15

Мелиха

преди 7 години

къде са социалните работници и кмета им? Прави секс 6 деца и системно краде от българските селяни... Малолетните ездачи с каруца? къде е кат?

14

Анонимен

преди 7 години

Те се изтрепаха "За няколко долара повече" в дивия запад, какво остава за дивия изток.

13

Анонимен

преди 7 години

Ей преди години един *** ме нападна в нивата ми за едвам се спрях да не го застрелям инак джурналята щяха да пишат за сное сено застреляха баща на 15

12

Анонимен

преди 7 години

"ЗА НЯКОЛКО КОЧАНА ЦАРЕВИЦА С КАРУЦА ЛИ СЕ ХОДИ ?!"Може да е минавал с каруцата случайно... на път да краде нещо друго...

11

Анонимен

преди 7 години

Чуждата нива си е чужда нива - друго няма значение, освен че е чужда. Дали са били 3 кочана или 300... кой да ти каже. Дали е било за да си храни децата, или за да я свари на ракия - кой да ти каже... Дали не му е било поредното провинение... кой да ти каже. Едва ли са го пребили брутално за 3 кочана царевица.

10

Анонимен

преди 7 години

Нивата е била обрана, отишъл е за остатъци, ако нещо намери, това кражба ли е? И кога е грях да искаш да нахраниш децата си? Ако е отишъл да краде необрана нива, а и дори да е отишъл да краде без значение бял, зелен, швед ли е....това цивилизовано поведение ли е за 21 век, в ЕС. И заслужава ли си за 3 кочана царевица да лежиш 16 г. и да прояваваш такава жестокост. Няма как да сме жестоки към едни и мили към други, жестокорстта към хора, животни са признак за много гнило и пъробитно общество.

9

Хм

преди 7 години

Е заради такива присъди не останаха бели хора в тая държава!Значи ония може да убиват стари хора за 5 лева и после да получават 5-6 годишни присъди,а когато бял човек защити живота и/или имуществото си веднага 20 годишни присъди!Господа съдии,тея дето ги браните ли ще ви плащат заплатите след 10-15 години?????Ами като станат мнозинство,ще си сложат техни съдии и прокурори,а за тлъсти пенсии хич не чакайте-няма да има кой да плаща осигуровки!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

И в крайна сметка къде е справедливостта? Държавата не прави нищо когато *** крадат, тия са се хванали да го накажат, ама са се оляли. Сега като се разбере, че могат да взимат по 350 бона обезщетение, само ще тръгнат да се врат да ги бият. Както си хвърляха децата пред коли да изнудват шофьорите...Тия че са за затвор, за затвор са. Ама всичките "берячи" на чужда собственост? Ако тоя не беше тръгнал да краде, нямаше да го опухат така...

7

Анонимен

преди 7 години

Уж "зверско убийство" а само 16 години!?Законът ли е кьопав, съдиите ли са кьопави?

6

Анонимен

преди 7 години

Добре че оня ден забиха един тупаник в суратя на оня от комитета на Хелзинки. Лошото е че бе само един.

5

Анонимен

преди 7 години

Само да имаше и такива присъди за хората от етноса, които убиват българи...

4

Анонимен

преди 7 години

Значи като имаш 6 деца и вече си цар тъй ли ходиш вземаш си каквото ти падне и си ненаказан, я у лево.

3

Анонимен

преди 7 години

да те осъдят като за човек...

2

Анонимен

преди 7 години

В чужда нива не се влизар всеки като почне да ви влиза в къщата и да взема по нещо къде ще м.у излезе края. Имал 6 деца и нас какво ни интересува закона си е закон и никъде не пише нищо за брой деца всеки има право на самотбрана, който както може.Значи от малки ги е учил да крадат.

1

....

преди 7 години

Прекалено малко им е