43

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно, сестри Уилямс ще приемат тези обвинения като истински мъже :DСега сериозно, някой изобщо да е изненадан от тази информация? Съмнява ме... Добре де, който и да е източноевропеец няма да се изненада, щото по на запад от Виена нещо пропагандата работи в същите мащаби, в които е работела и по време на Студената война от двете страни на Стената. Ония действително вярват, че източноевропейците пият кръв и ядат хора /или поне живи жаби/

42

Анонимен

преди 7 години

И хватката да се отпишеш от федерацията, за да не те проверяват в този период.

41

рускиня

преди 7 години

"Моля ви, повярвайте ми, че вярвам в чистия спорт" - така ли *** хамерикански - притеснени сте за изтичане на данни, а не сте притеснени,че надрусани като зомбита. Къде оня мутант Фелпс, дато "вярва в чистия спорт" - да не се окаже че и той ходеща таблица на Менделеев. Гнусни сте.

40

Анонимен

преди 7 години

До ДемократИ понеже сестрите Уилямс са от най-демократичната страна на света - имат пълното право да зобят, нали така?;)

39

Анонимен

преди 7 години

Браво на хакерите - и аз искам повече данни, защото има още мно-о-о-о американски "чисти" спортистиСега обаче ще видите как "независимите" български тв.медии ще започнат да описват плачевното здравословно състояние на друсаните американци и ще заобесняват колко не са виновни нашите партньори от северно атлантическия пакт.Ще обяснят колко лоши са руските хакери и как това е престъпно.И да попитам след като братята Уилямс и С.Бейлс са "болни "и вземат допинг руските параолимпийци дали са здрави?

38

Анонимен

преди 7 години

На снимката е нежната гимнастичка Симон Бейлс, спечели в Рио 4 златни и един сребърен медал, защото е "болна".

37

Анонимен

преди 7 години

Ама има си Параолимпиади за такива, бе! Всички болни там да ходят.

36

Анонимен

преди 7 години

Кой щангист е на снимката?

35

Анонимен

преди 7 години

А оня м.утант Фелпс, не вярвам да не е болен и той! А дано пуснат хакерите още данни!

34

Анонимен

преди 7 години

Всъщност ако успеят да разберат за Фелпс, ще направят добро на толкова хора с проблеми с белия дроб и сърцето. Може ново лекарство да разработят за хора със сърдечна недостатъчност. Така че дори ще има и полза. Така че ако някой от руските служби чете - знам че Фелпс е висока топка и еквивалента на ядрена бомба, но помислете и за нас хората със здравословни проблеми. Това е за доброто на човечеството. Това което той взима е уникално!

33

Анонимен

преди 7 години

WADA трябва а се разпусне и да има представители на всички държави.Иначе това не е изненадва.Убедена съм, че има още американски спортисти.Странно защо се замълча за искането на финландските спортисти по повод норвежците - "астматици", защото те "вярват в чистия спорт" и затова приемат забранен препарат,който улеснява дишането, но е позволен за болни от астма. Така че това което WADA направи по отношение на чистите руски лекоатлети е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ породено от ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА.

32

Анонимен

преди 7 години

А добро утро. Браво на хакерите, че са докопали тази информация. Защото от WADA просто се уляха. Най-гнусното беше с руските параолимпийци, които бяха унищожени заради това че хванали някой си с нещо си. Просто отвратителна история, осбоено когато става дума за инвалиди. Естествено че американците зобят и естествено, че е с терапевтични цели. То защо иначе ще зобиш? Кой знае колко неща не са хванали покрай тия дето са хванали и одобрили официално. Чакаме и Фелпс да го видим на какво е.

31

Анонимен

преди 7 години

До до всичкиЩо? Бланка почти успя да скочи 209 см, на 1-2 см. й е най-доброто постижение...Ревливите са отвъдокеанските назобани маймуни, които искат зануляване на всички световни рекорди. И заради които баннаха цялата руска лека атлетика поради недоказани теории. А в същото време удобно "изгубиха" всички проби на техни спортисти от последните 20 години. А сега и това. Че великата нацията по честен път явно няма как да спечели каквото и да било...

30

Йори

преди 7 години

Хамериканците са готини и свестни. WADA им вярва на сините очи и честната пионерска. Целият останал свят начело с руснаците, са лоши и зли хора, и щото са такива WADA веднага им намира в пробите каквото трябва. И накрая - сериозно. За мен всички тия световни федерации са си чиста проба мафиотски структури, които поставят условия и рекетират всички, освен 2-3 по-силни държави. А WADA си е чиста смешка и трябва да я закрият моментално заради брутални измами, далавери и послушание към силните.

29

Анонимен

преди 7 години

До з н а й к оНе му обръщай внимание. И той е на лечение

28

д-р

преди 7 години

Аз пък се чудих, защо урината на Серина и Винъс Уилямс свети нощно време!

27

допълнение

преди 7 години

До до всичкиСлед допълнително разследване са хванати 8 руски спортисти с Мелдониии набързо включен в списъка на забранените препарати, а "независимите" медии раздухаха историята до невъобразими размери. Странно сега мълчат, пускат се само сълзливи коментари колко сме болни. А трябва да им отнемат медалите и състезателните права, но едвали ще стане

26

Анонимен

преди 7 години

До до всичкиЗа това твърди единствено бързо емигрирал на запад заради раследване на корупция руски служител, който бързо се ореди с високо постче след изказването си.

25

riik

преди 7 години

До КИТОВА каква политика е, ако не е държавна или сморед теб МОК, световните организации в различни спортове от добри чувства точно към тези спортисти им разрешават да ползват допинг.

24

8

преди 7 години

Мафията от WADA захапаха прекалено голям залък и сега ще им приседне яко. Досега хващаха редовно дребни шаранчета като нас и много си повярваха и скочиха голяма риба. *** не протестират даже за двойния стандарт, лично министърът на спорта им oблиза задниците като "хванаха" наша спортистка. И ето че Дънекова излезе права - ония са до шията в лaйна, но сочат нас. Браво че ги осветиха какви *** са! Всички трябва дружно да излязат от МОК и нека си провеждат там краварски игри