди 7 години

Щом за българина са по-важни интересите на Брюксел, Москва, Вашингтон, значи още не е дошло времето за положителна промяна в България.

116

Анонимен

преди 7 години

"Даймел изрази опасения, че в предизборната борба, която започва де факто още днес, няма да надделеят разумните аргументи. "Очаквам по-скоро *** популистка битка. А това определено няма да се отрази добре на България", оценява експертката"Превод: това няма да е добре за Брюксел и Вашингтон, но ще е добре за България.

115

Този дето го трият

преди 7 години

Защо Румен Радев все към руснаците го бутат, като е учил в САЩ? Вярно, една година, ама в САЩ не в Русия. Ами, ако излезе американска подводница, как ще ги мажете тези, дето ги говорите? Питам само!

114

Анонимен

преди 7 години

Костов е откраднал повече пари от Дебелия Андро, Лилов, Нора Ананиева, Тиквата и Доган взети заедно. То не остана за крадене, освен измислените еврофондове и някакви скромни суми от данъци, винетки, осигуровки...

113

Анонимен

преди 7 години

"За никого не е тайна, че Русия влияе на българската политика и икономика"За никого не е тайна, че САЩ владее българската политика и икономика. Всяка външна помощ да се освободим от чуждо американско влияение е добре дошла, била тя и под формата на контраатака.

112

Анонимен

преди 7 години

"" Борисов сглупи - много надцени народа като му предложи Цачева ""....................Борисов наистина сглупи с Цачева ... почувства се прекалено силен, подцени ситуацията и естествено сбърка ... или пък го подведоха, вече е без значение.

111

Балтаджиков

преди 7 години

БСП са най-чистата и неопетнена партия, но народа късно го разбра. Всички милионери от левицата са станали такива по неволя. Просто не са имали друг избор след като социализма си отиде. Останали са като сиротни деца, и за утеха са заработили по някой милион, ама съвсем честно и законно. Зарова само БСП.

110

Анонимен

преди 7 години

За блажното Лиле знаем, но дали Боце е натъртил и Беновска?