55

Анонимен

преди 7 години

До TaralejicНа Путин всички му дишат прахта.

54

Taralejic

преди 7 години

до 64Луд народ!!!Путин - майор КГБ))

53

до Луд Народ

преди 7 години

Ами в България в момента има генерал за премиер...явно е традиция да се харесват хората с пагони.

52

анонимен

преди 7 години

Доколкото си спомням,защото у нас спомените са "интереса клати феса" Борисов е и генерал и комунист? Но това по добре да не го споменаваме,сега той е герой и виден политик-нали така.Голяма гвардия от платени лакеи си е създал ,признавам го.

51

Аз

преди 7 години

Пуснете я тази анкета в Дневник и Радан Кънев ще води с 30%, Ако я пуснете по Алфа -Волен ще е президент .Тук отдавна е пълно с червени, за моя жалост. Преди миналите избори който пишеше тук ,че е за Бойко получаваше по 30 минуса и 2 плюса а накрая какво стана.

50

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста - da be, да! прожектирайте неко филмче за "човеко"! навремето още ленин бе казал - за нас най-важно изкуство за нас е киното - бих казал! кумунисти вперьод

49

Луд народ!!!!

преди 7 години

Вие луди ли сте коя нормална държава има генерал за президент ? Никъде няма военни за президент, нито в Русия ,Китай, Япония,Америка,Нито един в Европа.....

48

:)

преди 7 години

Зад почтения и доблестен генерал Радев, стоят такива "почтени и доблестни" люде, като К. Нинова, Г. Гергов, Гоце, Румен Петков ...да не ги изброявам че ми се изцапа клавиатурата...да живее, новия президент...

47

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам Трифонов да е толкова глупав, че тепърва да влиза в политиката. Най-вероятно всичко е PR ход, за да вдигне рейтинга на предаването си или за реклама на бъдещи концерти, а както писаха някъде може да си прави своя телевизия, но за какво му е да става президент, това е най-прекия път към саморазрушение.

46

анонимен

преди 7 години

Генерале,четеш ли -ти си виновен за атентатите,убийствата ,войните и всичко лошо станало в България !!!!Запомни го това-умните и интелигентните ти го казват!!!!!!!

45

до 53

преди 7 години

Владо Кузов им е достоен конкурент и на тримата. Той милее за младото поколение и иска самият той да бъде обичан :)

44

анонимен

преди 7 години

Помията изляла е по ген Радев е голяма,отвратителна.По телевизии,по вестници,по сайтове.Затова ще гласувам за ген Радев.Щом статуквото се е ективирало и е готово да го смаже,значи той е на правилната страна.Един съвет към "демократите" в тая страна.Бъдете по отбрани,по дискретни защото обратното говорене отвращава хората.Цинизма не печели поддръжници,безпредметното хулене също - пък уж сте много интелигентни и умни -съмнявам се!!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за Слави Трифонов, а вие?

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБедна Българио! Какво ли те чака с такъв народ, който избира за президент Радев, Борисов или Слави Трифонов?ми що, ти кой предлагаш?

41

Анонимен

преди 7 години

Бедна Българио! Какво ли те чака с такъв народ, който избира за президент Радев, Борисов или Слави Трифонов?

40

Анонимен

преди 7 години

АЗ ще гласувам за ген. Радев. А Вие?

39

Анонимен

преди 7 години

България требе да се изчисти от носталгията по комунизма. Само като се изчистат българите от ностагията по комунизма само тогава могат да живеят добре. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от носталгията по коминизма и биха шута на коминистите и сега там взимат по 2 хил евро заплати а в България хората изпитват носталгия по комунизма и затова са бедни.

38

Българин

преди 7 години

Дългия ше ги отвее всички "като куцо пиле домат". Ако Дългия стане президент ще ни дава заплати по 2 хил лева.

37

®

преди 7 години

Не се подавайте на внушението да гласувате. Президентския пост е повече с формални функции. Партиите пробутват свой послушко за работното място президент повече да си угодят на егото и да избиват комплекси. Радев нали е деполитизиран военен, какви качества, знания и умения има за политик?! Наглеците политици със слуги съд, прокуратура, полиция, армия расипаха милиони съдби на хора в България и сега искат да се запази статуковото наречено политическа система.

36

Анонимен

преди 7 години

Комунистите във лицето на Станишев ,Първанов и Борисов издигнаха кандидатура на някакво генеалче с цел да се заиграят с патриотизма на хората и да ги излъжат със тази руска кандидатура.Генералчето е никому непознат човек,аз не мога да гласувам за непознат човек,дори не знаем знае ли български или кампанията му ще е на руски.Ето за това аз избирам Слави Трифонов