85

Анонимен

преди 7 години

Абе русофилчета, посочете едно запалено или поругано руско знаме. Няма! А на вас ви стана запазена марка като направите някакво сборище, да палите или късате европейски и натовски знамена. А след това се обиждат като ви кажат, че сте диваци и варвари.

84

Анонимен

преди 7 години

До 90Не бях чел толкова безумен извод, че ЕС мрази Русия. Къде го чете това? Кой ти го каза, Путин ли? Съмнявам се и той да го е казал. Омразата е патент на воинстващите путинофили и само едно от проявленията е примитивното газене на знамена.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 91Галя Захариева беше учителка по музика в Нова Загора. Какво ли разбира от политика и международни отношения.

82

Анонимен

преди 7 години

Ей сега трябва да започнат да вкарват и в Затворите и Концлагерите за потъпкване на Евроатлантическите цености и символиСлед което спокойно и с Кеф могъ ви Ссе.ръъНа Европейският съюз

81

алоо, не четеш ли ?

преди 7 години

До АнонименВ. Мей /новият Премиер на Англия/, ще посети ОФИЦИАЛНО РУСИЯ -ПУТИН .

80

sybil

преди 7 години

Много сте объркани. Да мразиш ЕС не означава да мразиш Европа, това са различни понятия. Колкото до НАТО, който е 99% американска военна организация за владеене на света със съгласието на западноевропейските ястреби, то не мога да ги обикна.Все едно питате защо мразим американците. И това не е вярно, мразим Белия дом, Пентагона, военно промишления комплекс, олигархията им.

79

Анонимен

преди 7 години

До СмехТи си типичен пример за една от причините да не съм "русофил" според твоите разбирания. Самата мисъл да съм в една орда от такива, като теб силно ме погнусява. Иначе не те мразя, ти както и болестните бактерии сте част от тази планета.

78

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Туристическото лого на България - Митьо очите в бронежилетка в цветовете на националния флаг, седнал на една голяма Тиква.

77

гробар

преди 7 години

отдавна е ясно че руските агентурчици са психичноболни и за диспансеризиране, ама кой да слуша.

76

Анонимен

преди 7 години

До АВЕ?Лъжеш повече и от Путин. А уж и двамата сте православни славяни. Не е хубаво да се лъже. Пише го в Библията. Или православните четете от друга Библия?

75

Анонимен

преди 7 години

*** има и сред американофилите и сред русофилите.

74

Анонимен

преди 7 години

Брейй,тази Захариева много правоверна бе,голяма шпакла удари,като комсомолка на събрание-Единствения правилен път за България?Брях,виж къде бил пътя,а пък ний,прости да се лутаме толкова време!

73

Анонимен

преди 7 години

Реакция на тази случка със знамената няма нито от ЕС, нито от НАТО, а нашите гербераци подскачат и се дерат като прободени в сърцето! А между впрочем ЕС защо мрази Русия, някой герберак ще ми каже ли?

72

АНТИ

преди 7 години

В "европейска" България, човек не може да е сигурен и на спокойствие дори в домът си!Плюя на сегашното положение!

71

Haha

преди 7 години

Ненормални яко.. Такъв им е електората :)

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.......Интересува ме само българдкия флаг...За русофилите не есрфте да палят европейски и натовски знамена. Само въпрос на време е кога ще подпалят и българското знаме. За тях истинската родина е Русия.

69

АВЕ?

преди 7 години

Защо и Франция ще прави референдум , за ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ???Да не би и те като Турция и Англия да отидат при Путин ?

68

Ха-ха-ха

преди 7 години

Социален примитивизъм е да откраднеш чужд коментар и смени краварофил с русофил ще покаже надмощието и правотата на робското преклонение на краварофилие пред великите САЩ и Брюксел. Както е диващина да палиш или тъпчрл знамена.

67

До бачкатор

преди 7 години

5. Укротиха Турция по време на "Възродителния процес".Това е само една от теориите и ако знаеш наличието но документи, които я потвърждават моля да ги споделиш. Аз лично не съм чувал напрежението м/у България и Турция да е достигало опасни военни измерения и това го отдавам повече на срещите на Т.Живков с Кенан Еврен. Разбира се, както навсякъде с СССР зад гърба е изиграло някаква роля, както мисля че НАТО зад гърба също спира определени луди джуджета.

66

нали ?

преди 7 години

До да , амЪ?То затова и министърът на финансите на Германия Шойбле , ИСКА ДА СЕ СФОРМИРА ,.... ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ , БЕЗ САЩ.