42

до 89

преди 7 години

....хапчетата ?....

41

до 83 мoдeратоp в da

преди 7 години

Получи разширение на евроатлантическия вход ?.

40

Анонимен

преди 7 години

Текст под снимката:-Вовка, смаза ме!-Ами много си зле, бабче!

39

Умен

преди 7 години

Путин както винаги печели, Меркел е на бунището на историята, а форумните лузъри шоп, агентът и странджата продължават да лаят безсилно в подкрепа на губещите. Лайте си, приличате на помиярри които гонят и джафкат движеща се кола и се опитват да я ухапят. Но колата на историята си вървиии, пътуващите се забявляват, а глуппавите пссета гълтат прахоляка с пяна на уста и ще се пръснат от ярост и злоба. Продължавайте да се напъвате -ухапан автомобил досега няма. И даваме маалко газ -бау-бау и...Чао.

38

До 50

преди 7 години

Колкото арменския съд осъди руснака изклал семейството.

37

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"ЕК погва веригата за бързо дебелеене Мак Доналдс. Не са доплатили данъци за над 500 милиона евро. Толкова за американските инвестиции. Крадат като за световно в окупираните си територии"...Лукойл, въпреки че беше разобличена от Марешки с високите си цени... - продължава да отчита 67 милиона годишна загуба и да не внася нито стотинка в държавния бюджет...

36

Анонимен

преди 7 години

Меркел ще изпадне заради глупоста си, ще страда цяла Европа.Путин изобщо не е в подем, гласували са едва 43% от руснаците, другите не са отишли изобщо до урните.Разбрали са отдавна че са обречени...Сега за всички е зле.В подем са лъжците националисти и популисти.

35

до 70

преди 7 години

Ами ти ни завираш в лицето американците. Нали епъл са американска компания. Обаче тези 13 млрд. няма да ги платят, защото Исландия уж не искала тези пари. Ти да видиш! Исландия която фалира преди време, не искала толкова пари, които са и жизнено необходими.

34

Анонимен

преди 7 години

Ха хааа...избори в Русия. Смях в залата.

33

ivailo1403

преди 7 години

Снимката е много адекватна на заглавието на статията... Путин е уверен, а бабето се е вкиснало.

32

закономерно

преди 7 години

Нормално и закономерно е всичко това! Руснаците са праволинейни като нас.И ние по Татово време гласувахме под строй като тях. А немците колкото и да са заспали усещат вече на гърба си негативните последствия от придошлите орди от Азия и Африка.

31

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Рубладжийчетата изпаднаха в особено деликатна ситуация... - след сваления руски самолет от Турция Путин сипеше злостни закани към Ердоган и копринките му пригласяха в тон, а сега когато Путин и Ердоган се прегърнаха - останаха с пръст в уста и се чудят какво да правят...

30

Анонимен

преди 7 години

Вече два мандата слушаме от Баце какво ще направи. Досега резултатът е нулев. Всичко е предизборна агитация и въздух под налягане. Колкото продаде реакторите на Иран, толкова ще го има и хъба. За иранците бойковите мераци са вица на годината. А за хъбчето нека Баце наблегне на боба.

29

Анонимен

преди 7 години

Е.ати скапаната комунистическа пропаганда в този сайт!БГ в ЕС?Продажно племе, лижещо задни..те на руснаците вече близо век!!!!

28

до 60

преди 7 години

То да направиш магазин, ама трябва да видиш дали ще има клиенти. Щото с този хъб забит някъде на г*за на географията нямаш шанс. Още повече че такъв хъб ще правят турците. Където ще събират газ от поне три газопровода. И какво ще прави тиквата с празен хъб?

27

Анонимен

преди 7 години

ЕК погва веригата за бързо дебелеене Мак Доналдс. Не са доплатили данъци за над 500 милиона евро. Толкова за американските инвестиции. Крадат като за световно в окупираните си територии.

26

Анонимен

преди 7 години

Щяхте да се радвате да ви купи Америка, ама за какво сте и?

25

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че за това, което причини на Европа и Германия спадът на Меркел е малъкл. Значи все още има смахнати германци, които я харесват.

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДрОгарЕ, ще подпишете ли декларация, в която да настоявате този Талстой да се извини на България или сте съгласни с думите му... - всъщност вие още през 63-та година предлагахте цяла България на "братушките" без пари...

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако Путин има намерение да купува България... - трябва да е наясно, че с рубли не става... - с рубли може да залъгва само копринките, но и те предпочитат долари...