20

светнат

преди 7 години

Бай, ми те продължават да ти се смеят, ама кратуната куха - как да разбереш.

19

Анонимен

преди 7 години

"в началото малко ни се смееха"Не сме спирали да ви се смеем, обаче вече е тъжно. Няма за кога да ви се радваме. Край на купона, Борисов!

18

Хй

преди 7 години

Браво на Премиера.Трети мандат ще кара.

17

toto

преди 7 години

NOVOTO ZAROBVANE...saniraneto-dobre...Borisov kaji na tia hora,kogato doide vreme za novoto sanirane sled,niakoia druga godina,koeto shte bade zadaljitelno....ot kade horata da vzemata 10 000lv-ne ZNAESH,ami ot bankata i taka shte gi zarobite s edin ne malak kredit..oprovergai me,ako ne sam prav..oo boje bezplaten obiad niama BALGARI

16

до 1

преди 7 години

Ако се приеме изборите да са мажоритарни, ГЕРБ още дълго ще ни управляват. ГЕРБ само се правят, че са против Слави, а замислете се как освободиха Орлов мост заради концерта на Слави при напълно празен национален стадион на 50м встрани и сложиха референдума заедно с президентските избори само и само повече хора да гласуват на него. Аз на избори винаги гласувам, но референдума ще пропусна - колкото по-малко хора гласуват, толкова по-малка тежест ще има.

15

Анонимен

преди 7 години

Дойдохме си на думата . Цените се вдигат данъците също. Безплатен обяд няма.Картинката ще бъде жалка след години когато изолацията започне да пада.

14

Анонимен

преди 7 години

Бойче, ще санираме безплатно, ще се възползваме, но за ТЕБ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ!

13

Анонимен

преди 7 години

Икономически подем не се постига с популистки изказвания и създаване на работа САМО на наши хора и фирми. Затова на президентските избори хората с гласа си ще накажат управляващите, каквито и чупки в кръста да прави ЦЦ в ромските махали.

12

Българина

преди 7 години

Ще видим кой ще се смее последен и това няма да е групата за еничарство на Република България. Скарахте ни с Русия, легнахте на Турция сащ СА, Канада, целия ес ние сме Единствените влезли по богати в ес отколкото преди това, статистически факт, нулеви енергийни проекти и удвояване на външния дълг и брутално намаление на населението. На път да изгубим и територия.Това е герб. Друго не виждам...

11

Анонимен

преди 7 години

Бойка, ако имаше акъл щеше да го вложиш в производство и да вдигнеш жизнения стандарт, а не свързани фирми с вожда 3-те пера да печелят всички обществени поръчки. Ако беше вдигнал стандарта на всички хора, хората в панелките сами щяха да си ги санират. Санирана или не, все си е панелка! А хората вътре ще мръзнат по-малко през годината, защото нямат пари!

10

Анонимен

преди 7 години

Абе, тоя Борисов в коя държава живее?Аз щото живея в България, за него не знам.Сигурно в Дубай? Или в Кувейт?Аз пари за кучешка колиба на кредит не мога да си позволя, тоя ми говори че поскъпвали жилищата.Ми да поскъпват, мен какво ме вълнува?Тоя Борисов живее в някакъв паралелен свят май.И не, не е смешно, Борисов. Никой не ти се е смял, поне аз не съм.А въпросното саниране може би се случва някъде по Земята но не и тук.В нашия блок е шарения - кой както може така си санира.

9

Дс

преди 7 години

Бай си е бах ,вари го ,печи го ,_тиквеник направи го ,едни си знае и едно си бае .Трябва да си излючително дебелокора тиква за да не усещаш ,,народната любов ,, която ще те сготви на изборите ,и така трябва .......

8

Анонимен

преди 7 години

Някаква реална статистика, колко блока са санирани...на каква стойност и колко са останали от отделените 1млрд.?

7

Skunka

преди 7 години

Ако софиянци се оплачат от ГЕРБ.....София не е България, но за София бачкат на макс

6

смЕх

преди 7 години

Мухахаха на стар обор с нов стиропор колко може да му е цената по-скоро зора е в новата оценка която ще сложи общината и ще вдигнат данък сгради честито на печелившите.

5

svetlio

преди 7 години

Като чуя думата ''безплатно'' и ме хваща страх.Защото това безплатното все някой го плаща и не се знае,дали иска да го прави!

4

BURZUM

преди 7 години

Ба, орта ривът кат та видят, той смее ли му се...смеят ти се само коалиционните партньори...

3

Анонимен

преди 7 години

Борисов така и не разбра какво е саниране. За Лилка е ясно, че няма как да знае. Да е здрав баща й, професора, че иначе и висше нямаше да има. Но така Баце ще дерете по-високи данъци, да си имате за харчлък...

2

Анонимен

преди 7 години

Вече ми е безкрайно тъпо.даже не ми е смешно.плаче ми се

1

дядо Йоцо

преди 7 години

Сбогом Цецке, сбогом Борисов, сбогом ГЕРБ. За вас вече власт през крив макарон!