16

цура

преди 7 години

Оляха се от *** приказки. Като се направи сметка, срещу ГЕРБ гласуваха близо 80% от подалите бюлетини. Не е само Радев, а Каракачанов, Маришки и другите? Народът не ги иска, а те сега измислят куп простотии - Боко сбъркал, не стигнала до големите градове, ами нали живее в София . само, че в големите градове не може да купите гласовете, както в *** райони. Защо не коментират дипломата на Цецка, която три вестника посочиха, че е фалшива. Нареди съпруга си с 10000лв заплата. Евала Цецке!

15

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова, марш обратно в самоковското село, откъдето си! Цицка Цачева, марш също обратно в ловешкото село, откъдето си! Долу комунистичеките фурнаджийски лопати Цицка Цачева и Сикаджийската пожарникарска комунистическа Мутра Бойко Борисов и цялата герберистка клика, слуги на Хюсейн Обама, Килъри Клинтън и бабичката ШМеркел, затвор за тях и отнемане на имуществото им, заграбено с разни европроекти!!! Гербаджии и васали ваши, ДОЙДЕ СТРАШНИЯ СЪД ЗА ВАС!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова, марш обратно в самоковското село, ткъдето си! Цицка Цачева, марш също обратно в ловешкото село, откъдето си! Долу комунистичеките фурнаджийски лопати Цицка Цачева и Сикаджийската пожарникарска комунистическа Мутра Бойко Борисов и цялата герберистка клика, слуги на Хюсейн Обама, Килъри Клинтън и бабичката ШМеркел, затвор за тях и отнемане на имуществото им, заграбено с разни европроекти!!! Гербаджии и васали ваши, ДОЙДЕ СТРАШНИЯ СЪД ЗА ВАС!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Хайде спрете да се излагате ! До големите градове не била стигнала ?!?!?!?До село стигна, до ромските квартали и най -вече до Турция, май успя !Айде стига се излагахте ! Малко пари извадихте , не очаквахте ,че на хората им писна от вас !

12

Анонимен

преди 7 години

Цецка не прави популистки изказвания. Вярно, изказванията ѝ са пълни само с безсмислени клишета като: евроатлантически ценности, баланс и т.н.

11

Послания ли ?

преди 7 години

Какви послания? Че ще си говори на Европейски с Хилари ли?Или че индивидуалните права могат да се нарушават в полза на държавата ?

10

ЛИЛи

преди 7 години

Абе ти поне си по начетена от шефа си Боко Как си представяш тази лелка да приема парада и да ходи по света на срещи с изучени, интелигентни президенти. Плевен няма ОксфордТя още говори с акцент. Не говори правилно български камо ли английски Боже прибери си Герберите вече не се траете нямате ли бащи , майки да ви спрат да не се излагате повече

9

Кирил Софийски

преди 7 години

Стигнаха, стигнаха и още как ! Ама вие защо не щете да чуете хората какво ви казват в отговор на нахалните и глуповати послания ! Не щат партиите ви ! "Партия - организирана престъпна група, стремяща се към власта с цел лични облаги !" Продължавате да нахалствате !

8

Анонимен

преди 7 години

О, да, баба Меца, пардон баба Цеца е светица.

7

Анонимен

преди 7 години

За сметка на това билетчето от 1.60лв много бързо стигна!

6

Моряк и половина

преди 7 години

Ало, ГЕРБ, вие така и не разбрахте, че България не е София! Как очаквате 1/4 от населението да бие 3/4 ?Само за София мислите, от страната сте абдикирали тотално!

5

шаламонто тоягата

преди 7 години

"Хората са активни, въпросът е посланията, които имат кандидатите на ГЕРБ, да стигнат до повече хора и те да направят своя избор, убедена е тя". Посланието е ясно и го пише в един друг сайт. В него гурото ти, мадам Фънди, казва ясно и категорично, че е сбъркал с Цецка!Преди да хукнете като изоглавени да си защитавате кандидатката за президент поне си споделете опорните точки! А и билетчето от 1,60 още не съм ти го простил!

4

Анонимен

преди 7 години

Посланията са "Ремонтираме, ремонтираната улица Козлудуй" и други такива. Тези послания много ясно стигнаха до хората

3

Анонимен

преди 7 години

А бе, Фъндък и ти се мяташ като риба на сухо и се чудиш какво да кажеш...

2

Анонимен

преди 7 години

Какви послания,бе даскалице.Клишета,клишета и само клишета,гарнирани с глупости с които стана за смях.

1

ТОТО

преди 7 години

Млъкни, ***!Гладни сме, и не щем послания!На пълен корем лесно говорите глупости, ама в понеделник ще се записват всичките ви депутати в Бюрото по труда...Предлагам да се направи референдум и да се спре правото на бивши депутати да взимат помощи за безработица...