50

Анонимен

преди 7 години

Кокал лесно не се пуска,особено ако на каишката на кучето е написано ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 7 години

Май с подаването на оставка, ще се измъкне елегантно от управлението, в което се оссраха до уши! Пък и Европа вече спира еврофондовете, няма да има подаяния, пък и 30 млрд евро заеми трябва да се връщат.... А така ще станат от масата без да платят!

48

До 54

преди 7 години

До АнонименБеновска че е неадекватна това всички го знаем.Не зная обаче дали гледахте как Бойко отговаря на въпросите на Сашо Диков - красота.Журналистът рискуваше да изяде шамар, ама настойчиво пита - кога ще си дадете оставката. Толкова мило ми стана. Ще видим а дано, ама надали.Освен това има една седмица и ще спретнат нещо по медиите - нали са техни.Кокал лесно не се пуска.Особено ако на каишката на кучето пише ГЕРБ./да не обиждаме животните,ама е така/

47

Анонимен

преди 7 години

Капо ди тутти капи обикновено е силен човек, а не паднал. Борисов беше капо ди тутти капи, но вече не е.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75 Защото Боко е капо де тути капи . Не е лесно да го нариташ !

45

Анонимен

преди 7 години

До Стоил 66Единственото ми питане е защо още вчера Слави не поиска оставката на премиер и Парламент и предсрочни избори? Същото питане и към патриотите. Те сега са във възход и сега е моментът. Защо изчакват логичния ход на Борисов, а не го наритат като мръсно коте сега и веднага?

44

Бранник

преди 7 години

Боко ще смени Цвъчка с Фидосова за втория тур. Така ще спечели престижното второ място, а не деветото както стана със Сталинка.

43

Анонимен

преди 7 години

Говори се, че ще изхвърлят Цачева и подкрепят Каракачанов на балотажа. За власт са готови и дупе да дадат! И ще го направят, щом го сториха с паччата Кристалина, и то пред цял свят! Колко му е и на местните аборигени да приложат този финт!

42

До Буда

преди 7 години

Събрали багажа мекеренце ??? Сега ще имаш време да риташ с тигрите всеки ден ... Приятна игра на топка , Буда

41

Kyncho Shamara

преди 7 години

Ох какъв як шамар взе Пожарната..Чак в Банкя се чу ...

40

стоил

преди 7 години

Ясно че бъдещия Президент трябва да е Радев, вижте до каква низост стигат гербаджийте , молби , обещания ....смрад!!!! Накрая ние НАРОДА ще им теглим теглото, Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Ако като председател на НС ти не можеш да прерипиш опонента си, то очевидно за нищо не ставаш. Но истината е малко по-дълбока. Борисов беше наясно, че не може да стане президент и затова изтъпани Цачева, най-слабата си алтернотива. Далеч по-лошо за него бе да загуби със силен кандидат като Фандъкова или Дончев. По този начин ще се оправдае с личността на Цачева. Разбира се, ще подаде и оставка, защото това е единдственият начин да присъства в още един парламент. След това ГЕРБ изчезва като НДСВ.

38

13

преди 7 години

В Събота всички на избори и за Радев,бой последен е този......

37

Sharp

преди 7 години

Дайте да бъдем реалисти. Цецка изостава пред Радев с около 4 процента. В същото време за нея са гласували голяма част от ДОСТ и столичните седесари на Лукарски. Така тя практически няма резерв. На втори тур най-вероятно ще бъде попиляна от Радев. Вероятно някъде към края на седмицата премиерът ще свали доверието си от нея и така ще спечели изборите и няма да подава оставка.

36

blizalki

преди 7 години

Написах в сайта на Пеевски, че не вярвам на г-рал Радев, защото:1. До него е дружката на Първанов- Илиана Йотова2. Никому неисвестен влиза в политиката като онзи мардидски комарджия, дето ни оправи за 800 дни3. Радев е един от първите генерали, когото изпраща ком. номенклатурата в САЩ. Ами това е достатъчно. Blizalkite даже не ми допускат този коментар.

35

Анонимен

преди 7 години

kade e ostavkata gn borisov nali uzh biahte goliam mazh

34

Анонимен

преди 7 години

Прав е 40 - телевизиите се тресът и насаждат страх у хората.Не бяс ги е хванал , а ужас.Защото при една промяна ще лъсне истината - колко пари отиват за медийния комфорт на ГЕРБ в БНТ, БТВ и Нова тв. От снощи Антон Хекимян, Ана Цолова и Виктор Николаев не престават да лаят срещу Румен Радев.Тази сутрин се приобщи и Ивчо Никодимов-БНТХора, не слушайте и не гледайте какво ви облъчват журналистите на трите тв. Те затова получават четирицифрени заплати.Бъдете силни,защото само така ще успеем.

33

Анонимен

преди 7 години

До Херкулес от Плевен 46Съжалявам, объркал си се! Не 3 милиона, а ВСИЧКИТЕ 6 милиона ще гласуват за него! Е, ще изключим 100-тината или 200 ***....

32

Анонимен

преди 7 години

До ДО БТВ; НОВА ТВ ;БНТ 48Абе, ти не видя ли снощи журналистите, като видяха резултатите, така си глътнаха граматиките, че още не могат да се съвземат. Понеже си живеят в своя свят, облъчени от собстваната си недалновидност, и понеже вярваха на купени социологически "прогнози", и "омаяни" от управляващи министри и т.н.....които им бръщолевеха глупости в студията им....затова това сгромолясване ги остави без ума и дума...хи-хи-хи.....как съм се веселял на тази Беновска вчера,толкова неадекватна

31

пинко

преди 7 години

Сега му е времето ББ да смени Цеца с някоя друга, да речем от Размъдрино. Той има опит с разместванията пи замените. Може и да спечели на балотажа, ама надали.